â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Mumaz187_ poslato Novembar 18, 2018, 19:26:28 POSLE PODNE
koliko sam bolestan da jedva imam snage da hodam xd ako umrem brišite mi historiju browsera ;D
zapali redcore za kraj.

lv

*

De ste ljudi, igra li se jos samp kod nas ikako? Koji je vodeci server, jel bilo nekih drami? Nisam dobre 3 godine igrao.
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

Citat: [NE] Lazarevic poslato Novembar 18, 2018, 20:47:00 POSLE PODNE
De ste ljudi, igra li se jos samp kod nas ikako? Koji je vodeci server, jel bilo nekih drami? Nisam dobre 3 godine igrao.
kidovi na sceni otvara se svaki dan milion servera sa Underpoint Skill arena modom, bolje da se nisi vraćo.

Treba da se napravi licenca koja kosta tipa 100/200e za otvaranje servera,pa bi onda bila bolja prica ..

Citat: Wucha poslato Novembar 18, 2018, 23:20:45 POSLE PODNE
Treba da se napravi licenca koja kosta tipa 100/200e za otvaranje servera,pa bi onda bila bolja prica ..

Tu se u potpunosti slazem s tobom, samp bi bio puno bolji u svakom smislu, vise bi se cijenili dobri i unikatni serveri, i svi bi imali igraca, nitko nitkome nebi bio 'konkurent' niti ista slicno
Software Developer

Ne vidim razlog za to prozivanje ako im se otvara server pustite ih nek otvaraju neko voli da ima svoj server pa makar sa dva igraca a neko ipak voli igrati gdje ima 1000 igraca. Svako ima svoje misljenje i pravo da bira gdje ce da igra. Onda isto za mod, mod kako vi svaki nazivate UP je objavljen na internetu sto da ga ne koriste? Prvi ja kada radim mod krenem od UPa dobar mod. Ako je nesto na internetu i treba da se koristi da nije dobat stajao bi pod tagom Neprvilno. Poenta svega je da pustite druge da rade sta hoce sve dok je to u granicama normale. Svi imamo pravo na svoje licno misljenje.

Slažem se u potpunosti.
Danas se otvara milion servera.. ali kako je tako je šta ćeš

Citat: Ɗ∊ѵoχχ poslato Novembar 19, 2018, 09:04:29 PRE PODNE
Slažem se u potpunosti.
Danas se otvara milion servera.. ali kako j
Citat: Ɗ∊ѵoχχ poslato Novembar 19, 2018, 09:04:29 PRE PODNE
Slažem se u potpunosti.
Danas se otvara milion servera.. ali kako je tako je šta ćeš

TakoÄ'er se slažem!
Što je previše, previše je...

Member since 13.08.2013. godine
"Bit će zlato sve što taknem, nek me zovu institucija"
www.story-life.net

Citat: #salvatore poslato Novembar 19, 2018, 07:11:50 PRE PODNE
Ne vidim razlog za to prozivanje ako im se otvara server pustite ih nek otvaraju neko voli da ima svoj server pa makar sa dva igraca a neko ipak voli igrati gdje ima 1000 igraca. Svako ima svoje misljenje i pravo da bira gdje ce da igra. Onda isto za mod, mod kako vi svaki nazivate UP je objavljen na internetu sto da ga ne koriste? Prvi ja kada radim mod krenem od UPa dobar mod. Ako je nesto na internetu i treba da se koristi da nije dobat stajao bi pod tagom Neprvilno. Poenta svega je da pustite druge da rade sta hoce sve dok je to u granicama normale. Svi imamo pravo na svoje licno misljenje.
Dakle, uzimanje zasluga je tebi normalna granica?
Razlog je jednostavan
Kidovi uzimaju modove, promene tdove + ime servera i kurce se kako su pro skripteri. (ja ne kazem da sam bolji skripter od njih jer se uopste ne bavim skriptanjem)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Hosted tab sluzi tome

Citat: milfman poslato Novembar 19, 2018, 17:02:14 POSLE PODNE
Hosted tab sluzi tome

Teško da hosted tab može pomoći balkanskim serverima :) Koliko znam nitko nije kupio hosted tab.

#A.J.

Napokon i ja napravio PC.
Å ta ima, kako ste mi ?

Citat: Captain Foux poslato Novembar 19, 2018, 20:38:40 POSLE PODNE
Napokon i ja napravio PC.
Å ta ima, kako ste mi ?
Kakav tacno PC?
Mid-high?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..