â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Terzic poslato Jul 14, 2018, 13:03:51 POSLE PODNE
Odrastite vec, kao deca ste takmicite se ciji je duzi.
Bitna je tehnika :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Oh ne ja sam bog ja znam maj skvel, ako nemas maj skvel nemas dobar mod oh ne, ja sam tata skripte oh ne...
Zasto sam se do skoro drzao y_inia?:
Nije zato sto je laksi, jer nije, vec zato sto jebeni mysql skoro svaki update nesto coek menja i uvek sve iz korena moras menjat jer cim updateas plugin odma nije kompatibilan sa starijom verzijom i sve iznova moras...

Ali eto presao sam na mysql jer nisam kripter ako ne znam da radim u mysql-u, ok? -_-
Ti ces da kazes decku kako ce da radi i gde :D
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Vozdra braćo, Å¡ta se radi  ;D

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 14, 2018, 13:33:29 POSLE PODNE

Oh ne ja sam bog ja znam maj skvel, ako nemas maj skvel nemas dobar mod oh ne, ja sam tata skripte oh ne...
Nije zato sto je laksi, jer nije, vec zato sto jebeni mysql skoro svaki update nesto coek menja i uvek sve iz korena moras menjat jer cim updateas plugin odma nije kompatibilan sa starijom verzijom i sve iznova moras...

Ali eto presao sam na mysql jer nisam kripter ako ne znam da radim u mysql-u, ok? -_-

Nije teško updateovat ako radiš na vrijeme

Citat: Slade poslato Jul 14, 2018, 13:34:52 POSLE PODNE
Vozdra braćo, Å¡ta se radi  ;D

Nije teško updateovat ako radiš na vrijeme
Nedamise (namerno spojeno) non-stop proveravat' github, al eto, ja nisam maj skvel makaveli majstor = mysql ako ne znam mysql mysql mysql -_-
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
(Ono gore Joey)

Zna neko kako da sredim da se pokrene ovaj teamspeak izbacuje mi da fale neki dll fajlovi

Citat: Terzic poslato Jul 14, 2018, 16:38:07 POSLE PODNE
Zna neko kako da sredim da se pokrene ovaj teamspeak izbacuje mi da fale neki dll fajlovi
Pokušaj te fajlove koji ti fale preuzet i ubacit u System32 ili SySWOW64

Te fajlove sto fale skines i ubacis u folder od tsa

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 14, 2018, 13:33:29 POSLE PODNE

Sigurno postoji razlog zašto se to radi..Ako je na bolje zašto bi bio problem prilagodit se novoj verziji.A ako znaš šta radiš i nije neki problem prilagoditi.

Citat: Paul Castellano poslato Jul 14, 2018, 17:17:59 POSLE PODNE
Sigurno postoji razlog zašto se to radi..Ako je na bolje zašto bi bio problem prilagodit se novoj verziji.A ako znaš šta radiš i nije neki problem prilagoditi.
Ma znm, ja ovaj mod sto radim, radim u Y_INIu jer drugi skripter (Ceta) ne zna mysql...

ili
(Ono gore Joey)

Skini samo stariju verziju i chill, i ja sam tako update svaki put i sve gori i gori TS, sad koristim verziju iz marta 2018, ne pada mi napamet da updateam..

Ima li neko od vas onaj Android TV Box? I kako vam se čini?

Samo ne shvatam zašto ponižavaš nekoga da bi ti ispao pametan još ga javno prozivaš bukvalno, ništa nije teško kad pratiš novitete/update-e

Citat: MirsoN poslato Jul 14, 2018, 17:56:25 POSLE PODNE
Samo ne shvatam zašto ponižavaš nekoga da bi ti ispao pametan još ga javno prozivaš bukvalno, ništa nije teško kad pratiš novitete/update-e
Ko koga proziva decko?
Prvi je poceo :D
Nisam ja kriv sto mi se nije svideo mod sto je objavio?
Kurci se sto zna mysql koji se nauci za manje od 1h?
Ma bmk, ides i ti na ignore zajedno sa njim :D

ili
(Ono gore Joey)

Jel moguce da je covjek skino moju AltChat FS i kompletnu je ponovno objavio, svako slovo isto kao u mom kodu i sve zasluge pripadaju njemu.

Pa nije ni cudo sto propada ovaj samp, svaki dan se gomilaju kancerogena djeca koja će rada bit i tuÄ'e da repostaju ili neku bezveznu mapu samo da bi ispalo da su oni neÅ¡to objavili

Aj ne smarajte viÅ¡e po ovoj temi u vezi vaÅ¡ih svaÄ'a i ko je kakav skripter, imate FB i privatne poruke pa se prepucavajte.

Citat: Slade poslato Jul 14, 2018, 18:09:36 POSLE PODNE
Jel moguce da je covjek skino moju AltChat FS i kompletnu je ponovno objavio, svako slovo isto kao u mom kodu i sve zasluge pripadaju njemu.

Pa nije ni cudo sto propada ovaj samp, svaki dan se gomilaju kancerogena djeca koja će rada bit i tuÄ'e da repostaju ili neku bezveznu mapu samo da bi ispalo da su oni neÅ¡to objavili
Ma pusti ih, kad malo odrastu razumjeti će. :D

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 14, 2018, 18:07:39 POSLE PODNE
Ko koga proziva decko?
Prvi je poceo :D
Nisam ja kriv sto mi se nije svideo mod sto je objavio?
Kurci se sto zna mysql koji se nauci za manje od 1h?
Ma bmk, ides i ti na ignore zajedno sa njim :D
Programski jezik se ne može naučiti, ti samo možeš usavršavati svoje znanje kako učiš taj programski jezik, barem ja tako mislim.
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci