YouTube name Help

Započeo imlify, Avgust 31, 2018, 22:08:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li mi možete dati neki predlog za dobro ime YT kanala?

Ne
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

EliteTuber
TeenyTv
PlausibleShows
UnarmedTuber

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Moren0 poslato Avgust 31, 2018, 22:10:27 POSLE PODNE
Ne
Previse kreativan komentar.
Nije ti glupiranje potrebno, veruj mi.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 01, 2018, 01:29:32 PRE PODNE

Zavisi kako kome  ::)

Uci skolu, veruj mi da ti to nije potrebno
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Druze za dzabe snimas za YT Kad nece uspes do sad sve koje znam nisu uspeli jedino na DRAMAMA I Psovati druge i jace youtubere ili raditi KLIKBEJT Ali opet imati Dislike
Uci skolu :)
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Captain Foux poslato Septembar 01, 2018, 16:24:40 POSLE PODNE
U životu bolje ime nisam čuo. Ouu  ??? ???

Pa ja sam umetnik za imena  :-[ :-[

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 01, 2018, 01:29:32 PRE PODNE

on ne razume jebiga

Citat: Joey.pwN poslato Septembar 01, 2018, 15:47:09 POSLE PODNE
Druze za dzabe snimas za YT Kad nece uspes do sad sve koje znam nisu uspeli jedino na DRAMAMA I Psovati druge i jace youtubere ili raditi KLIKBEJT Ali opet imati Dislike
Uci skolu :)
Zašto prenositi tu negativnost i da niko ne vjeruje u sebe tj. prenositi na nekog kompleks koji ti imaš tog samoNEpouzdanja? Ne možeš reći nekome da ne može uspjeti, to je samo odraz tebe tj. da ti nikad ne bi mogao uspjeti pa pokušavaš i druge da odvratiš od toga.

"uči Å¡kolu", previÅ¡e retardirano zvuči, Å¡kola je okej ako imaÅ¡ neÅ¡to čime bi se volio baviti ali možda on ne voli niÅ¡ta od toga već jednostavno mu se sviÄ'a youtube/video edit i tim bi volio da se bavi, mene prvog Å¡kola nije zanimala koliko bi yt npr ali svako treba da se bavi sa onim u čemu bi uživao, a ne samo da preživljava i svako veče se osjeća kao komad smeća kojeg neko iskoriÅ¡tava po firmama i slično.. ljudi su zaboravili da žive, imaju samo jednu liniju koju svi prate i imaju iste mizerne živote, kao igrica, svi prate istu priču koju je jedan čovjek osmislio i ona prolazi u životu pa je svi koriste.

Ali ajde vidjeti ćemo koliko će vas "uči školu" biti uspješno toliko u životu da se osjećate ispunjenim.

Ja mislim da bi isto trebali preporučiti KSIu koji je sa Logan Paulom prije 7 dana uzeo 10m $$$ od napaćenog naroda željnog svaÄ'e mislim stvarno, bolje da je iÅ¡ao u kakav magacin slagat' kutije nego tu glumi ludaka i uzima milione pff, ili naÅ¡eg YTera, Amira Hadžića koji uzima par hiljada eura od YTa svaki mjesec.(donacije, sponzori, 2 kanala...) <3