Sweet Gaming by Deksa

Započeo YumikoJR, Avgust 16, 2018, 02:18:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: á´...ᴇᴋsá´€.pwn poslato Avgust 16, 2018, 14:51:14 POSLE PODNE
Ne druze , nije mi obrisan acc nego ga ne koristim jer ne vidim pola filterscripta i gmova.. Ako si vec moderator zasto nesto ne uradis ovima sto mi majku psuju u komentare ? I nisu uopste samo tdovi ubaceni mnogo toga sam radio na modu, necu sve sigurno da slikam ;)
Dace Bog da i tebi niko ne ceni trud vise . Stidi se sam sebe druze nekad.
Izvini druze ja nisam rekao da je SA V2.4 Ko da radis mod od 0 :( I ko meni ne ceni trud e moj ti ne mora meni niko ceniti ja sam srecan i sam da radim jer mene to inspirise kad mi dosadno ja ko neki ovde se ne nazivam "PROFI SKRIPTEROM" I ovo ne vidis pola fs i gmova dobra fora ali slavic ti resio acc za vredanje :) I niko nije psovao majku u komentare niti si mi se javio niti ista pa mislis ja cu ti citam e moj ti!
Necu vise se svadjam niti da spamam jer nemam vajde od ovoga samo sam naveo svoje i :) Istinu sam reko i toliko
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Joey.pwN poslato Avgust 16, 2018, 14:52:48 POSLE PODNE
Izvini druze ja nisam rekao da je SA V2.4 Ko da radis mod od 0 :( I ko meni ne ceni trud e moj ti ne mora meni niko ceniti ja sam srecan i sam da radim jer mene to inspirise kad mi dosadno ja ko neki ovde se ne nazivam "PROFI SKRIPTEROM" I ovo ne vidis pola fs i gmova dobra fora ali slavic ti resio acc za vredanje :) I niko nije psovao majku u komentare niti si mi se javio niti ista pa mislis ja cu ti citam e moj ti!
Necu vise se svadjam niti da spamam jer nemam vajde od ovoga samo sam naveo svoje i :) Istinu sam reko i toliko
Druze ne pravi me ludim da ne vidim gm i fs.. Udjem na stranicu i ne vidim nista msm vidim samo 2-3 gm-a i fsa i tako.. Ne nerviraj me dzabe vise smorio si i Boga i narod ne vidis da mi psuje majku KullTV? Pa idi kod ocnog onda druze ne znam sta da ti kazem i da me vredja ne vidis.

Na mreži KullTV

Odg: Sweet Gaming by Deksa
« Odgovor #12 poslato: danas u 06:14:52 »

Ignorišete ovog korisnika.
Mamu li ti jebem posred picke ceo mod uradio ja i lik obkavio by Deksa klinjo sta si ti ovde uradio?

Citat: á´...ᴇᴋsá´€.pwn poslato Avgust 16, 2018, 14:54:58 POSLE PODNE
Druze ne pravi me ludim da ne vidim gm i fs.. Udjem na stranicu i ne vidim nista msm vidim samo 2-3 gm-a i fsa i tako.. Ne nerviraj me dzabe vise smorio si i Boga i narod ne vidis da mi psuje majku KullTV? Pa idi kod ocnog onda druze ne znam sta da ti kazem i da me vredja ne vidis.

Na mreži KullTV

Odg: Sweet Gaming by Deksa
« Odgovor #12 poslato: danas u 06:14:52 »

Ignorišete ovog korisnika.
Mamu li ti jebem posred picke ceo mod uradio ja i lik obkavio by Deksa klinjo sta si ti ovde uradio?
Ja nisam zaduzen za Gamemode Skripte ;)
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Joey.pwN poslato Avgust 16, 2018, 14:58:23 POSLE PODNE
Ja nisam zaduzen za Gamemode Skripte ;)
Nema veze, mozes nekoga da tagujes jer ja nzm imena ovde od moderatora itd..

Odlican, ima nekih mini bugova sa portanjem (slika se glitcha), ali odlican mod.

Nista posebno, Previse nabacano, tj sad ja Uzmem gamemod neki i nabacam sistema i objavim, iskreno bezveze..
@tema 6/10

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Zamolio bih skameri sa ovog foruma da se blokiraju npr Dekša utripovani skripter koji samo krade modove, ode na neku zajdnicu bude kao neki skriptel 3 min i ode...

Svidja mi  se moze nekome posloziti 9.5/10

Citat: Joey.pwN poslato Avgust 16, 2018, 14:52:48 POSLE PODNE
Joe brt Agency i ja smo radili Latino Gaming mod a ovo je cist Latino Gaming mod i ubacio on jos po nest ali je to lagano ubacit tkd ono inc ja sam Sanchez

Citat: KullTV poslato Avgust 16, 2018, 21:24:48 POSLE PODNE
Zamolio bih skameri sa ovog foruma da se blokiraju npr Dekša utripovani skripter koji samo krade modove, ode na neku zajdnicu bude kao neki skriptel 3 min i ode...
Kull TV brao brade lik ukrao mod od Latino Gaming koji smo radili Agency i Sanchez(ja)

Moze pomoc plsss , ja kada iz editujem mod pise mi

pawncc.exe System Error
The code execution cannot proceed because MSVCR120.dll
was not found. Reinstalling the program may fix this problem.

ovo pitam jer neznam bas nesto oko ovakvi stvari znam da editujem mod i tako nesto..
a ovo ko pomogne bio bi zahvalan
pss :( :(

Citat: Nodze poslato Avgust 16, 2018, 21:21:57 POSLE PODNE
Nista posebno, Previse nabacano, tj sad ja Uzmem gamemod neki i nabacam sistema i objavim, iskreno bezveze..
@tema 6/10
Nema tdova vise