â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Vi pricaj te sta ocete ja imam 13 godina i uzimam vakvog znaci za 150 evra najmanje
]

Citat: Mumaz187_ poslato Jun 12, 2018, 20:15:04 POSLE PODNE
Mislio je na 40k KM(konvertibilne marke) xd

Joj vidi znaka *-* Mercedes je najljepše jebeno vozilo hahahaha da mi je samo sjesti i upaliti onog GLE-a novog ili CLA 63 aaa orgazam
Ma bjez od toga c200 Bogotac/Bog-otac.
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12307091/mercedes-benz-c-200-22-cdi

@King2 mani se tog Audia, uzmes lepo c200 malo ga renoviras, ladis jaja sa njim + imas vise novca u dzepu.
Poslednja Izmena: Jun 12, 2018, 21:31:19 POSLE PODNE od LASoprano
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Staro, CLA 63 ima dizajn da možeš /wank aaa prelijep i predobar ali mu je i cijena predobra.. :D

#A.J.

#A.J.

Citat: Mumaz187_ poslato Jun 13, 2018, 00:02:27 PRE PODNE
Idi bari napaćene klinke :D
Zbario sebi baba jednu! :D :P

Mislim stvarno.. :P

Poslednja Izmena: Jun 13, 2018, 00:42:35 PRE PODNE od Captain Foux

@Captain Foux Kako te ne smori, ja bio 5 dana u vz i raskinem, nemam živaca da se zajebavam sa klinkama xd

@SteXi.ılllı. update-uj malo svoju temu sa avatarima, daj šta da osvježimo profilne :D

Citat: Paul Castellano poslato Jun 12, 2018, 17:49:55 POSLE PODNE
I meni je zapalo za oko malo ali nisam htio komentirati :D Tj nebitne su godine ali ne razumijem šta im znači to.Vjerujem da netko tko kupuje AudiA8 sigurno to ne piše na BS glavnom chatu i kurči se time :D
cuj kako nisu bitne godine lik ima 16 godina, prvo sto sa tim godinama ne mozes imati neko veliko iskustvo da bi kupio takav auto, drugo ne mozes ni dozvolu dobiti a i treba registrovati taj auto svakih godinu dana...
@Mumaz187_ bice nesto uskoro :D

@Mumaz187_ ja sam sada sa devojkom koju muvam vec 2 meseca xD,Bili malo u vezi jedno 3-4 nedeije kae dete sam a straija od mene 1 godinu xD  :P
]

#A.J.

Citat: Mumaz187_ poslato Jun 13, 2018, 01:09:15 PRE PODNE
@Captain Foux Kako te ne smori, ja bio 5 dana u vz i raskinem, nemam živaca da se zajebavam sa klinkama xd

@SteXi.ılllı. update-uj malo svoju temu sa avatarima, daj šta da osvježimo profilne :D
Haha, i meni je nekad mrsko, kad mi se neko ne sviÄ'a.
Ova mi se sviÄ'a posve.. Mhmm :D

Poslednja Izmena: Jun 13, 2018, 10:13:49 PRE PODNE od LASoprano
]

Mama i tata jedva dali karticu da kupe PUBG ili CSGO, kakva kola od par iljada evra  ðŸ˜,ðŸ˜,ðŸ˜,
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"