instagram

Započeo pajdomen, Mart 27, 2019, 23:34:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz raja,gledao sam nekoliko klipova na yt za followere i lajkove na ig,ali je problem sto svaki trazi verifikaciju tj onaj survey,jel postoji neki valid generator i kako idu te metode za followere(sad skoro sam otvorio nalog iz sprdnje pa da probam sa tim)

Slusaj, 'besplatne' followere je danas tesko dobiti. Svaki sajt trazi Survey (kao sto si i naveo). Imas neke sajtove gde se kupuju Followersi, i imas tu 'TEST' gumb na tom sajtu, unses username itd.. E sad, ja sam pre jedno 3 godine imao neki ludi_frend profil i na njemu sam radio sa nekih free sajtova. Sine, ja kako sam gledao, iz dana u dan mi se povecava broj 'FOLLOWING-a'. Znaci ti na free sajtu dobijes pislji*ih 50-60 flws al' zato nabijes sebi preko 1000 FOLLOWING-a na profilu. Moja zakljucnost je da jednostavno okusas onaj 'TEST' gumb sa nekog sajta preko kojeg mozes kupiti flw-se. Ako te vec mrzi, jednostavno ih kupi (ps. gledaj obavezno sajtove sa visokim rejtingom).
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 28, 2019, 14:01:57 POSLE PODNE
Slusaj, 'besplatne' followere je danas tesko dobiti. Svaki sajt trazi Survey (kao sto si i naveo). Imas neke sajtove gde se kupuju Followersi, i imas tu 'TEST' gumb na tom sajtu, unses username itd.. E sad, ja sam pre jedno 3 godine imao neki ludi_frend profil i na njemu sam radio sa nekih free sajtova. Sine, ja kako sam gledao, iz dana u dan mi se povecava broj 'FOLLOWING-a'. Znaci ti na free sajtu dobijes pislji*ih 50-60 flws al' zato nabijes sebi preko 1000 FOLLOWING-a na profilu. Moja zakljucnost je da jednostavno okusas onaj 'TEST' gumb sa nekog sajta preko kojeg mozes kupiti flw-se. Ako te vec mrzi, jednostavno ih kupi (ps. gledaj obavezno sajtove sa visokim rejtingom).

Imas perfect liker,ista metoda,dobijes followere ali i following :D
Pogledacu sve,ima mnogo klipova na yt ali je sve fake ili je instagram popravio taj bag,ali hvala na predlogu

#A.J.

BudeÅ¡ ko ja sa 1460 followera i slikama po 150+ lajkova hehe  :P

Citat: Captain Foux poslato Mart 28, 2019, 22:08:45 POSLE PODNE

Pu , a meni reklamu da bacis  :( :( :'( :'(

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Captain Foux poslato Mart 28, 2019, 22:08:45 POSLE PODNE
Ma otvorio sam poseban nalog radi zabave,posto sam smoren kao pas poslednjih nedelju dana,a na ovom mom stojim full sa followerima i lajkovima tkd :D

jebo vas follow insta i lajk omg kome je to bitno xD

Citat: darkMagician poslato Mart 29, 2019, 14:53:41 POSLE PODNE
jebo vas follow insta i lajk omg kome je to bitno xD
kako nije druze jesi ti normalan....

Imam ti ja nacin 500 ff svakih 5 minutica :)
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: SteXi.ılllı. poslato April 06, 2019, 11:12:48 PRE PODNE
cestitam

Cestitke i tb sto se mijesas, pusti ako sam rekao da imam nisam rekao da ja ne mogu bez toga ... Boze dragi
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: mraldin poslato April 06, 2019, 11:14:45 PRE PODNE

Cestitke i tb sto se mijesas, pusti ako sam rekao da imam nisam rekao da ja ne mogu bez toga ... Boze dragi

Cestitke tebi , sto se pronalazis ?

Give Honor To The One Who Deserve It