â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

pobesneli ste za ova 2-3 dana

katanac neko vreme

Citat: Alex ãƒ,, poslato Jun 13, 2018, 14:29:55 POSLE PODNE
Ispade sad ne mozes kupit auto sa 16? ahahah, sve se moze ako se cuvaju pare samo je potrebna volja da se radi i skuplja, moze on njega kupit al da ga vozi ne. do 18te moze uredivati sta vec iskr
koja je poenta kupiti auto i ne voziti ga 2 godine? pa nije to privezak da ga okacis da ti visi 2 godine :D

Citat: SteXi.ılllı. poslato Jun 13, 2018, 19:42:51 POSLE PODNE
koja je poenta kupiti auto i ne voziti ga 2 godine? pa nije to privezak da ga okacis da ti visi 2 godine :D
da zatvorimo temu,auto kupujem iz razloga tog sto nece stojati 2 godine,imam brata koji imam polozeno kao i sestra,ja auto uzmem rijetko da  provozam,jer zivim udaljenije od centra,i slabo policija prolazi,davno sam bio kod instruktora koji je prijatelj moga tate,moja sva ulaganja u auto koje kupim su interijer,motor,izgled,felne,i ostale kicurije,naucen sam od 15 godine da vozim,razlog tome je da kad dodjem na polaganje nemam strah za volanom tkd prekinite sa tim
Poslednja Izmena: Jun 13, 2018, 23:10:22 POSLE PODNE od King2
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Koja je poenta kurčenja ako se kurčim kući? :3

Citat: Mumaz187_ poslato Jun 13, 2018, 23:32:01 POSLE PODNE
Koja je poenta kurčenja ako se kurčim kući? :3
Kutcisbse pred mamon i tatom
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Unkovic2405 poslato Jun 14, 2018, 00:19:24 PRE PODNE
Kutcisbse pred mamon i tatom
@Unkovic2405 ko sto mimi kae kurciti se mora haha
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Paul Castellano poslato Jun 13, 2018, 12:08:05 POSLE PODNE
hahaha..
Ti misliš da netko tko ima u dzepu 20ak tisuća eura raspravljat će se sa forumašem koje je auto bolje i koje će auto kupiti? Sa Forumašem koji je takvo auto vidio jedino na slikama i on mu govori koje je auto bolje isl,isl.

Nitko ovdje nije ljubomoran i nema razloga.Činjenica je da taj što je stavljao slike A8 i razmišlja o kupnji istog ima 16 godina.Nema tu daljnje rasprave.Mene bi bilo stid..

https://prnt.sc/ju3r5y

Isključujem se iz raspave,otišlo je predaleko.
pa evo ja cu kupiti auto od 20 hiljada eura i evo raspravljao sam se ovdje i uslikat cu ti auto kad kupim i namjerno cu staviti u opis neki citat za kurcenje u inat

edit: jbg moram
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg850948#msg850948 date=1528933089]
pa evo ja cu kupiti auto od 20 hiljada eura i evo raspravljao sam se ovdje i uslikat cu ti auto kad kupim i namjerno cu staviti u opis neki citat za kurcenje u inat

edit: jbg moram
@Łuk@ procitajte sta sam napisao gore,prvenstveno ne volim kad se pise o meni a ne zna se dovoljno,ja sam u takvoj finansiskoj situaciji da radim sa svojim tatom i naravno koji me pomaze pa zajedno sa njim imam mogucnost da kupim auto koje ce vozati i moj brat i moja sestra a ponekad i ja,naravno ja cu ga vise vozati u 18 godini ako Bog da,pravite gluposti,dobili ste lock na nekoliko dana zbog toga,sto se vi imate raspravljat oko toga sto sam ja napisao da ce mi gaming bit na zadnjem mjestu jer zelim da obezbjedim automobil,jb ja fakat ne kontam koji koji vi morate inteligenti bit oko toga raspravljat,umjesto da kazete sretno u kupnji i da bilo koje auto kupis da ti potraje al ne ovo je zatucani balkan i o svemu se mora raspravit...I kaze nije neko u pravu kad kaze na balkanu ce ti oprostit sve osim uspjeha...

GAME OVER

Ne kapiram, cemu tolika rasprava?
Vidim da su neki clanovi foruma nastavili po svome, nakon sto je tema bila zakljucana 5 sati.
Verujte mi, ne zelite katanac do sutra dok se ne probudim (12-13h.)

I da, zar je toliko bitno ko ce sta vozit?
Poslednja Izmena: Jun 14, 2018, 02:40:24 PRE PODNE od LASoprano
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: LASoprano poslato Jun 14, 2018, 02:29:03 PRE PODNE
Ne kapiram, cemu tolika rasprava?
Vidim da su neki clanovi foruma nastavili po svome, nakon sto je tema bila zakljucana 5 sati.
Verujte mi, ne zelite katanac do sutra dok se ne probudim (12-13h.)

I da, zar je toliko bitno ko ce sta vozit?
@LASoprano djaba se brate nerviras,rekao sam da se zatvori ta tema ne zelim ni ja o tome da raspravljam ustv nez kako se sve uopste diglo osim sto sam to napisao,tkd uzivaj burazeru i lagano spavaj ;)

GAME OVER

Kakvo je kod vas stanje sa ovim protestima, vidim policija sve steze al ne daju se ljudi bgmi  8)

Citat: King2 poslato Jun 14, 2018, 02:07:16 PRE PODNE
@Łuk@ procitajte sta sam napisao gore,prvenstveno ne volim kad se pise o meni a ne zna se dovoljno,ja sam u takvoj finansiskoj situaciji da radim sa svojim tatom i naravno koji me pomaze pa zajedno sa njim imam mogucnost da kupim auto koje ce vozati i moj brat i moja sestra a ponekad i ja,naravno ja cu ga vise vozati u 18 godini ako Bog da,pravite gluposti,dobili ste lock na nekoliko dana zbog toga,sto se vi imate raspravljat oko toga sto sam ja napisao da ce mi gaming bit na zadnjem mjestu jer zelim da obezbjedim automobil,jb ja fakat ne kontam koji koji vi morate inteligenti bit oko toga raspravljat,umjesto da kazete sretno u kupnji i da bilo koje auto kupis da ti potraje al ne ovo je zatucani balkan i o svemu se mora raspravit...I kaze nije neko u pravu kad kaze na balkanu ce ti oprostit sve osim uspjeha...
nije fazon vise sta ces ti kupiti nego ljubomora ubija kod pojedinih ljudi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci