â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma samo taguj vodku, pa idemo svi na produžni  :D
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

heeej zivote heeej sudbino zasto nisi svima istaaaaa

lv

*

Di ste ljudi, sta se radi? Igrate li samp?
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

@livinglikearockstar ja sad provaljujem da nemaas moderatora  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Pomalo  :D

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: [NE] Lazarevic poslato April 12, 2019, 20:36:28 POSLE PODNE
Di ste ljudi, sta se radi? Igrate li samp?
Kakvi buraz, ni jedna me zajednica ne interesuje pretjerano da konstantno na njoj igram, tkd i nisam na sampu ;)

lv

*

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato April 12, 2019, 20:39:00 POSLE PODNE
Kakvi buraz, ni jedna me zajednica ne interesuje pretjerano da konstantno na njoj igram, tkd i nisam na sampu ;)
Verujem, SAMP je bio u fazi raspada jos kad sam ja igrao, da kazem neka 2013-2014 godina, kad su poceli masovno da se otvaraju serveri sa losim editima UP i balkan extreme modova. I naravno pocetni stats je na svakom serveru bio lvl 10 i 20m. Pa nakon toga DDoS kriza i ostala sranja. Eh, good old times. Par puta sam hteo da se vratim, ali kada sam video na sta je sve spalo samo bi me pustila zelja. Odlucio sam da SAMP ostane samo jedno lepo secanje.
Bas sad gledam, players online oko 20k. Nekad je bilo po 50-100k i po 10k servera. Tuzno.
Poslednja Izmena: April 12, 2019, 21:25:09 POSLE PODNE od [NE] Lazarevic

Citat: [NE] Lazarevic poslato April 12, 2019, 21:22:51 POSLE PODNE
Verujem, SAMP je bio u fazi raspada jos kad sam ja igrao, da kazem neka 2013-2014 godina, kad su poceli masovno da se otvaraju serveri sa losim editima UP i balkan extreme modova. I naravno pocetni stats je na svakom serveru bio lvl 10 i 20m. Pa nakon toga DDoS kriza i ostala sranja. Eh, good old times. Par puta sam hteo da se vratim, ali kada sam video na sta je sve spalo samo bi me pustila zelja. Odlucio sam da SAMP ostane samo jedno lepo secanje.
krasno je to i bajno, a sta onda trazis ovde na forumu i sta oznacava [NE] u tvom nicku? ::)
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Mister Naithan poslato April 12, 2019, 21:08:45 POSLE PODNE
Pa kad si ko Tony Stark  :D 8)
jebigaa hahahahaha :D

ko hoće mod džabe da mi ne stoji, rekao mi southclaws džunior da ne znam varijablu napraviti :(

#A.J.

Citat: livinglikearockstar poslato April 12, 2019, 21:25:24 POSLE PODNE

ko hoće mod džabe da mi ne stoji, rekao mi southclaws džunior da ne znam varijablu napraviti :(

Ajii textdrawova mamaa  ??? ??? ???

lv

*

Citat: Vasic poslato April 12, 2019, 21:24:41 POSLE PODNE
krasno je to i bajno, a sta onda trazis ovde na forumu i sta oznacava [NE] u tvom nicku? ::)
Ne razumem cemu arogantnost, ali u redu, da ti odgovorim na pitanja.
Sta trazim ovde? Ne znam, ceo dan me nesto lupa neka nostalgija, pa rekoh da navratim da vidim sta stara ekipa radi. Govoriti kako SAMP ne umire i kako je u samom usponu je samo deluzija.
Sta oznacava NE? Oznacava North Europe, server koji sam trebao da otvorim pre par godina, ali sam sve zabatalio, mod sam izgubio nekako, a YouTube videe sam sklonio na private.
Poslednja Izmena: April 12, 2019, 21:33:54 POSLE PODNE od [NE] Lazarevic

Citat: Bašovski poslato April 12, 2019, 19:15:13 POSLE PODNE
Nemojte zaboraviti da je to ovaj idiot:

https://micromreza.com/index.php/vijesti/drustvo/1627-monstruozna-sala-na-racun-malog-dusana

Vratimo se normalnoj diskusiji, ovakvi kreteni poput njega ne zasluzuju paznje.
Ovo sam video na fb dok je bilo aktuelno: http://prntscr.com/nb6nmn
ali stvarno mi ovo nije jasno, svet ide u kurac, iako je bilo pre nekoliko meseci.

Citat: livinglikearockstar poslato April 12, 2019, 21:25:24 POSLE PODNE

i meni rekao da sam promasio univerzum, a ni deklarisat varijablu, jadan Ja...
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security