Fsociety forum za hakovanje, kardovanje, gaming, gfx...

Započeo Nigger;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;, Mart 22, 2018, 19:11:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: nullfsociety poslato Mart 23, 2018, 14:24:02 POSLE PODNE
jbg, klinac došao i misli da će postići nešto tako što će napisati shit post ;( ripperino

BTW: dosta gluposti i psovanja, svaÄ'anja itd, pojasnio sam SVE, sljedeći post sa takvim glupostima prijavljujem direkt adminu, z.Z
Fuckin' hard true hurts :)

Citat: ᴍᴜᴍɪ poslato Mart 23, 2018, 14:25:10 POSLE PODNE
Fuckin' hard true hurts :)

ne glumi mi engleza kad nemaÅ¡ pojma engleski, uostalom Å¡ta mene "istina" povreÄ'uje? ja sam pojasnio sve i nema me Å¡ta istina jebavati haha, to Å¡to ti nisi pročitao taj post, to je do tebe, ne do mene.

Citat: nullfsociety poslato Mart 23, 2018, 14:27:16 POSLE PODNE
ne glumi mi engleza kad nemaÅ¡ pojma engleski, uostalom Å¡ta mene "istina" povreÄ'uje? ja sam pojasnio sve i nema me Å¡ta istina jebavati haha, to Å¡to ti nisi pročitao taj post, to je do tebe, ne do mene.
jbt retarda ahahhaahhhaha

Citat: ᴍᴜᴍɪ poslato Mart 23, 2018, 14:28:59 POSLE PODNE
jbt retarda ahahhaahhhaha

de ba dijete mani me se, jedini retard si ti ovdje, po tvom načinu pisanja se to iz lahka zaključuje, uglavnom neću da se više raspravljam, rekao sam ti, kloni se teme i nemoj da shit talkas na ovoj temi, postovi su ti prijavljeni, z.Z

Citat: ᴍᴜᴍɪ poslato Mart 23, 2018, 14:34:39 POSLE PODNE
hahahhahahahahahahahahhahahahah down nigga ^   ;D

wow, koji retard, bože sačuvaj :D

kakav down? lolololol

Ne poznajem vas momci ali ako otvarate svoj forum a na ovakav način komunicirate sa drugim ljudima...Ne vjerujem da ćete uspijeti,ali svu sreću želim.
Morate imati neku granicu(Ne kažem ni da su ostali komentari nešto bolji no svejedno,vi otvarate i predstavljate nešto svoje,sasvim je normalno da imate kritike i nebi trebali na ovakav način odgovarati)

Pogasi nas :D
Niste mogli platit ni za temu a sve neki hackeri

Administracija ispod nivoao, svo to svadjanje.. i "morao sam da se regam ovdje samo da odgovorim ovim retardima malim" prvo ti je pravilo ako zelis nesto osnovati i da to bude uspjesno ne obracati se na "hejt" komentare..
Tkd msm da od ovog projekta nema nista :)

Ajd hackeri evo vam moj ip radite sta hocete, znam da niko nista ne moze.. (89.146.149.51)

Sretno

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU