â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: Kaneki poslato Maj 29, 2018, 17:16:31 POSLE PODNE
Tehnicka mehanika lagana bar kod mene hahha, nego kemija jebe sutra se pise neke tehnicke materijale i to sve u detalje,da ti alumijin,bakar i od svakog moras 1 stranicu napisat i jos ti doda zeljezo i neka govna, sranje zivo
A ja materijale dobro znam, u mene su Mašinski materijali, ali radimo to.

ZNAMO DA SMO LUDI

Poslednja Izmena: Maj 29, 2018, 23:36:16 POSLE PODNE od Captain Foux

Koliko moras da budes glup da se prijavis za SL a server se otvara za 20 dana, i to server koji se otvara po 10. put

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Citat: σgí poslato Maj 30, 2018, 15:35:24 POSLE PODNE
Koliko moras da budes glup da se prijavis za SL a server se otvara za 20 dana, i to server koji se otvara po 10. put
Al', realno... :)

<-- -- -- -->

Citat: Jerenić poslato Maj 30, 2018, 20:48:30 POSLE PODNE
Pozdrav
Pozdrav. :)

#A.J.

Hej kol'ko mi je mrsko završit'.. Da l' da uradim sutra ili da obrišem ?
Predložite šta bi' mogao i kako ?

Citat: Captain Foux poslato Maj 30, 2018, 22:54:00 POSLE PODNE
Hej kol'ko mi je mrsko završit'.. Da l' da uradim sutra ili da obrišem ?
Predložite šta bi' mogao i kako ?

Ma sta da brises, ako neces ima kuj oce xd
@Captain Foux

Zna li neko nesto oko ovog dualnog obrazovanja?
Msm koliko bodova treba ili nesto slicno tome.
Planiram otic u Saobracajnu-Tehnicarsku skolu (tehnicar za logistiku i spediciju).
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Da li ima nekog ko se bavi I oko motora? Zanima me ima li iko motor Peda Pro Xt RR, cujem ovaj motor I X Road 2 su na beogradskom sajmu dosta njih pazarilo, pa me interesuje ima li ko od vas ovde da ga pitam nesto vise o samom motoru.

Citat: Peкi poslato Jun 02, 2018, 11:00:21 PRE PODNE
Da li ima nekog ko se bavi I oko motora? Zanima me ima li iko motor Peda Pro Xt RR, cujem ovaj motor I X Road 2 su na beogradskom sajmu dosta njih pazarilo, pa me interesuje ima li ko od vas ovde da ga pitam nesto vise o samom motoru.
Moj drug ima takav,Dobar je provozao me 2-3 kruga super je dosta kubika ne secam se koliko i netrosi mnogo
]

Citat: Lukk poslato Jun 02, 2018, 11:30:27 PRE PODNE
Moj drug ima takav,Dobar je provozao me 2-3 kruga super je dosta kubika ne secam se koliko i netrosi mnogo
Motor izgleda kao da ima dosta kubika, ali nema, 125ccm je, trosi veoma malo, 2l na 100km, ali trebaju mi vise informacija o samom motoru, prilicno je dobar motor za 125ccm, 1550e je motor sto je I vise nego isplativo.

Moze neko da mi kaze kako da pisem naprimer ''GAMEMODE Colin's'' i kad akliknes izadje link nesto slicno kao @Peki?
]

Citat: Lukk poslato Jun 02, 2018, 16:34:29 POSLE PODNE
Moze neko da mi kaze kako da pisem naprimer ''GAMEMODE Colin's'' i kad akliknes izadje link nesto slicno kao @Peki?
Very easy.

[url=www.link.com] GAMEMODE Colin's[/url]

GAMEMODE Colin's
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..