Pitanje u vezi imanja

Započeo Luka_Deen, Mart 01, 2019, 16:44:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 18:56:55 POSLE PODNE
Eto nek si ti sve znao na pocetku hah

Ja nisam skripter , niti sam rekao da jesam , ali to sto tebi treba mogu uraditi za 10sekundi . . .

Nego u kojoj se to drzavi pise "Neznam" ?

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 19:21:13 POSLE PODNE
Ja nisam skripter , niti sam rekao da jesam , ali to sto tebi treba mogu uraditi za 10sekundi . . .

Nego u kojoj se to drzavi pise "Neznam" ?
Buraz nemoj mi pametovat ljepo te molim jel mi se neda svadjat ni nist,zz

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 19:30:35 POSLE PODNE
Buraz nemoj mi pametovat ljepo te molim jel mi se neda svadjat ni nist,zz

Ja se ne svadjam , iznosim cinjenice , a ti se pravdas , sto znaci da ti gresis i da znas da gresis ali se pokusavas izvaditi , molim te lock temu , posto ti je @Deken resio problem . . . 8)

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 19:42:54 POSLE PODNE
Ja se ne svadjam , iznosim cinjenice , a ti se pravdas , sto znaci da ti gresis i da znas da gresis ali se pokusavas izvaditi , molim te lock temu , posto ti je @Deken resio problem . . . 8)
Svako ke nekad bio novi pod 1
Pod 2 nemoj da pametujes

Citat: Ð'алша. poslato Mart 01, 2019, 19:56:56 POSLE PODNE
Svako ke nekad bio novi pod 1
Pod 2 nemoj da pametujes

Imam puno pravo na misljenje , hoces da mi ga zabranis mozda ? toe pod 1
Pod 2 , problem je resen , ne znam sto tema stoji otkljucana , ne mesaj me sa "Novima" jer to nisam , ja nisam skripter , niti sebe tako nazivam , ja se bavim nekom drugom vrstom a to je Popravka Skripti...  8) ;) 8)

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 20:08:26 POSLE PODNE
Imam puno pravo na misljenje , hoces da mi ga zabranis mozda ? toe pod 1
Pod 2 , problem je resen , ne znam sto tema stoji otkljucana , ne mesaj me sa "Novima" jer to nisam , ja nisam skripter , niti sebe tako nazivam , ja se bavim nekom drugom vrstom a to je Popravka Skripti...  8) ;) 8)
Imas brt puno pravo naravno ali ja ljepo molim sve prisutne da se ne svaÄ'aju pod 1
pod 2 di stoji taj IsPlayerInRangeOfPoint u komandi nema to /posadiseme neznam di je to i molim bez hejta ako je ikako moguce...

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 20:13:19 POSLE PODNE
Imas brt puno pravo naravno ali ja ljepo molim sve prisutne da se ne svaÄ'aju pod 1
pod 2 di stoji taj IsPlayerInRangeOfPoint u komandi nema to /posadiseme neznam di je to i molim bez hejta ako je ikako moguce...

O tome ja i pricam , toliko je logico... Pretrazi i vidi gde je , zakljucaj temu i trazi od janjica da fixa...

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 20:25:14 POSLE PODNE
O tome ja i pricam , toliko je logico... Pretrazi i vidi gde je , zakljucaj temu i trazi od janjica da fixa...
pa da sta da ti mogu janjic skamer nema tu sta vise da se prica

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 17:44:34 POSLE PODNE
Nezz buraz cimam se bas oko toga mozda sam mislio uzet sa jamaice ono pa neznam kakvo je kod njih nemogu si nikako admina setat i preko skripte sam pokusao ono Owner_1 stavio svoje ime u scriptfiles i nece mi ni to nikako haha nejde mi bas u zadnje vrijeme  :D
mozda nije provera u komandi mozda je u dialogu?
a i ne mora biti isplayerinrangeofpoint nego moze biti i neka njegova opcija tj njegov stock

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 20:30:56 POSLE PODNE
mozda nije provera u komandi mozda je u dialogu?
a i ne mora biti isplayerinrangeofpoint nego moze biti i neka njegova opcija tj njegov stock

Pazi , toliko mi je mrsko da napisem sta sve da proveri , a i da napisem mislis da razume ? Mislis da te je skontao ? Nema taj veze sa Pawnom i Skriptama , dzaba pricas...

Nebitno ja sam njemu napisao a sad da li ce on razumeti ili ne to je vec druga prica :D

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 20:36:42 POSLE PODNE
Nebitno ja sam njemu napisao a sad da li ce on razumeti ili ne to je vec druga prica :D

Da nam je svaki dan 10ovakvih , pih Godfather bi bili hahahaha

@tema Lock Pls . . .

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 20:41:35 POSLE PODNE
Da nam je svaki dan 10ovakvih , pih Godfather bi bili hahahaha

@tema Lock Pls . . .
Jel mozes prestat srati Isusa ti?
Ubacio sam komande samo iz ovog san marina koji je na netu i ne radi kupiseme i ne radi kad ocu posadit stalno kao da se kordinate premjestaju moram svako malo na drugom mjestu...

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 20:43:39 POSLE PODNE
Jel mozes prestat srati Isusa ti?
Ubacio sam komande samo iz ovog san marina koji je na netu i ne radi kupiseme i ne radi kad ocu posadit stalno kao da se kordinate premjestaju moram svako malo na drugom mjestu...
napravio lik bug u sistemu naravno
da je @Mister Naithan
Poslednja Izmena: Mart 01, 2019, 20:45:37 POSLE PODNE od Deken

Imas San Marino. Samo ga malo optimizuj.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security