[Pomoc] Pawno opet -.-

Započeo black_dota, Septembar 20, 2010, 19:25:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

naocare? neka nova rijec u Književnom Jeziku? imas problem,trazis pomoc,ljudi krivo shvate..pa ti daju odgovor onako kako su shvatili..pa ih jos i vrijedas? na ovom forumu takvih ko ti bilo je puno..ili su otislil ili su banani.. forum je doso u red  napokon...a ako to mislis radit...dobit ces ban pa ce bit : "mah..samo jos jedna budala manje" ... -.-'

da da jesam retardiran sam :D imas nesta protiv.. iako znam do ceg ti je problem,sa takvim stavom odgovor NECES dobiti od mene.. jer ipak ja sam retardiran.. :P

black_dota

Citat: Kiki_Radeon poslato Septembar 22, 2010, 02:00:11 PRE PODNE
naocare? neka nova rijec u Književnom Jeziku? imas problem,trazis pomoc,ljudi krivo shvate..pa ti daju odgovor onako kako su shvatili..pa ih jos i vrijedas? na ovom forumu takvih ko ti bilo je puno..ili su otislil ili su banani.. forum je doso u red  napokon...a ako to mislis radit...dobit ces ban pa ce bit : "mah..samo jos jedna budala manje" ... -.-'
sagni mi se decko lepo skupljas postova

edit:

@cocacola ja znam da ces ti samo kurac u glavu od mene dobiti,niko mi ne pomaze necita nista lepo sam napisao da sam skidao sve frameove i sve verzije i sve i oni opet pitaju ono sto sam napisao bar tri puta
Poslednja Izmena: Septembar 22, 2010, 21:10:41 POSLE PODNE od black_dota