â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SlavicBeast poslato Jun 13, 2018, 10:16:10 PRE PODNE
Mama i tata jedva dali karticu da kupe PUBG ili CSGO, kakva kola od par iljada evra  ðŸ˜,ðŸ˜,ðŸ˜,
uslikam ti za koji mjesec auto kad kupim hahaha
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: SteXi.ılllı. poslato Jun 13, 2018, 02:30:26 PRE PODNE
cuj kako nisu bitne godine lik ima 16 godina, prvo sto sa tim godinama ne mozes imati neko veliko iskustvo da bi kupio takav auto, drugo ne mozes ni dozvolu dobiti a i treba registrovati taj auto svakih godinu dana...
@Mumaz187_ bice nesto uskoro :D

Krivo sam se izrazio :D Mislio sam neovisno o godinama(Imao 16 ili 26) vjerujem da nebi po BSamp forumu pisao netko tko planira kupiti takav auto(Vjerujem da netko tko ima toliko para neće se ovdje raspravljati sa forumaÅ¡ima hoće li kupiti A8 ili CLa xD  )

Ali da,ta osoba je prije godinu dana pisala na predstavljanje da ima 15 godina(Nije to teško provjeriti,2 klika) i onda ovdje raspravlja o tome koje će auto kupiti..

Citat: Paul Castellano poslato Jun 13, 2018, 10:24:48 PRE PODNE
Krivo sam se izrazio :D Mislio sam neovisno o godinama(Imao 16 ili 26) vjerujem da nebi po BSamp forumu pisao netko tko planira kupiti takav auto(Vjerujem da netko tko ima toliko para neće se ovdje raspravljati sa forumaÅ¡ima hoće li kupiti A8 ili CLa xD  )

Ali da,ta osoba je prije godinu dana pisala na predstavljanje da ima 15 godina(Nije to teško provjeriti,2 klika) i onda ovdje raspravlja o tome koje će auto kupiti..
Ja tek treba 25. da krenem sa polaganjem xexe :D

Citat: Lukk.amX poslato Jun 13, 2018, 08:46:31 PRE PODNE
@Mumaz187_ ja sam sada sa devojkom koju muvam vec 2 meseca xD,Bili malo u vezi jedno 3-4 nedeije kae dete sam a straija od mene 1 godinu xD  :P

Mmm i ja volim starije :D

Citat: Captain Foux poslato Jun 13, 2018, 09:35:56 PRE PODNE
Haha, i meni je nekad mrsko, kad mi se neko ne sviÄ'a.
Ova mi se sviÄ'a posve.. Mhmm :D

Kae mrsko mu, muva 16 cura samo na Instagramu, a gdje FB :D

Citat: Paul Castellano poslato Jun 13, 2018, 10:24:48 PRE PODNE

Uvijek je bilo nabitnije to kurcenje na forumima  ::)

Citat: nobody107 poslato Jun 13, 2018, 11:48:33 PRE PODNE
Uvijek je bilo nabitnije to kurcenje na forumima  ::)
Svako ima pravo na ovom forumu da napiše hoće li kupiti audi s8 novi ili neki drugi auto, kad bi neko napisao da bi kupio golf 2 vi bi rekli ah dobro a kad bi neko rekao da bi kupio a8 odma kurcenje, e to mrzim najvise kod nas - ljubomora, to ne spada pod kurcenje nikako ama nikako, kurcenje je kad neko kupi auto i tubi vam kako ga ima itd, vi ste ljubomorni sto neko moze imati a8 a vi ne mozete, to sto je neko iz Bosne/Srbije ili ostalih takozvanih 'siromasnih drzava' ne mora znaciti da ne moze imati novog a8, lp
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg850764#msg850764 date=1528883965]
Svako ima pravo na ovom forumu da napiše hoće li kupiti audi s8 novi ili neki drugi auto, kad bi neko napisao da bi kupio golf 2 vi bi rekli ah dobro a kad bi neko rekao da bi kupio a8 odma kurcenje, e to mrzim najvise kod nas - ljubomora, to ne spada pod kurcenje nikako ama nikako, kurcenje je kad neko kupi auto i tubi vam kako ga ima itd, vi ste ljubomorni sto neko moze imati a8 a vi ne mozete, to sto je neko iz Bosne/Srbije ili ostalih takozvanih 'siromasnih drzava' ne mora znaciti da ne moze imati novog a8, lp
Realno vise se isplati kupit golfa 3 i malo ga sredit nego dat 22e za auto.
Ja bih pre kupio Golfa 3 , malo ga sredim i eto bombe od auta..
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg850764#msg850764 date=1528883965]

hahaha..
Ti misliš da netko tko ima u dzepu 20ak tisuća eura raspravljat će se sa forumašem koje je auto bolje i koje će auto kupiti? Sa Forumašem koji je takvo auto vidio jedino na slikama i on mu govori koje je auto bolje isl,isl.

Nitko ovdje nije ljubomoran i nema razloga.Činjenica je da taj što je stavljao slike A8 i razmišlja o kupnji istog ima 16 godina.Nema tu daljnje rasprave.Mene bi bilo stid..

https://prnt.sc/ju3r5y

Isključujem se iz raspave,otišlo je predaleko.

Ne razumijes sta sam napisao  ;)

Citat: Paul Castellano poslato Jun 13, 2018, 12:08:05 POSLE PODNE
hahaha..
Ti misliš da netko tko ima u dzepu 20ak tisuća eura raspravljat će se sa forumašem koje je auto bolje i koje će auto kupiti? Sa Forumašem koji je takvo auto vidio jedino na slikama i on mu govori koje je auto bolje isl,isl.

Nitko ovdje nije ljubomoran i nema razloga.Činjenica je da taj što je stavljao slike A8 i razmišlja o kupnji istog ima 16 godina.Nema tu daljnje rasprave.Mene bi bilo stid..

https://prnt.sc/ju3r5y

Isključujem se iz raspave,otišlo je predaleko.

Ali ko se ovdje raspravlja o autima nekako u grubom smislu? Pričamo bzvz koji auto nam je ljepši, koji bi želji imati, obična diskusija.. al' se trigerujete u pm

Počelo tako što sam ja pričao o novim igricama što izlaze, Anel rekao da ove godine ništa od igrica jer hoće neki auto, ja pitao koji pošto i ja planiram neki sledeće godine, rekao čovjek koji bi htio uzeti, Stexi rekao da bzvz priča jer ima samo 16(nešto u tom fazonu) i vi se odma počeli hvatat toga ko ludi jer je napisao taj b8 ili koji već model ojj dobro je Luka rekao, da je napisao Golf 2 od 700e niko ništa ne bi dalje pisao...

I da, sutra kupujem vilu na Dedinju, čisto da vam se pokurčim kao poznati forumaš <3

Nije bitno ko koliko ima godina, ni da li ce kupovati auto, i ovaj lik sto ga prozivate da ima 16 godina otkud vi znate da ima 16, mozda ima 26 ipak svi ovde ne iznose svoje licne podatke tako da nemojte se raspravljati oko glupih stvari nek kupuje sta hoce ako moze  ;D ;D
{ 'HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, PAWN, C#' }

while(alive) code;

Ispade sad ne mozes kupit auto sa 16? ahahah, sve se moze ako se cuvaju pare samo je potrebna volja da se radi i skuplja, moze on njega kupit al da ga vozi ne. do 18te moze uredivati sta vec iskr
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram