â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

//reklama
Poslednja Izmena: Jul 18, 2018, 22:28:40 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

@Jerenić @Captain Foux , ako budete hteli radit tdove, uradi sa imenom South Project... Treba mi pa ako mozete, molim Vas... (Roman Wayne owner)...znaci radite kako hocete main boja crvena :D
Hvala :D

Citat: SteXi.ılllı. poslato Jul 18, 2018, 22:28:57 POSLE PODNE
ne reklamiraj dobices ban
pogledaj gdje sam te tagovao, jel sam ja puko u mozak jer nisam pawna upalio koji mjesec pa mi zablokirao mozak ili sam sjebao kod? bas me zanima
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg861276#msg861276 date=1531945876]
pogledaj gdje sam te tagovao, jel sam ja puko u mozak jer nisam pawna upalio koji mjesec pa mi zablokirao mozak ili sam sjebao kod? bas me zanima
slab sam ti ja za pawno buraz

Citat: Jerenić poslato Jul 18, 2018, 18:17:34 POSLE PODNE
haj kad si navalio
E haj pošto sam ja obećao Sladeu, a nemam ideja majko, a nisam jučer bio kući, tek sad došao... :D

edit: mada probati ću nešto, ja kada se najmanje nadam odvalim nešto xD
Poslednja Izmena: Jul 19, 2018, 11:21:29 PRE PODNE od X ♫

#A.J.

Citat: Slade poslato Jul 18, 2018, 17:47:47 POSLE PODNE
Sve radi preko animacija, priblizis se spravi i kliknes ENTER, i kao na Default San Andreasu bas animaciju imas kako sjeda na spravu i hvata tegove, bukvalno kompletno je sistem isti kao na San Andreasu. Progress je Snaga, preimenovao sam, to kada se napuni, benc se digne jednom, isto i za tegove, a kada je traka ili bicikl u pitanju, ako se snaga vrati na 0, pada se sa bicikla/trake. Snimit cu detaljniji video ubrzo, nije bitan skin, svaki moze da radi vjezbe.

Naravno sistem je povezan sa izdrzljivoscu, snagom i spawn healthom.

Bolje bi bilo, ako bude npr. event box fight, ako ga udari da mu skine više healtha, sve zavisi koliko će se ko nabildat. Al' bildanje treba da bude baš teško napunit.

Citat: Captain Foux poslato Jul 19, 2018, 12:54:13 POSLE PODNE
Bolje bi bilo, ako bude npr. event box fight, ako ga udari da mu skine više healtha, sve zavisi koliko će se ko nabildat. Al' bildanje treba da bude baš teško napunit.
udji na ts za beatbox

1998, lagano 175-185, 1400 evra... u top stanju uradjen set kvacila nedavno, kupujem ga ako ga neko ne kupi prije mene, sta mislite o motoru?
planiram sam uzeti Apriliu rs 125, ali eto predomisljam se, samo sto je aprilia mladja skoro 10 godina, srce mi zeli komp, dusa mi zeli motor, sta vi mislite o ovoj situaciji xD

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg861406#msg861406 date=1532005025]

1998, lagano 175-185, 1400 evra... u top stanju uradjen set kvacila nedavno, kupujem ga ako ga neko ne kupi prije mene, sta mislite o motoru?
planiram sam uzeti Apriliu rs 125, ali eto predomisljam se, samo sto je aprilia mladja skoro 10 godina, srce mi zeli komp, dusa mi zeli motor, sta vi mislite o ovoj situaciji xD

Jbš ti to sranje na dva točka. :)

Citat: muma. poslato Jul 19, 2018, 15:02:19 POSLE PODNE
Jbš ti to sranje na dva točka. :)
sto, isplatnije za odrzavati a i ne planiram ga piciti po gradu, nit idem kud daleko, maximalno 30-40km izvan grada, jedino na more ako budem isao sa drugovima i to toe druga prica

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg861410#msg861410 date=1532005512]
sto, isplatnije za odrzavati a i ne planiram ga piciti po gradu, nit idem kud daleko, maximalno 30-40km izvan grada, jedino na more ako budem isao sa drugovima i to toe druga prica
Sve je dobro dok se vozi polako i pažljivo.

Ako misliš na more ići sa motorom,mora biti perfektno ispravan ako misliš na duže putovanje.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 19, 2018, 15:13:32 POSLE PODNE
Sve je dobro dok se vozi polako i pažljivo.

Ako misliš na more ići sa motorom,mora biti perfektno ispravan ako misliš na duže putovanje.
sat-sat i pol meni do mora autom, sa guzvom na granici itd, ako ima neko ovdje ko ima kakav motor sportski pa da mi objasni valja li ovaj motor i to, jer 1400e nije malo za dati, jos treba registrirat kasnije itd