Pitanje u vezi imanja

Započeo Luka_Deen, Mart 01, 2019, 16:44:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): nista
Dio skripte: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): samo jedno pitaje imam znm da je glupo pitanje al eto uglavnom da predjem na stvar, zanima me iz kojeg moda bi bilo super da izvucem imanje posto imam svoj kupljen mod a nes je zbugano moze se samo jedna biljka posadit i to na mjestu gdje je pickup, molim nekog samo da mi odgovori samo da mi kaze koji mod ima dobar sistem, HVALA SVIMA UNAPRIJED :D

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 16:44:09 POSLE PODNE
Problem(error/warning): nista
Dio skripte: [ pawn ]//[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]//[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): samo jedno pitaje imam znm da je glupo pitanje al eto uglavnom da predjem na stvar, zanima me iz kojeg moda bi bilo super da izvucem imanje posto imam svoj kupljen mod a nes je zbugano moze se samo jedna biljka posadit i to na mjestu gdje je pickup, molim nekog samo da mi odgovori samo da mi kaze koji mod ima dobar sistem, HVALA SVIMA UNAPRIJED :D

Lakse ti je da Fixas to ili da nadjes nekog da ti fixa to...  8)

Give Honor To The One Who Deserve It

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 17:37:25 POSLE PODNE
Lakse ti je da Fixas to ili da nadjes nekog da ti fixa to...  8)
Nezz buraz cimam se bas oko toga mozda sam mislio uzet sa jamaice ono pa neznam kakvo je kod njih nemogu si nikako admina setat i preko skripte sam pokusao ono Owner_1 stavio svoje ime u scriptfiles i nece mi ni to nikako haha nejde mi bas u zadnje vrijeme  :D

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 17:44:34 POSLE PODNE
Nezz buraz cimam se bas oko toga mozda sam mislio uzet sa jamaice ono pa neznam kakvo je kod njih nemogu si nikako admina setat i preko skripte sam pokusao ono Owner_1 stavio svoje ime u scriptfiles i nece mi ni to nikako haha nejde mi bas u zadnje vrijeme  :D

Necu nista za pravopis reci , uzmi laksi mod i radi , nisi ti dovoljno naucio da bi mogao to popraviti niti srediti  8)

Citat: Mister Naithan poslato Mart 01, 2019, 17:58:54 POSLE PODNE
Necu nista za pravopis reci , uzmi laksi mod i radi , nisi ti dovoljno naucio da bi mogao to popraviti niti srediti  8)
Nema sanse stari nisam dzabe iskesiro 50e za mod a sta si tice pravopisa ne znam odakle se nit me briga al kod mene se ovako govori ;)

Citat: Luka_Deen poslato Mart 01, 2019, 18:02:08 POSLE PODNE
Nema sanse stari nisam dzabe iskesiro 50e za mod a sta si tice pravopisa ne znam odakle se nit me briga al kod mene se ovako govori ;)
Od koga si kupio mod boga ti?

sjebao si se sad cu ti probati pomoci oko ovoga da vidim do cega je problem

znas sto ti ispisuje niste na imanju kad oces da sadis ono if(isplayerinrangeofpoint) prosiri ga tj onaj zadnji broj sto predstavlja daljinu na kojoj ce raditi prosiri njega i pokusaj da potrefis da bude tacno do ivice tog imanja kontas?

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 18:09:30 POSLE PODNE
sjebao si se sad cu ti probati pomoci oko ovoga da vidim do cega je problem
Ajde brt moj ali ova v koju ja imam je v2.0.0 koliko vidim u skripti u credits je dimi a za skriptera pise nestor barem tako pise nemojte me hate sad radi toga samo kazem kako je ne znam koja je ono verzija koja je uploadana ovdje

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 18:10:58 POSLE PODNE
znas sto ti ispisuje niste na imanju kad oces da sadis ono if(isplayerinrangeofpoint) prosiri ga tj onaj zadnji broj sto predstavlja daljinu na kojoj ce raditi prosiri njega i pokusaj da potrefis da bude tacno do ivice tog imanja kontas?
Da pise da nisam u imanju ono tocno idem pokusat ubacit imanje izbacio sam ga samo jel sam htio backup radi errora i tih sranja odo probat...hvala puno care

nista javi ali isplayerinrangeofpoint namesti tako da ti  se uklapa u povrsinu imanja ne dalje ne vise

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 18:17:47 POSLE PODNE
nista javi ali isplayerinrangeofpoint namesti tako da ti  se uklapa u povrsinu imanja ne dalje ne vise
Ok javim ti se sta i kako ide :)

Citat: Deken poslato Mart 01, 2019, 18:17:47 POSLE PODNE

Ko sve danas uzima da skripta brt...