Fsociety forum za hakovanje, kardovanje, gaming, gfx...

Započeo Nigger;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;, Mart 22, 2018, 19:11:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

https://fsocietyforums.com/member.php?action=register&referrer=3
​

fsociety je zajednica gdje karderi/hakeri/programeri/gameri i slično, mogu razmenjivati iskustva sa ostalim clanovima foruma.
Mi podržavamo sve koji imaju želju za učenjem i napredovanjem, pružajući im najbolje moguće tutorijale.

Šta možete očekivati od fsociety ?
- kvalitetne tutorijale (ručno napisane) bilo to za kardovanje, hakovanje, programiranje i sl.
- friendly users: zajednicu koja će uvijek biti tu da Vam pomogne u bilo čemu, bilo kakav problem da imate.
- savjete za zaradu: zaraÄ'ivanje je prioritet svakome, na fsociety možete naučiti kako da zaradite novac (ulaganjem u kripto valute i sl.)
- siguran marketplace: mjesto gdje možetete najbrže prodati nešto ili kupiti..
- friendly staff: osobe koje su u staffu su dostupne 24 / 7 i uvijek će vam pomoći u vezi bilo čega oko sajta.
.. nakon svega napisanog, šta čekate? pridružite se fsociety forumu već danas i postanite član zajednice u usponu.
- Naučite kardanje, hakovanje, investicije u kripto valute, naučite sve to na 1 mjestu uz najbolje tutorijale koje vam samo pruža fsociety.
​
- https://fsocietyforums.com/member.php?action=register&referrer=3

sve profesionalni hakeri, karderi a kreiraju acc sa svojim main mailom i bez proxya lmao
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120861.msg832720#msg832720 date=1521745951]
sve profesionalni hakeri, karderi a kreiraju acc sa svojim main mailom i bez proxya lmao

jel si teo da ispadnes pametan pa si glup ili LMAO

Citat: Nigger;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; poslato Mart 22, 2018, 20:20:40 POSLE PODNE
jel si teo da ispadnes pametan pa si glup ili LMAO
kaze mi dijete od 12 godina koje ne zna jos hodati i misli da je profesionalni karder a nema pojma ni o kardanju ni o zivotu, krade forum dizajn i otvara non stop u nekoj nadi da ce uspjeti ali nece jer si previse glup i ufuran, mislis da si neki programer, bog alah ali nisi - nemas pojma, glup si ko kurac i zato cuti, aj pozdrav

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120861.msg832727#msg832727 date=1521747103]
kaze mi dijete od 12 godina koje ne zna jos hodati i misli da je profesionalni karder a nema pojma ni o kardanju ni o zivotu, krade forum dizajn i otvara non stop u nekoj nadi da ce uspjeti ali nece jer si previse glup i ufuran, mislis da si neki programer, bog alah ali nisi - nemas pojma, glup si ko kurac i zato cuti, aj pozdrav

aahhahahah jadniku prgavi

Tema je sa LeakForuma, druga stvar, Å¡ta garantuje siguran marketplace? Slabo je ovo
Graphic & Web Designer

Citat: Nigger;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; poslato Mart 22, 2018, 23:32:54 POSLE PODNE
aahhahahah jadniku prgavi
kaze mi lik koji ima 12 godina i misli da je profesionalni karder i haker

Citat: Ognjen S. poslato Mart 23, 2018, 10:37:29 PRE PODNE
Tema je sa LeakForuma, druga stvar, Å¡ta garantuje siguran marketplace? Slabo je ovo

@off - morao sam da se regam ovdje samo da odgovorim ovim retardima malim.

@on

LF tema jer su ljudi sa LF-a ovdje, LF se zatvara ubrzo, ako ne znaš za to - psst. Siguran marketplace osigurava zato što svaka tema, prodaja ili kupovina mora ići preko admina (unverifikovana) verifikovani mogu i sami, da je slabo? ne bih rekao, z.Z

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120861.msg832727#msg832727 date=1521747103]

"krade forum dizajn" kad neko ne zna o čemu priča..  ::)

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120861.msg832720#msg832720 date=1521745951]

Hahahahahhahahaha!!!! ala sam se ismijao na ovo majke mi, kakve ima veze jel sa main mailom i sa proxijem/vpnom? kod nas je to zabranjeno tj. proxy/vpn - što bi ga koristio kad ti niko ne može viditi IP? čak ni owneri, niko.

main mail? isto tako i za IP, ali mogu da vide to samo owneri, 100% sigurno - uostalom, da bi uÅ¡ao u naÅ¡ admin panel moraÅ¡ da proÄ'eÅ¡ viÅ¡e verifikacija, ajd sad poÅ¡to si skontao da si retardiran i malouman, odjebi sa topica jer se samo prosipaÅ¡, morao sam da se registrujem ovdje zbog tebe jer ne mogu da gledam kakve ti gluposti valjaÅ¡, hajde to Å¡to valjaÅ¡ drugima i oni misle da je tako, al Å¡to i sebe lažeÅ¡? drži se sampa i ne mijeÅ¡aj se kiddo, z.Z
Poslednja Izmena: Mart 23, 2018, 13:46:22 POSLE PODNE od nullfsociety

Citat: nullfsociety poslato Mart 23, 2018, 13:41:28 POSLE PODNE

@off - morao sam da se regam ovdje samo da odgovorim ovim retardima malim.

@on

LF tema jer su ljudi sa LF-a ovdje, LF se zatvara ubrzo, ako ne znaš za to - psst. Siguran marketplace osigurava zato što svaka tema, prodaja ili kupovina mora ići preko admina (unverifikovana) verifikovani mogu i sami, da je slabo? ne bih rekao, z.Z

"krade forum dizajn" kad neko ne zna o čemu priča..  ::)

Hahahahahhahahaha!!!! ala sam se ismijao na ovo majke mi, kakve ima veze jel sa main mailom i sa proxijem/vpnom? kod nas je to zabranjeno tj. proxy/vpn - što bi ga koristio kad ti niko ne može viditi IP? čak ni owneri, niko.

main mail? isto tako i za IP, ali mogu da vide to samo owneri, 100% sigurno - uostalom, da bi uÅ¡ao u naÅ¡ admin panel moraÅ¡ da proÄ'eÅ¡ viÅ¡e verifikacija, ajd sad poÅ¡to si skontao da si retardiran i malouman, odjebi sa topica jer se samo prosipaÅ¡, morao sam da se registrujem ovdje zbog tebe jer ne mogu da gledam kakve ti gluposti valjaÅ¡, hajde to Å¡to valjaÅ¡ drugima i oni misle da je tako, al Å¡to i sebe lažeÅ¡? drži se sampa i ne mijeÅ¡aj se kiddo, z.Z

zatupljeni samperi sve ih treba pogasiti majku im

Citat: Ognjen S. poslato Mart 23, 2018, 10:37:29 PRE PODNE

sta ti pametujes celavi? jesi ljubomoran? ae pali

Citat: Nigger;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; poslato Mart 23, 2018, 14:22:15 POSLE PODNE
zatupljeni samperi sve ih treba pogasiti majku im

jbg, klinac došao i misli da će postići nešto tako što će napisati shit post ;( ripperino

BTW: dosta gluposti i psovanja, svaÄ'anja itd, pojasnio sam SVE, sljedeći post sa takvim glupostima prijavljujem direkt adminu, z.Z