â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: .бунÑ,а poslato Jul 06, 2018, 13:26:04 POSLE PODNE
Nikakve.

Hoćeš reći da procesor od 90W i 40W TDP troši istu količinu energije?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ne
https://ark.intel.com/products/29765/Intel-Core2-Quad-Processor-Q6600-8M-Cache-2_40-GHz-1066-MHz-FSB

Thermal Design Power (TDP) represents the average power, in watts, the processor dissipates when operating at Base Frequency with all cores active under an Intel-defined, high-complexity workload. Refer to Datasheet for thermal solution requirements.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Aj neko nek pokrene neku temu, sad smo otvoriku da probam da podignemo malo pdf

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=123512.0
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

@Slade prekoracio sam broj maximalnih poruka, inace sam uvek tu da pomognem :D ;)

Zanima me dal je od vas ko do sada pravio Launcher ili slicno, mucimo se ja i drug sa Socket pluginom i nikako da ga solviramo, ostalo uglavnom nekako povezujemo

Citat: Slade poslato Jul 07, 2018, 23:18:33 POSLE PODNE
Zanima me dal je od vas ko do sada pravio Launcher ili slicno, mucimo se ja i drug sa Socket pluginom i nikako da ga solviramo, ostalo uglavnom nekako povezujemo

@¤ Cadilab 笨蛋

Bili bi mnogo zahvalni ðŸ˜,

Sep

*

Citat: X ♫ poslato Jul 08, 2018, 00:41:31 PRE PODNE
ÄŒini mi se ubijaju, imaju Å¡ansu za osvajanje. :D

Navijam za njih od kako su ušli u takmičenje, al teško je reći da ubijaju, Rusija je možda čak i najslabija u knockout fazi pa su je jedva izbacili, srećom Subašić zna sačuvat mrežu, oni imaju predobar sastav, moraju ga malo bolje iskoristiti, i srećom da je Rusija slabija, što će sada biti protiv Engleske, nadam se penali jer su Englezi tanki u tome a Hrvati očigledno odlični

Zapravo nisu tanki. Pikford je odlican golman, a Henderson mozda najslabija karika kada su penali u pitanju. Ostali si jako dobri, posebno Hari Kejn, takvu sigurnost pri izvodjenju nisam video od 2006, otkad aktivno pratim SP. Cisto sumnjam da ce i igrati na penale, i jedni i drugi zele finale, a Kejn zeli da bude najbolji strelac turnira (jos ubedljivije nego do sada). Bice to tezak i interesantan mec.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Kakav tacno launcher?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..