â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Sejnur337_ poslato Novembar 19, 2018, 13:03:12 POSLE PODNE
Dakle, uzimanje zasluga je tebi normalna granica?
Razlog je jednostavan
Kidovi uzimaju modove, promene tdove + ime servera i kurce se kako su pro skripteri. (ja ne kazem da sam bolji skripter od njih jer se uopste ne bavim skriptanjem)
Nije normalno al mi je normalno da mene boli k za to nek rade sta hoce ovo je slobodan zivot ja sad mogu da se prozovem bogom skripte i sta moja stvar iako mozda nikad nisam upalio pawno ali pusti nek rade sta hoce ako se nerviras oko toga onda stvarno nisi za ova sranje. Mene iskreno nije briga dal ce neko uzeti nesto sto sam napravio i ostaviti sebi zasluge nek rade sta hoce postoji nacin da se patentira sve sto u zivotu napravis cak i ovaj tekst, niko ovdje nema dokument koji kaze da je nesto njihovo cim objave na internet to je svjetsko znaci ni moje ni tvoje ni njegovo. Niko tebi ne moze zabraniti da uzmes ime nekog servera jer nema ovjereno da je to samo njegovo.

Citat: #salvatore poslato Novembar 19, 2018, 21:23:01 POSLE PODNE
Nije normalno al mi je normalno da mene boli k za to nek rade sta hoce ovo je slobodan zivot ja sad mogu da se prozovem bogom skripte i sta moja stvar iako mozda nikad nisam upalio pawno ali pusti nek rade sta hoce ako se nerviras oko toga onda stvarno nisi za ova sranje. Mene iskreno nije briga dal ce neko uzeti nesto sto sam napravio i ostaviti sebi zasluge nek rade sta hoce postoji nacin da se patentira sve sto u zivotu napravis cak i ovaj tekst, niko ovdje nema dokument koji kaze da je nesto njihovo cim objave na internet to je svjetsko znaci ni moje ni tvoje ni njegovo. Niko tebi ne moze zabraniti da uzmes ime nekog servera jer nema ovjereno da je to samo njegovo.
Dakle, zelis da kazes da autor nema pravo na svoj rad?
Autor mora imati papir (koji treba uzeti od suda) da je to njegov rad?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Novembar 20, 2018, 18:28:58 POSLE PODNE
Dakle, zelis da kazes da autor nema pravo na svoj rad?
Autor mora imati papir (koji treba uzeti od suda) da je to njegov rad?
Tacno tako

auuuuuuuuuu kakva filmcina juzni vetar,vrh vrhova,ko da sam gledo neki holivudski film,dugo nisam gledo ovako odlican film,glumci,prica sve sve top

#A.J.

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 21, 2018, 00:55:38 PRE PODNE
auuuuuuuuuu kakva filmcina juzni vetar,vrh vrhova,ko da sam gledo neki holivudski film,dugo nisam gledo ovako odlican film,glumci,prica sve sve top
ja počeo, jebe me net, sutra moram odgledat

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Novembar 21, 2018, 00:55:38 PRE PODNE
Ja sam ga gledao u bioskopu i cekam da zaboravim pa cu opet ovako preko neta ;)

E jest vala dobar film haos bgm svkaa im čast..
Treba snimati što više onako filmova i neku povezanost balkanskih glavnih gradova bilo bi jako zanimljivo..

jel ovaj forum baga ili Å¡ta ono izbacuje 708 "gostiju" u 6:26 xD

http://prntscr.com/llvnxv

Citat: Mumaz187_ poslato Novembar 23, 2018, 06:27:00 PRE PODNE
jel ovaj forum baga ili Å¡ta ono izbacuje 708 "gostiju" u 6:26 xD

http://prntscr.com/llvnxv

Ma jok, to ekipa s onog drugog propalog foruma xd
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.