â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg860080#msg860080 date=1531585973]
Programski jezik se ne može naučiti, ti samo možeš usavršavati svoje znanje kako učiš taj programski jezik, barem ja tako mislim.
Jebo me ti, znate na sta sam mislio care :D
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Pozdrav vidim da se Joey pijana budala svadja sa decom xd saim se,Sta se radi  ;)
]

Ovaj Glavni razgovor aktivan samo kad je svadja.

Eh živote kiseli kupusu.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 14, 2018, 19:54:39 POSLE PODNE

Eh živote kiseli kupusu.
bukvalno

bogat sm s modovi  xd
http://prntscr.com/k6gjbw ZANEMRARI TE GLEDAJTE SAMO FOLDER xd
EDIT:
Citat: LoOdaK poslato Jul 14, 2018, 19:54:39 POSLE PODNE

Eh živote kiseli kupusu.
Ne bas svaki put,Ponekad kada Stexi oce da banuje nekog ili Slavic e tada je gusto iks de
Poslednja Izmena: Jul 14, 2018, 20:05:25 POSLE PODNE od Lukkkiiiii Desinger
]

JoÅ¡ faking 3 sata  :( :(

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Zadnji put prijavljen: Jul 12, 2018, 12:11:25 posle podne
Di je isparila VOtKA?
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: milfman poslato Jul 14, 2018, 21:01:09 POSLE PODNE
Sto ne prebacis na neki HDD jednostavno?
Imam backup na HDD,a ovo je da se osiguram :)

#A.J.

Citat: Terzic poslato Jul 14, 2018, 16:38:07 POSLE PODNE
Zna neko kako da sredim da se pokrene ovaj teamspeak izbacuje mi da fale neki dll fajlovi
I mene je to jebavalo, nije uspjelo. Skini stariju verziju TS3 i onda je update i tjt. :)
Ili jednostavno, skini samo stariju verziju, kao i ja. :)
Poslednja Izmena: Jul 14, 2018, 23:42:20 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 14, 2018, 18:07:39 POSLE PODNE
Ko koga proziva decko?
Prvi je poceo :D
Nisam ja kriv sto mi se nije svideo mod sto je objavio?
Kurci se sto zna mysql koji se nauci za manje od 1h?
Ma bmk, ides i ti na ignore zajedno sa njim :D

1 sat? Izgleda da nemas pojma koliki je SQL u mysqlu
Ja ga koristim svaki dan na poslu, za jedan query u prosjeku napisem oko 40 linija koda cistog querya a nekada zna biti i po 80+
S time da i dalje ne znam cijeli jezik a kamoli da ga ti naucis u sat vremena, mozda ti i ovi ostali ovdje sto se hvale sa MySQL znanjem mislite da se sve samo vrti oko simple select, insert into, update, delete i drop? Ali je u biti punoo vise od toga i zna biti puno kompleksnije, sto naravno pomaze pri rjesavanju mase problema, sada kada bi te pitao razliku izmedju INNER I LEFT RIGHT JOINa nebi znali bez googlanja a ovamo pisete "mysql master" "nauci se za sat vremena", ovo govorim za sve ovdje koji se hvale, ne specificno za tebe

I usput pola vas vjerujem ne zna koristiti MySQL kroz CLI (bez phpmyadmin)

Just saying
Poslednja Izmena: Jul 15, 2018, 00:28:01 PRE PODNE od Ino42O
Software Developer

Citat: Captain Foux poslato Jul 14, 2018, 23:39:49 POSLE PODNE
I mene je to jebavalo, nije uspjelo. Skini stariju verziju TS3 i onda je update i tjt. :)
Ili jednostavno, skini samo stariju verziju, kao i ja. :)
Radio sam i ja to pre, ali sad brate kad skinem stariju verziju izgleda da su i oni ubacili nesto i kad se konektujem na neki server tj kad pokusam on mi napise da ne koristim najnoviju verziju i izbaci me hahah