Problem sa reklamama

Započeo M!chaeL, Mart 01, 2019, 20:33:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem na tabletu,skinuo sam neku app koja ocigledno ima viruse i sada mi na svakih 10ak min mi upali reklame, kako mogu to da sredim bez fabrickog restartovanja?

Vasic

*

Usus est magister optimus.

Sve zavisi preko kojeg si browsera skinuo. Ako si je skinuo npr. sa google chrome, udjes u settings, ides u App Manager (ili menadzer aplikacija) nadjes google tu, udjes u njega i obrises svu istoriju. A Onda ides na dugme 'Deactivate' ili 'Deaktiviraj' kad zavrsis, s time, udjes na googleplay i skines tipa Opera Mobile ili Mozila firefox.... Problem resen :D
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Mart 01, 2019, 21:39:43 POSLE PODNE
Sve zavisi preko kojeg si browsera skinuo. Ako si je skinuo npr. sa google chrome, udjes u settings, ides u App Manager (ili menadzer aplikacija) nadjes google tu, udjes u njega i obrises svu istoriju. A Onda ides na dugme 'Deactivate' ili 'Deaktiviraj' kad zavrsis, s time, udjes na googleplay i skines tipa Opera Mobile ili Mozila firefox.... Problem resen :D
skinuo sam app sa google playa, ali mn se ne pojavljuju reklame na googleu nego bukvalno sam ugasio tablet (ne skroz) i mn se upali i pojavi se reklama