â—„ Glavni razgovor #39 â–º

Započeo SlavicBeast, Mart 10, 2019, 18:37:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Captain Foux poslato April 13, 2019, 01:24:52 PRE PODNE
Je l' neko 100%, znači sigurno i provjereno zna na kojim serverima je zabranjena prodaja računa. Hitno mi je potrebno to ??
Na SA ti je zabrajneno trade ili prodaja

#A.J.

Citat: ã,¼ãƒ­ãƒ,,ーScripTT.sql poslato April 13, 2019, 01:33:44 PRE PODNE
Na SA ti je zabrajneno trade ili prodaja
Je l' znaš na kojem još serveru je zabranjeno ili neko drugi ?

Poslednja Izmena: April 13, 2019, 01:37:29 PRE PODNE od Hazze

Citat: Captain Foux poslato April 13, 2019, 01:24:52 PRE PODNE
Je l' neko 100%, znači sigurno i provjereno zna na kojim serverima je zabranjena prodaja računa. Hitno mi je potrebno to ??

Skill arena samo , koliko znam  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: ã,¼ãƒ­ãƒ,,ーScripTT.sql poslato April 13, 2019, 00:54:41 PRE PODNE
Trebas krenuti gledati anime, mnogo se vise uzivis u pricu a i dobar je nightcore kad skriptas
Kod mene samo Marvel za filmove i YuGiOh za "anime" može hahahaha i to samo onaj prvi normalni sa Yugiem, Kaibom, Pegasusom, Joeyem... :D

edit: tačno kad spominješ anime, prije par dana bio kod mene sestrić, gleda neke crtane na tvu to bože sačuvaj nit zanimljivo nit išta, gdje su nestali oni normalni npr tom i jerry wtf
Poslednja Izmena: April 13, 2019, 02:50:18 PRE PODNE od livinglikearockstar

Veliki pozdrav sa takmičenja ljudovi, poželite mi sreću evo se tresem k'o Banja Luka jeote ;)

Citat: livinglikearockstar poslato April 13, 2019, 02:43:57 PRE PODNE
Kod mene samo Marvel za filmove i YuGiOh za "anime" može hahahaha i to samo onaj prvi normalni sa Yugiem, Kaibom, Pegasusom, Joeyem... :D

edit: tačno kad spominješ anime, prije par dana bio kod mene sestrić, gleda neke crtane na tvu to bože sačuvaj nit zanimljivo nit išta, gdje su nestali oni normalni npr tom i jerry wtf
Ma danas nema ni normalnih crtica ni nista kao nekada, jebes sve to, prije kao klinac ustanem u 7-8 ujutro prije skole i gledam Tom & Jerry, Looney Tunes, Ben10, cak sam Dora Istrazuje gledao,pa onda Strumpfovi i slicno, ovo danasnje sve kurac :D
Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato April 13, 2019, 09:11:28 PRE PODNE
Veliki pozdrav sa takmičenja ljudovi, poželite mi sreću evo se tresem k'o Banja Luka jeote ;)
Sretno buraz :D

Citat: ã,¼ãƒ­ãƒ,,ーScripTT.sql poslato April 13, 2019, 00:54:41 PRE PODNE
Trebas krenuti gledati anime, mnogo se vise uzivis u pricu a i dobar je nightcore kad skriptas
Pogotovo ako gledas neki hentai :D

Citat: Purdinho poslato April 13, 2019, 10:14:16 PRE PODNE
Ma danas nema ni normalnih crtica ni nista kao nekada, jebes sve to, prije kao klinac ustanem u 7-8 ujutro prije skole i gledam Tom & Jerry, Looney Tunes, Ben10, cak sam Dora Istrazuje gledao,pa onda Strumpfovi i slicno, ovo danasnje sve kurac :DSretno buraz :D
Hhahahaah Maša i medo :D :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

kao sto Purda kaze, sve neki anime sad, nema normale, samo sam gledao Sundjer boba, tom i dzeri, a i dan danas gledam Sundjer boba kad stignem :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Izgleda ni sreća ne pomaže,zadaci teži od audija :D

napravio sam respect listu ljudi koju su mi pomogli,
@Mister Naithan - zna na fb sta je pomogao xd | @livinglikearockstar rockstar - ideja za td | @Purdinho - FS (diler) | @RevOLvɘЯ.pwn - tdovi | @Captain Foux - tdovi | <3
Poslednja Izmena: April 13, 2019, 12:33:19 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: RevOLvɘЯ.pwn poslato April 13, 2019, 12:24:41 POSLE PODNE
Izgleda ni sreća ne pomaže,zadaci teži od audija :D
Pretpostavljam ima jedno 2-3 zadatka sa nizovima ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Dobro Jutro momci , sta se radi  8)

@Vasic hvala na Respectu

@Captain Foux IG Junace

@livinglikearockstar GoldDiger moj

@LoOdaK Sta bi za Unity

Kada ce muzika ovde postati Art ,
Trenutno je nah ,
Volim kada ide hard ,
Soft , daj mi tajm ,
Money money ,
Da napravim sam ,
Reci i bitovi nikada lajt ,
Veza 1 standby ,
Veza 2 cimanje za lajf ,
Talk , da dokazem skill ,
Buy da pokazem Stayl ,
Samo napred napred ,
Ne , nikada nazad ,
Konstantno radim i radim.

Give Honor To The One Who Deserve It

#A.J.

Citat: Vasic poslato April 13, 2019, 12:32:17 POSLE PODNE
napravio sam respect listu ljudi koju su mi pomogli,
@Mister Naithan - zna na fb sta je pomogao xd | @livinglikearockstar rockstar - ideja za td | @Purdinho - FS (diler) | @RevOLvɘЯ.pwn - tdovi | @Captain Foux - tdovi | <3

<3 <3