â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Kico. poslato Oktobar 06, 2018, 16:06:36 POSLE PODNE
Zna li ko na kom programu ce se prenosit Khabib vs McGregor ?
Sutra ujutru 04:00 je na GOL.hr a sutra navečer je u 8,9 na Nova TV ja mislim.

Citat: muma. poslato Oktobar 05, 2018, 20:11:58 POSLE PODNE
Najbolji program za modularno skriptanje? Sublime mi nije nešto.., da mi je sa strane nekako kao mali prozorčić da mogu vidjeti u kojem sam folder/folder/file.pwn (npr to), pa ako ima neki pišite <3

@muma.
Atom

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

4. Runda, pobeda Khabib-a.
Sjajna borba i fenomenalan performans oba borca.
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2018, 10:30:39 PRE PODNE od Jerenić

#A.J.

iPhone XS Max ima više memorije nego moj hard disk. :D
512gb slobodne memorije, pa boktejebo, 3500KM..

http://www.racunalo.com/usporedilica/apple-iphone-xs-max/
Pa ovo je Bog mobitela..
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2018, 12:10:13 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 07, 2018, 12:08:16 POSLE PODNE
iPhone XS Max ima više memorije nego moj hard disk. :D
512gb slobodne memorije, pa boktejebo, 3500KM..

http://www.racunalo.com/usporedilica/apple-iphone-xs-max/
Pa ovo je Bog mobitela..

Nije da sam hejter apple-a ali svi su se slozili da ovo sto rade u zadnje vrijeme je ... mozes predpostavit
Sto se tice telefona i Huawei i Samsung (iako samsung svake 2 godine pravi nesto novo, a i polako se iskljucuju sa trzista smartfona jer je sve manje i manje zastite), OnePlus itd. ostavljaju Apple daleko iza sebe.
Apple se odrzava na tome sto ima dobar marketing i naravno nalozene fanboj/grl-e jer telefon kosta ko auto...

#A.J.

Citat: .ксундер poslato Oktobar 07, 2018, 12:19:59 POSLE PODNE
Nije da sam hejter apple-a ali svi su se slozili da ovo sto rade u zadnje vrijeme je ... mozes predpostavit
Sto se tice telefona i Huawei i Samsung (iako samsung svake 2 godine pravi nesto novo, a i polako se iskljucuju sa trzista smartfona jer je sve manje i manje zastite), OnePlus itd. ostavljaju Apple daleko iza sebe.
Apple se odrzava na tome sto ima dobar marketing i naravno nalozene fanboj/grl-e jer telefon kosta ko auto...
Trenutno sam i ja korisnik Androida, Galaxay Core 2, nekad je bio dobar u svoje vrijeme, ali u meÄ'uvremenu sam dobio Apple iPhone 4S pa mi se dopao i od prije mi se sviÄ'ao, tako da sam ja zavisnik od Apple prozivoda, imo sam joÅ¡ par ureÄ'aja Apple marke. Samsung jeste daleko napredniji, ali iOS je brži sistem, malo komplikovan, ali najbrži, barem po meni.
Da se ispravim, Samsung jeste napredniji, ali Apple ima neke stvari koje su po meni bolje od Samsunga/Huaweia, kao npr. brži sistem, iOS je bolji od Anroida po meni, to sam mislio pod ovim zadnjim.
Poslednja Izmena: Oktobar 07, 2018, 12:25:29 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 07, 2018, 12:22:03 POSLE PODNE
Trenutno sam i ja korisnik Androida, Galaxay Core 2, nekad je bio dobar u svoje vrijeme, ali u meÄ'uvremenu sam dobio Apple iPhone 4S pa mi se dopao i od prije mi se sviÄ'ao, tako da sam ja zavisnik od Apple prozivoda, imo sam joÅ¡ par ureÄ'aja Apple marke. Samsung jeste daleko napredniji, ali iOS je brži sistem, malo komplikovan, ali najbrži, barem po meni.
Da se ispravim, Samsung jeste napredniji, ali Apple ima neke stvari koje su po meni bolje od Samsunga/Huaweia, kao npr. brži sistem, iOS je bolji od Anroida po meni, to sam mislio pod ovim zadnjim.

Brzina Androida i iOSa dolazi danas do te mjere da je zanemarljiva, posebno novim Pie updateom. Naravno Android se "lakse kvari" kada je potpuno otvoren za sve (root, skidanje svakakvih kuraca), dok je iOS ogranicen na ono sto prosjecnom korisniku telefona treba.
Stvarno se ne slazem sa politikom Apple-a (donekle). Ako vec izbacis 3.5mm jack i forsiras bezicne slusalice - zasto onda korisnik za 1000$ ne dobije i bezicne slusalice i telefon. Isto tako sa fast-charging - ima opciju ali dobijes neki shit punjac sa kojim punih 3.5h svoj iPhone.
Inovacije bi trebale da su jeftinije i za kompanije i za korisnike, ali to u slucaju Apple-a vazi samo za jednu stranu - koja je to zna se...

Takodje bitna cinjenica je da se UI iOS-a i Android-a ne mogu poredit (stock Androida, da ne govorim tek o emui, samsung experience...)

I još povećaju ekran i kažu da je to potpuno nov telefon.....i ljudi ipak kupuju.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!