instagram

Započeo pajdomen, Mart 27, 2019, 23:34:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Poz raja,gledao sam nekoliko klipova na yt za followere i lajkove na ig,ali je problem sto svaki trazi verifikaciju tj onaj survey,jel postoji neki valid generator i kako idu te metode za followere(sad skoro sam otvorio nalog iz sprdnje pa da probam sa tim)

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Slusaj, 'besplatne' followere je danas tesko dobiti. Svaki sajt trazi Survey (kao sto si i naveo). Imas neke sajtove gde se kupuju Followersi, i imas tu 'TEST' gumb na tom sajtu, unses username itd.. E sad, ja sam pre jedno 3 godine imao neki ludi_frend profil i na njemu sam radio sa nekih free sajtova. Sine, ja kako sam gledao, iz dana u dan mi se povecava broj 'FOLLOWING-a'. Znaci ti na free sajtu dobijes pislji*ih 50-60 flws al' zato nabijes sebi preko 1000 FOLLOWING-a na profilu. Moja zakljucnost je da jednostavno okusas onaj 'TEST' gumb sa nekog sajta preko kojeg mozes kupiti flw-se. Ako te vec mrzi, jednostavno ih kupi (ps. gledaj obavezno sajtove sa visokim rejtingom).
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 28, 2019, 14:01:57 POSLE PODNE
Slusaj, 'besplatne' followere je danas tesko dobiti. Svaki sajt trazi Survey (kao sto si i naveo). Imas neke sajtove gde se kupuju Followersi, i imas tu 'TEST' gumb na tom sajtu, unses username itd.. E sad, ja sam pre jedno 3 godine imao neki ludi_frend profil i na njemu sam radio sa nekih free sajtova. Sine, ja kako sam gledao, iz dana u dan mi se povecava broj 'FOLLOWING-a'. Znaci ti na free sajtu dobijes pislji*ih 50-60 flws al' zato nabijes sebi preko 1000 FOLLOWING-a na profilu. Moja zakljucnost je da jednostavno okusas onaj 'TEST' gumb sa nekog sajta preko kojeg mozes kupiti flw-se. Ako te vec mrzi, jednostavno ih kupi (ps. gledaj obavezno sajtove sa visokim rejtingom).

Imas perfect liker,ista metoda,dobijes followere ali i following :D
Pogledacu sve,ima mnogo klipova na yt ali je sve fake ili je instagram popravio taj bag,ali hvala na predlogu

#A.J.

BudeÅ¡ ko ja sa 1460 followera i slikama po 150+ lajkova hehe  :P

Citat: Captain Foux poslato Mart 28, 2019, 22:08:45 POSLE PODNE

Pu , a meni reklamu da bacis  :( :( :'( :'(

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Captain Foux poslato Mart 28, 2019, 22:08:45 POSLE PODNE
Ma otvorio sam poseban nalog radi zabave,posto sam smoren kao pas poslednjih nedelju dana,a na ovom mom stojim full sa followerima i lajkovima tkd :D

jebo vas follow insta i lajk omg kome je to bitno xD

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Citat: darkMagician poslato Mart 29, 2019, 14:53:41 POSLE PODNE
jebo vas follow insta i lajk omg kome je to bitno xD
kako nije druze jesi ti normalan....

Imam ti ja nacin 500 ff svakih 5 minutica :)
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

SteXi.ılllı.

*

the bigger the lie, the more they believe

Citat: SteXi.ılllı. poslato April 06, 2019, 11:12:48 PRE PODNE
cestitam

Cestitke i tb sto se mijesas, pusti ako sam rekao da imam nisam rekao da ja ne mogu bez toga ... Boze dragi
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram

Citat: mraldin poslato April 06, 2019, 11:14:45 PRE PODNE

Cestitke i tb sto se mijesas, pusti ako sam rekao da imam nisam rekao da ja ne mogu bez toga ... Boze dragi

Cestitke tebi , sto se pronalazis ?

Give Honor To The One Who Deserve It