YouTube name Help

Započeo imlify, Avgust 31, 2018, 22:08:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ne zvuci retardirano, cinjenica. Izuzeci su se probili debilnim video klipovima. Iako su skupili veliki broj pratilaca, koncept je ostao prilicno glup, nekako kao da su svi "jutjuberi" pravljeni pod istim kalupom. Izlizana uvodna spica "Iiii pozdrav ljudi" blah.

Neko ce sutra zavrsiti skolu za programera, neko ce biti profesor, inzenjer, stomatolog, farmaceut, lekar.

Naravno da je u tom uzrastu (15-16 god) i meni padalo na pamet da krenem sa snimanjem za yt, ali sam se ipak odlucio za studije medicine. Jesam li retardiran? Mozda jesam, jer sama pomisao kroz sta jedan student medicine prodje tokom studija, neko to ne dozivi celog zivota. A gde je posao kasnije koji, u zavisnosti od zemlje u kojoj zivis i radis, moze mnogo biti placen. :)

Ne savetujem, prosto. Trziste prezasiceno.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ja nisam mislio da je škola retardirana mislim sve zavisi od škole do škole nego je to meni nekako retardirano da svi savjetuju školu, a možda se lik ne pronalazi ni u čemu što škole nude kao što je to stvar sa mnom, a ne mogu da učim ono što me ne zanima da me ubiješ.

Mnogi su se probili ali su neslavno propali jer su ostali isti ono ništa im se mjenja i smori to, npr ja volim ponekad PewDiePie-a, VanossGaming-a i Life Of Boris-a, nekako su unikatni jer taj Rus Boris uglavnom ima neki unikatniji kontent na YTu i zanimljiv je, ne dosadi.

Onda PewDiePie upali kameru i priča o raznim stvarima, zanimljivo ga slušati, uglavnom je realan i zanimljiv zato je i navjeći na YT.
I onda Vanoss, po meni najunikatniji gaming kanal na YTu, uvijek zanimljiv poÅ¡to snima sa svojim "crew-om", a ne zna se ko je luÄ'i.
Ima još dobrih ali su mi prosjek, nešto razvuku priču, gluposti, ni malo nisu "živi" po klipovima, ko da su na sahrani, zato i teže uspjevaju kao što ti kažeš svi su isti kalup, ljudi žele inovacije i živahne ljude pa koji god kontent imali xd

Å to se medicine tiče kome se sviÄ'a to onda svaka preporuka, moja cura se dvoumila izmeÄ'u neke Å¡kole i medicine i ja sam joj nekako savjetao da ide na medicinu jer je bolja stvar nego biti računovoÄ'a negdje jer znam da joj medicina bolje stoji i da će je zanimati jer je poznajem jako dobro i to je ono Å¡to sam htio reći, svako neka radi ono Å¡to će ga ispunjavati, a novac će doći sve dok se to traži. :)

Slažem se da je puno, ali ako je inovativan i ima jaku volju za to, neće biti problem nešto napraviti, samo rad, trud, volja. :D

#A.J.

Da ste zavarivač, moja škola, kao ja.. Evo ne vidim šta pišem haha. :D

Ja ne znam sta ste dosli coveku da kenjate idi uci skolu, nije vas pitao da li da uci nego za yt name

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: á—ªå,ä¹, poslato Septembar 03, 2018, 12:45:23 POSLE PODNE
Ja ne znam sta ste dosli coveku da kenjate idi uci skolu, nije vas pitao da li da uci nego za yt name

ti si mu dao predlog ovim postom?

jos jedan ovakav post i bices sankcionisan

#A.J.

Citat: muma. poslato Septembar 02, 2018, 18:01:32 POSLE PODNE
Zašto prenositi tu negativnost i da niko ne vjeruje u sebe tj. prenositi na nekog kompleks koji ti imaš tog samoNEpouzdanja? Ne možeš reći nekome da ne može uspjeti, to je samo odraz tebe tj. da ti nikad ne bi mogao uspjeti pa pokušavaš i druge da odvratiš od toga.

"uči Å¡kolu", previÅ¡e retardirano zvuči, Å¡kola je okej ako imaÅ¡ neÅ¡to čime bi se volio baviti ali možda on ne voli niÅ¡ta od toga već jednostavno mu se sviÄ'a youtube/video edit i tim bi volio da se bavi, mene prvog Å¡kola nije zanimala koliko bi yt npr ali svako treba da se bavi sa onim u čemu bi uživao, a ne samo da preživljava i svako veče se osjeća kao komad smeća kojeg neko iskoriÅ¡tava po firmama i slično.. ljudi su zaboravili da žive, imaju samo jednu liniju koju svi prate i imaju iste mizerne živote, kao igrica, svi prate istu priču koju je jedan čovjek osmislio i ona prolazi u životu pa je svi koriste.

Ali ajde vidjeti ćemo koliko će vas "uči školu" biti uspješno toliko u životu da se osjećate ispunjenim.

Ja mislim da bi isto trebali preporučiti KSIu koji je sa Logan Paulom prije 7 dana uzeo 10m $$$ od napaćenog naroda željnog svaÄ'e mislim stvarno, bolje da je iÅ¡ao u kakav magacin slagat' kutije nego tu glumi ludaka i uzima milione pff, ili naÅ¡eg YTera, Amira Hadžića koji uzima par hiljada eura od YTa svaki mjesec.(donacije, sponzori, 2 kanala...) <3
@muma. #illuminaticonfirmed
btw. žao mi što sam istinom ubio Amira Hadžića, da dobijem blok na insta, plakyyy

Ko ima volje da uči školu, da se bavi nečim gospodskim, imat će koristi od toga. Sve zavisi!

Nisam tražio da mi prosipate pamet tu nego neko ime za YT kanal.

Citat: X ♫ poslato Septembar 22, 2018, 13:30:38 POSLE PODNE
Nisam tražio da mi prosipate pamet tu nego neko ime za YT kanal.

Prosipanje pameti? Nauci sta rec 'prosipanje' i rec 'pamet' znaci.
Momci su ti lepo rekli da ti je bolje da zavrsis skolu i da pronadjes posao, nego da 24/7 sedis za PCom.

Kada budes prihvatio savete drugih, mozes ponovo otvoriti temu..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..