â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

u onom spotu sama,bez grudnjaka heehhe,taj spot najjaci xd :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jul 08, 2018, 16:39:21 POSLE PODNE
u onom spotu sama,bez grudnjaka heehhe,taj spot najjaci xd :D

Mala je boomba xD sve bih dao da spavam sa njom hahaha

Citat: X ♫ poslato Jul 08, 2018, 17:21:37 POSLE PODNE
Mala je boomba xD sve bih dao da spavam sa njom hahaha

joj citam tamo jelenu karleušu kako pise da jala i buba prave lose pjesme,oj boze jest ljudima krivo sto ne mogu uc u trending od jale i bube hahaahah

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Jul 08, 2018, 17:29:44 POSLE PODNE
joj citam tamo jelenu karleušu kako pise da jala i buba prave lose pjesme,oj boze jest ljudima krivo sto ne mogu uc u trending od jale i bube hahaahah
Šaljem poruku onima koju vide a ne čuju
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ne zna se ko je gori od navedenih..
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 08, 2018, 19:35:18 POSLE PODNE
Pa zna se da je Jala gori.
Pre bih slusao muziku iz 90' nego njegove 'auto tune hitove'.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

//
Poslednja Izmena: Jul 08, 2018, 20:23:41 POSLE PODNE od Sejnur337_
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Lukk.amX poslato Jul 08, 2018, 20:58:47 POSLE PODNE
@LoOdaK Evo ti V8 Motor u LEGO verziji  ;) xd Klik!
Ja sve vidim samo V8 ne vidim :)

Bez uvrede za fanove te dvojice posto vidim da si ti jedan od njih, al realno jedva razumijem kako neko moze slusat to dvoje, al da ih toliko dizete u nebo i da su vam idoli, e onda stvarno ne znam šta da vam kažem, naravno bez uvrede ali jednostavno ne shvaćam..

Citat: Slade poslato Jul 08, 2018, 21:52:18 POSLE PODNE
Bez uvrede za fanove te dvojice posto vidim da si ti jedan od njih, al realno jedva razumijem kako neko moze slusat to dvoje, al da ih toliko dizete u nebo i da su vam idoli, e onda stvarno ne znam šta da vam kažem, naravno bez uvrede ali jednostavno ne shvaćam..

Slažem se :)

Ma kakva Karleuša, propala ko kauč.

Citat: SlavicBeast poslato Jul 08, 2018, 19:35:18 POSLE PODNE
Sve je stvar ukusa, za mene je ta muzika opuštajuća, kad radim nešto na kompu ugl slušam tu vrstu muzike, razbacam se, više plešem nego radim. xD
Ali kao što sam rekao sve je stvar ukusa, npr ja nmg da razumijem onaj heavy metal i to kad se izdere jbt ali ne idem okolo i ko god sluša pokušavam da objasnim da to ne valja, jednostavno svako koristi, sluša, radi.. ono što voli i to je uredu. :)
Poslednja Izmena: Jul 08, 2018, 23:37:48 POSLE PODNE od Sejnur337_

To su neki nedefinisani zvuci koji ostaju u memoriji 3 i po minuta koliko pesma traje. Bez ikakve emocije, poente u tekstu. Taman posla da osudjujem, to danas najvise zaradjuje, a sirokoj narodnoj masi naprihvatljivije, jer Boze, moras da budes kao ostali, moras uz to da se njises u diskoteci, da recitujes i da vide ljudi kako ti dobru memoriju imas kad pamtis smece od tekstova koje bez lyricsa ne mozes da razumes iako je na nasem...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jul 08, 2018, 23:36:55 POSLE PODNE
To su neki nedefinisani zvuci koji ostaju u memoriji 3 i po minuta koliko pesma traje. Bez ikakve emocije, poente u tekstu. Taman posla da osudjujem, to danas najvise zaradjuje, a sirokoj narodnoj masi naprihvatljivije, jer Boze, moras da budes kao ostali, moras uz to da se njises u diskoteci, da recitujes i da vide ljudi kako ti dobru memoriju imas kad pamtis smece od tekstova koje bez lyricsa ne mozes da razumes iako je na nasem...
Sve zavisi, npr u Raste pjesma "kilo koke"(tako nešto) blage veze nema, dok Adio Amore ima neku poentu i emociju, ono nije sve isto, ja uglavnom slušam raznu muziku i to je sve ono do kakvog sam raspoloženja, slabo kad sam ono "anhepi" tkd ili slušam našu komercijalu ili njemce i chillam, manje više tekst i da zapažam, beat me vozi. :D
Inč Å¡to se tiče ostalih to ne znam, ne vucam se po klubovima i tim sranjima, okupiran sam nekim drugim meni važnijim za život(takoÄ'er sam bacio cigare, alkohol..) tkd sluÅ¡am ono Å¡to meni godi jer sam većinu svog vremena za kompom, pustim i ako mi odgovara ja sluÅ¡am, ako ne onda Å¡altam dalje, nema filozofije xD

Citat: Slade poslato Jul 08, 2018, 21:52:18 POSLE PODNE

sta ja znam,slusam ih samo nisu mi idoli jebat ih,al eto