Ganton Wars [TDM]

Započeo MakyKman, Mart 06, 2018, 16:28:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

●● KRATKI OPIS ●●
_______________________________________________________________________________________
â™›Jedan od rijetkih TDM (gang war) servera na ovim prostorima
â™›Potpuno unikatan mod raÄ'en od 0
â™› Razni sistemi poput mini-misija , anketa , kurvi , turf...
â™› Radnja servera odvija se u sva tri grada (LS,SF,LV)
â™› Dozvoljen C-bug

_________________________________________________________________________________________________

●● INFORMACIJE ●●
â™›Server IP : 79.143.188.114:7817
â™›TeamSpeak IP : 94.177.224.50:9993
â™›Owner: iMarshall
â™›Skripter: Sule
_________________________________________________________________________________________________

●● SLIKE ●●
●●Register/Login●●
●●Team Selection●●
●●Server Textdraws●●
●●Komande●●
●●Sistem kurve●●
Igrač će biti u mogućnosti da plati ili kupi kurvu. Kupovinom kurve dnevno ćete zaraÄ'ivati odreÄ'eni iznos novca. Ukoliko kurva nije vaÅ¡a i ako joj nakon usluga ne naplatite , vaÅ¡a glava će biti ucijenjena i ostali igrači će vas pokuÅ¡ati uhvatiti i ubiti.
●●Mini-misije●●
Svaka banda na serveru ima svog Å¡efa kod kojeg mogu izvrÅ¡avati misije za odreÄ'ene nagrade . Postoje razne misije , od krijumčarenja droge do ubojstava i ucjenjivanja. Misije svakim novim prelaženjem postaju zahtijevnije .
●● Work In Progress ●●
♛TURF SYSTEM ----> 70% dovršen
♛KOMANDE ----> 80% dovršene
♛MAPA ----> 50% dovršena
♛VIP SYSTEM ----> 70% dovršen
♛BIZ SYSTEM ----> 80% dovršeno
♛VEHICLE TUNING SYSTEM ----> 90% dovršeno
♛HOUSE SYSTEM ----> dovršen

*Napomena* Server je još u fazi Beta razvoja . Svi opisani "work in progress" sistemi su gotovi u 2-3 dana ovisno o skripteru. Trenutno se testira server i traže se moguće pogreške . Svi opisani sistemi rade se In-game što smanjuje vrijeme završetka. Svi dovršeni i novi sistemi biti će dodani u ovaj post.

Poslednja Izmena: Mart 06, 2018, 16:30:16 POSLE PODNE od MakyKman

Nek nam je sa srecom  :D

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Sretno svidja mi se skripta :)
Balkan School RolePlay
samp.balkan-school.com:7778

Svidjaju mi se misije, zanima me kakve ce sve biti :)

Srecno !

Facebook - Klik

Citat: Jozo_ poslato Mart 06, 2018, 17:04:19 POSLE PODNE
Sretno svidja mi se skripta :)
Ja kao skripter ti se zahaljujem :)

Citat: _Shomy_ poslato Mart 06, 2018, 17:06:21 POSLE PODNE
Svidjaju mi se misije, zanima me kakve ce sve biti :)
Srecno !
Ne zelimo sve da ovde otkrivamo, al uskoro ce se dodati i ovde neke starcice :D 

( ENORMOUS RESPECT Ino420 / Xunder)
( tutorial )
> Sublime Text 3 > Atom.io
( includes & fs )
> Moving Textdraw > Daily Collect [With FS] > Custom GameText > Duel System
( gamemodes )
> Ganton Wars > Arcadius RPG > Light Matrix > Old Nation

Opasno mi se svidja ovo oko kurvi i ovaj sistem misija kod rydera. Samo naprijed :)

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Bašovski poslato Mart 07, 2018, 17:34:27 POSLE PODNE
Opasno mi se svidja ovo oko kurvi i ovaj sistem misija kod rydera. Samo naprijed :)
Trebali su tebe ubaciti kao kurvu hahah :D @Bašovski

Facebook - Klik

Citat: _Shomy_ poslato Mart 07, 2018, 17:36:31 POSLE PODNE

AHAHHAHAHAHAHAHAAHHHAHAHAAH
Respect to: Fantom,Muma,Markoni.
-------------------- Moji Radovi -------------------------
-------------------- Gamemodes ------------------------
Castro RolePlay: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119369.0
Black Expensive x2.2: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120053.0
------------------- FilterScripts ------------------------
Bunny Hop: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120437.0
Bank System: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119244.0

Citat: _Shomy_ poslato Mart 07, 2018, 17:36:31 POSLE PODNE
jebi se tamo hahahah :P

bilo je lijepo dok je trajalo.

â™› Mini Update â™›
__________________________________________________________________________________________________
●● Duel sistem ●●
Na serveru postoji posebno mjesto gdje 2 igrača meÄ'usobno mogu odmjeriti snage. Duel baza se sastoji od 4 bulletproff kaveza. Kada igrač izazove protivnika u dialogu napiÅ¡e id igrača , id oružja (id od 0 do 38) i nagradu tj. novčani iznos po želji.
__________________________________________________________________________________________________
Duel Baza
Duel Dialog
●● Diler oružja sistem ●●
Diler oružja nalazi na nekoliko mjesta na mapi koje igrači trebaju pronaći. Server ne koristi tipični sistem shopa u bazama već se igrač treba potruditi pronaći dilere koji se znaju spawnati na različitim lokacijama. Policija može otežati posao pronalaženja jer će oni imati zadatak ubiti dilera. Nakon upisivanja komande /diler pojavljuje se textdraw sa slikom oružja i njegovom cijenom. Svi dileri neće imati istu cijenu te ukoliko imate sreće , možete proći jeftinije ili skuplje .

Odlicno svidja mi se, svidja mi se isto ovaj diler sa oruzjiem :D