[Pomoc] Pawno opet -.-

Započeo black_dota, Septembar 20, 2010, 19:25:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

black_dota

Ovako,opet mi izbacuje error "Unable to execute compiler"

Eto vam slika posle netrazite...
Skinuo sam Framework,sve namestio u properties(imam w7 pa sam ona sranja namestao) i sve radio kako je drugima objasnjavano i nece opet ako neko zna zasto nece neka mi kaze,skidao sam druge verzije servera i nece skidao sam i client nije ni do toga,pa do cega je u PM

Msm da je do tog no nisan siguran:...
Imas dva pawna na compu ...
Rjesenje:
Opcija trazi ono... I pawno trazi i obirisi sve pawne a ostav samo jedan ....
Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
|Rick Dunn| NaNx |Soldier |
|Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

black_dota

NEMAM DVA PAWNA CEO KOMPJUTER SAM PRETRAZIO !! A I DA IMAM PRE SAM IMAO DVA TRI PAWNA,sry za caps nisam video da je ukljucen

Ah nemogu vidit sliku na mobu sam no...
Ja sam imo problem kod compilanja ako ubacim nes novo ... Sam neke stvari... On mi nece compilat ..
Probaj neki drugi mod compile
Nevidim sliku ...aaa
Datum registracije:    Listopad 21, 2009, 15:56:43
|Rick Dunn| NaNx |Soldier |
|Maper | Web Developer [HTML+CSS] | C++ beginner |

Respect: Karike, Chris, ///Masic, Stormer, Walter, NeNo, Pacino, NaNek

black_dota

sve jedno nije do slike xD zbriso sam sve sto ima veze sa pawnom xD i nece sranje jebeno

Daj ponovo uploadaj sliku, ne vidi se.

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

black_dota

di se ne vidi lepo radi slika -.- omg cekaj evo ti link

Direct link: http://i52.tinypic.com/3166al1.jpg

Slika:

meni je bilo tako par puta kad mi se nesto poremetilo u skripti...pa sam jednostavno cijeli folder pawno i gamemod (backup) napravio i sve radi normalno,pokusaj i ti..

black_dota

jebote jesi corav,glup,lud il ti noge smrde lepo sam napisao da sam sve skinuo po 10 puta ponovo i nece dea radi

Daj nam sta si prije toga zadnje radio u gm-u
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

ma samo skini najnoviju verziju NET FRAMEWORK-a i problem bi ti trebao biti resen...

black_dota

jel si ti retardiran u glavu lepo sam jebeno reko da sam skinuo novi framework,nisam nista radio nesto malo prevodio i ubacivao org ali to je stari koji mi ne treba a taj gta rp mod nisam mogao ni compile a ne da ga uredjujem

neću ti pomoć dok se ne smiriÅ¡   ;)   Jel ti se to deÅ¡ava sa svakim gm-om, ili samo sa onim na kojima si radio ti ?
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

ma ti si kreten tebi netreba pomoc nego te banat s foruma dok se ne smiris... jer takvima kao ti nitko nece pomoc..da lijepo odgovoris mozda bi i dobio pomoc..ali ako si ovakav neces je ni dobit

black_dota

a tebi treba naocare da vidis sta sam pre pisao

da desava se sa svim gm-om fs ili bilo sta drugo jer neradi compileeee