Problem sa reklamama

Započeo M!chaeL, Mart 01, 2019, 20:33:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem na tabletu,skinuo sam neku app koja ocigledno ima viruse i sada mi na svakih 10ak min mi upali reklame, kako mogu to da sredim bez fabrickog restartovanja?

Sve zavisi preko kojeg si browsera skinuo. Ako si je skinuo npr. sa google chrome, udjes u settings, ides u App Manager (ili menadzer aplikacija) nadjes google tu, udjes u njega i obrises svu istoriju. A Onda ides na dugme 'Deactivate' ili 'Deaktiviraj' kad zavrsis, s time, udjes na googleplay i skines tipa Opera Mobile ili Mozila firefox.... Problem resen :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 01, 2019, 21:39:43 POSLE PODNE
Sve zavisi preko kojeg si browsera skinuo. Ako si je skinuo npr. sa google chrome, udjes u settings, ides u App Manager (ili menadzer aplikacija) nadjes google tu, udjes u njega i obrises svu istoriju. A Onda ides na dugme 'Deactivate' ili 'Deaktiviraj' kad zavrsis, s time, udjes na googleplay i skines tipa Opera Mobile ili Mozila firefox.... Problem resen :D
skinuo sam app sa google playa, ali mn se ne pojavljuju reklame na googleu nego bukvalno sam ugasio tablet (ne skroz) i mn se upali i pojavi se reklama