â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Captain Foux poslato Maj 27, 2018, 23:46:23 POSLE PODNE
Tehnička mehanika 10 najtežih lekcija u mom životnom školovanju, zaključila mi 1 olovkom, ako se sutra ne javim, u augustu, šorc, kimona, japanke i na poravni. :)

ahahaha sad si me podsetio na prvu godinu srednje, samo sto je bio Nemacki... Tako ti ja sa bazena na popravni  :D

Kad kazu nema citera u kanteru jpg
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg846996#msg846996 date=1527465329]
Svaka igrica ima nekih problema, recimo GTA IV ima prosto savrsenu optimizaciju.
Zula nema matchmaking, cesto pocetnik upada u igru protiv vecih rankova (logicno veci rankovi imaju one lasere tkd im ne mozes nista, a pritom imaju bolja oruzija/oruzja od pocetnika..)
GTA Online ima probleme sa serverima. (ucitavanje traje 69694141.424215.252 godina).

Samo jednu stvar ne kapiram. Da li je ista kompanija napravila BF 1 trailer i BF V trailer?
Poslednja Izmena: Maj 28, 2018, 05:21:22 PRE PODNE od #ꜱVK | WᴇꜱᴛSɪᴅᴇ
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: #ꜱVK | WᴇꜱᴛSɪá´...á´‡ poslato Maj 28, 2018, 05:17:17 PRE PODNE
Svaka igrica ima nekih problema, recimo GTA IV ima prosto savrsenu optimizaciju.
Zula nema matchmaking, cesto pocetnik upada u igru protiv vecih rankova (logicno veci rankovi imaju one lasere tkd im ne mozes nista, a pritom imaju bolja oruzija/oruzja od pocetnika..)
GTA Online ima probleme sa serverima. (ucitavanje traje 69694141.424215.252 godina).

Samo jednu stvar ne kapiram. Da li je ista kompanija napravila BF 1 trailer i BF V trailer?
Ne igras CSGO pa ne kapiras foru sa Valveom, ne vrijedi ti objasnjavati
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg846996#msg846996 date=1527465329]

sajt?
/\

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=122368.msg846136#msg846136

Treba mi link ovoga editora, i kako je uradio ovo 'krugove' i unutar toga stavio BE inicijale ?  :)

Hoćel neko da rokamo matchmakinga sad za vikend? Nisam odavno igrao evo vracam se.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Vuzimir poslato Maj 27, 2018, 10:50:45 PRE PODNE
Poyy svima ahah, svratio i ja malo da vidim sta ima novo

Izd'o si samp, bježi na MTA forume. :D

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg847001#msg847001 date=1527482424]
Ne igras CSGO pa ne kapiras foru sa Valveom, ne vrijedi ti objasnjavati
Jedina igrica koju sam igrao od Valve-a/Valva je CS 1.6, cuo sam od nekog lika da Valve navodno ima usran AC.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Kaneki poslato Maj 27, 2018, 19:18:49 POSLE PODNE
HALA MADRID
ma di ce mali liverpool na real,
isto je bilo i s PSG-om kad je kupio igrace prvi put stigao daleko i svi su misli da ce pobjedit, sad muku muci i gubi od trece ligasa francuske...
Nemoze klub koji je uvjek bio nisko kupit igrace i srusit klub s desetljetnom kvalitetom u nogometu za koji svi znaju i koji je pobjedjivao i najvece suparnike.
za sezonu-dvije i liverpool ce zavrsit isto ko i PSG

Pa ovi tek napumpali klub sa svim svetskim imenima. Celsi, Siti, Junajted, Bajern i PSG male bebe za Real kada je politika dovodjenja igraca u pitanju.

Taj isti Real se jedva sastavi kad igra protiv desetkovane Barse koja ima recimo, nekoliko zvucnih imena (Mesi, Suarez, Pike, Buskets). Doveli sad Kutinja koji je dobar, ali jos mora da se dokazuje, a isto vazi i za podmladak. Prcko Mesi je imao brutalno dobru sezonu, ako izgura SP onako kako se od njega ocekuje, eto je zlatna lopta :)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Maj 28, 2018, 15:21:04 POSLE PODNE
Pa ovi tek napumpali klub sa svim svetskim imenima. Celsi, Siti, Junajted, Bajern i PSG male bebe za Real kada je politika dovodjenja igraca u pitanju.

Taj isti Real se jedva sastavi kad igra protiv desetkovane Barse koja ima recimo, nekoliko zvucnih imena (Mesi, Suarez, Pike, Buskets). Doveli sad Kutinja koji je dobar, ali jos mora da se dokazuje, a isto vazi i za podmladak. Prcko Mesi je imao brutalno dobru sezonu, ako izgura SP onako kako se od njega ocekuje, eto je zlatna lopta :)
Podjseti me na onu sliku od Gereta Bejla, kad je bio manji, pa neko stavio opis slike: 'Nije ni sanjao da će postati zvijezda', a ispod dole komentar: 'On je mislio da će bit helikopter'. :D

Citat: Captain Foux poslato Maj 27, 2018, 23:46:23 POSLE PODNE
Tehnička mehanika 10 najtežih lekcija u mom životnom školovanju, zaključila mi 1 olovkom, ako se sutra ne javim, u augustu, šorc, kimona, japanke i na poravni. :)
Tehnicka mehanika lagana bar kod mene hahha, nego kemija jebe sutra se pise neke tehnicke materijale i to sve u detalje,da ti alumijin,bakar i od svakog moras 1 stranicu napisat i jos ti doda zeljezo i neka govna, sranje zivo

Neko da kupi paysafecard 15e(only Germania) ? :D
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

ma daj ba kakav real,ciganski klub blago receno

ljudi na guzove prolaze knockout fazu citavu,i onda u finalu povrede najboljeg igraca liverpoola,i ovi daju sami sebi 2 gola hahaha jedino mi se svidjaju bejlove skarice