â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: muma. poslato Oktobar 05, 2018, 18:47:48 POSLE PODNE
Ne da mi se spajati sve, tražiti includse, plugine... :/
Imaš sve include i plugine u drugim modovima koje si skidao, ja mislim. Jednostavno prebaciš samo.

Ko može dobrodošao je večeras, da vidi najveći update u historiji servera i eventualno pomogne da dostignemo što veću cifru večeras: 54.36.19.104:7777
YUnited Balkan RolePlay

Citat: Slade poslato Oktobar 05, 2018, 19:57:43 POSLE PODNE
Ko može dobrodošao je večeras, da vidi najveći update u historiji servera i eventualno pomogne da dostignemo što veću cifru večeras: 54.36.19.104:7777
YUnited Balkan RolePlay

Dolazim prije 9. Hoću da mi se napravi doček na spawn-u  :D

Najbolji program za modularno skriptanje? Sublime mi nije nešto.., da mi je sa strane nekako kao mali prozorčić da mogu vidjeti u kojem sam folder/folder/file.pwn (npr to), pa ako ima neki pišite <3

@Ino42O

Citat: muma. poslato Oktobar 05, 2018, 20:11:58 POSLE PODNE
Najbolji program za modularno skriptanje? Sublime mi nije nešto.., da mi je sa strane nekako kao mali prozorčić da mogu vidjeti u kojem sam folder/folder/file.pwn (npr to), pa ako ima neki pišite <3

@Ino42O

Visual Studio Code

Ima ti to sublime, samo otvori projekat kao folder a ne file samo
Software Developer

Citat: #TheV1nny_ poslato Oktobar 05, 2018, 21:13:51 POSLE PODNE
Ovaj prizor se jako retko vidja :D

Sta ? Da Paul i ja gledamo Glavni Razgovor ? A to ti se cesto desava buraz ahahha  :D :D
@Paul Castellano

Citat: Kico. poslato Oktobar 05, 2018, 21:41:00 POSLE PODNE
Sta ? Da Paul i ja gledamo Glavni Razgovor ? A to ti se cesto desava buraz ahahha  :D :D
@Paul Castellano
Dobro to,nego ova tri momka u sredini na jednom mestu ;)

Posto ja imam nekih pisihickih problema i smeta mi ovaj text u donjem cosku nesto me bode u oci, jel vama ok il da brisem to ? ahahahhaha

Citat: Slade poslato Oktobar 05, 2018, 21:51:03 POSLE PODNE
Pošteno brate :)

Update pokidao, svaka čast na ovome  :)

Citat: Kico. poslato Oktobar 05, 2018, 22:02:02 POSLE PODNE

Posto ja imam nekih pisihickih problema i smeta mi ovaj text u donjem cosku nesto me bode u oci, jel vama ok il da brisem to ? ahahahhaha

Bolje ukloni, nekako pogled uvijek bježi dolje :p