â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Farkias poslato Novembar 16, 2018, 13:02:12 POSLE PODNE
Igra li se ovo, imam GTA V na kompu vec 4 godine a ne znam jesam li 10 puta usao. Ulazio sam povremeno kad si updatei i kupovao nove stvari koje su izlazile, ako je interesantno da udjem i ja nekad. Btw, mozemo i zajedno.
Sve je zanimljivo igrati kada imaÅ¡ s kim :D može naravno, Å¡to nas viÅ¡e to bolje hahaha trenutno već par dana svaku noć igramo (Ino, jedan holanÄ'anin ja msm, azijac i ja, a neki francuz nas bez razloga odjednom samo izbacio iz prijatelja na sc i niÅ¡ta nije rekao lol xd a bio gotivan lik 2-3 noći) ;D
Poslednja Izmena: Novembar 16, 2018, 17:56:38 POSLE PODNE od pizza

Citat: pizza poslato Novembar 16, 2018, 17:55:17 POSLE PODNE
Sve je zanimljivo igrati kada imaÅ¡ s kim :D može naravno, Å¡to nas viÅ¡e to bolje hahaha trenutno već par dana svaku noć igramo (Ino, jedan holanÄ'anin ja msm, azijac i ja, a neki francuz nas bez razloga odjednom samo izbacio iz prijatelja na sc i niÅ¡ta nije rekao lol xd a bio gotivan lik 2-3 noći) ;D
bio gotivan 2-3 noci - thats what she said

Imal neko link gdje se moze skinut Juzni Vetar ?

Evo koristan tutorial ako Vam CRASHA server a ne znate sta ste zadnje radili ( k'o ja, uradis 30k linija a ne testas za svaki sistem lul ) :D
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=126089.0
TIRED & RETIRED
Web Design, PAWN [CS 1.6 Only, samp smorio jbg razbu], C++, C#, C, PYTHON, JS, JAVA, PHP, SQL
^Za sve gore navedene programske jezike posedujem SERTIFIKAT (osim iz PAWN)^

#A.J.

Yy, Å¡ta ima nova ? Nisam ulazio odavno, sjeban PC. Kako ste mi ? ðŸ'ž

Citat: Kico. poslato Novembar 17, 2018, 16:58:56 POSLE PODNE
Imal neko link gdje se moze skinut Juzni Vetar ?
Imas link ovde u glavnom razgovoru.(strana 70,71).
Nisam siguran mozes li ga odatle skinut.
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2018, 20:16:27 POSLE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Quitao sam SAMP odavno jer sam morao da idem na casove u krojacevoj skoli ( https://www.krojacevaskola.com )...
Radim Vam i SA:MP GameMode samo ako me platite jer me je smorilo iskreno :)
Imate u opisu iz cega sve nudim usluge tkd. izvol'te kome sta treba :)
TIRED & RETIRED
Web Design, PAWN [CS 1.6 Only, samp smorio jbg razbu], C++, C#, C, PYTHON, JS, JAVA, PHP, SQL

Dobro veće neko meće...
@MISTER BIN malo si se sjebao, editovao si moj post umesto da posaljes poruku  :D :D
TIRED & RETIRED

koliko sam bolestan da jedva imam snage da hodam xd ako umrem brišite mi historiju browsera ;D