â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Jesam ja jedini koji ne prati fudbal uopšte?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 08, 2018, 02:27:01 PRE PODNE
Nisi, i meni je sve to dosadilo.. gledam samo ovako kad moja drzava igra ili ovako komse na svjetskom prvenstvu :'3

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Jul 08, 2018, 02:29:25 PRE PODNE
Nisi, i meni je sve to dosadilo.. gledam samo ovako kad moja drzava igra ili ovako komse na svjetskom prvenstvu :'3
Ja uopšte ne gledam,kad igra moja država ja ne bih ni znao da nema instagrama ili fejsbuka :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 08, 2018, 02:27:01 PRE PODNE
fino ovo svetsko za uzimanje para na kladionici :D

Sep

*

Citat: Slade poslato Jul 08, 2018, 00:45:55 PRE PODNE
Navijam za njih od kako su ušli u takmičenje, al teško je reći da ubijaju, Rusija je možda čak i najslabija u knockout fazi pa su je jedva izbacili, srećom Subašić zna sačuvat mrežu, oni imaju predobar sastav, moraju ga malo bolje iskoristiti, i srećom da je Rusija slabija, što će sada biti protiv Engleske, nadam se penali jer su Englezi tanki u tome a Hrvati očigledno odlični
Koliko god da je ta Rusija bila najslabija karika izbacili su jedne Å panjolce.
Što se tiče ostalog mislim da je greška Dalića što nije počeo sa Brozovićem odmah na zadnjem veznom, jer ni Rakitić ni Modrić nisu to naučili igrat', a u klubovima imaju Casemira i Busquetsa koji odu duboko po tu loptu i da im se. Vidio si i sam koliko su odigrali bolje ulazkom Brozovića na tu poziciju i koliko je samo Modrić puta prošao kroz sredinu, a ovako taj sav prostor je bio neiskorišten.
Što se tiče utakmice sa Englezima mislim da ćemo odigrat 10x bolje nego danas, ne jer želimo finale, nego općenito nam izgleda ne pašu reprezentacije koje se zatvore kao Rusi i Danci i mučimo se s njima dok Englezi ne igraju tako, nego dosta ofenzivniji nogomet ko Argertina i vidjelo se da nam dosta bolje leže nego ove tvrde i zatvorene reprezentacije.

Engleska ina jako dobrog golmana, odbrana tu i tamo, sredina, krila, napad - ubice. Favoriti su u svakom slucaju po svemu prikazanom do sada.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Dobri su Englezi, ali u poredjenu sa Belgijom i Francuskom imaju nedostataka

Odbrana im nije losa, Maguire radi posao
Vezni red je odlican iako se Delle Alli gubi iz nekih razloga ponekad

Napad je savrsen, imaju Kanea koji je prilicno okretan i u svakom slucaju zna da zavrsi napad
Kanea je tesko cuvat al mislim da Hrvati imaju solidnu sansu , svakako jos u finalima manju, ali sve dan donosi, kako su mogli savladati Argentinu sa 3:0 , moci ce i ostale ako ih bude islo, sastav za pobjedu svakako da imaju

Citat: Fqris poslato Jul 08, 2018, 02:29:25 PRE PODNE
Gledao sam samo hrvatsku ove zadnje dvije tekme, realno blago se onom ko gubi vrijeme prateci svjetsko.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Jul 08, 2018, 10:14:46 PRE PODNE
Gledao sam samo hrvatsku ove zadnje dvije tekme, realno blago se onom ko gubi vrijeme prateci svjetsko.

Odkad je gledanje nogometa gubljenje vremena... :)

Citat: Slade poslato Jul 08, 2018, 00:45:55 PRE PODNE
Navijam za njih od kako su ušli u takmičenje, al teško je reći da ubijaju, Rusija je možda čak i najslabija u knockout fazi pa su je jedva izbacili, srećom Subašić zna sačuvat mrežu, oni imaju predobar sastav, moraju ga malo bolje iskoristiti, i srećom da je Rusija slabija, što će sada biti protiv Engleske, nadam se penali jer su Englezi tanki u tome a Hrvati očigledno odlični
Rusija i nema neke igrace ali jesi vidio kako su igrali sinoc?
Citat: SlavicBeast poslato Jul 08, 2018, 01:16:44 PRE PODNE
Zapravo nisu tanki. Pikford je odlican golman, a Henderson mozda najslabija karika kada su penali u pitanju. Ostali si jako dobri, posebno Hari Kejn, takvu sigurnost pri izvodjenju nisam video od 2006, otkad aktivno pratim SP. Cisto sumnjam da ce i igrati na penale, i jedni i drugi zele finale, a Kejn zeli da bude najbolji strelac turnira (jos ubedljivije nego do sada). Bice to tezak i interesantan mec.
Hrvatska uvijek igra bolje protiv jacih timova, Dansku i Rusiju smo jedva pobjedili, hvala Bogu pa imamo Subasica, Vidu, Lovrena, Rebica, Modrica, ...

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 08, 2018, 01:45:08 PRE PODNE
Kakav tacno launcher?
Launcher preko Visual Studio treba preko socket plugina da povezemo sa serverom...
Btw. Ja sam taj koji sa njim radi @Slade

Zna neko neku ratnu igru, a da nije Battlefield ili COD? :-[

Gledam ja ovaj vedrox sto otvara server, kaze "U proslom videu, neki lik je u komenatru napisao samo uzeli mod ni lidere nisu skinuli", i sad Vedrox kao oce da se pokaze hoce sebi da seta lidera org i ka'e vidis kako ide, i onda pola sata trazi ID orge a ispred njega label i pise Organizacija ID: [9] HAHAHA
https://youtu.be/YQoD6R7AM-E?t=129
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)