â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 15, 2018, 21:08:58 POSLE PODNE
Pozzzzzz :)
Pozz,

-Usput koji mod da edit(samo ne athlone)?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: ICode poslato Mart 15, 2018, 21:13:34 POSLE PODNE
Pozz,

-Usput koji mod da edit(samo ne athlone)?

A cuj,ne znam prvo,kakav stil,tezine,uopste kod volis i preferiras,ali evo ti par primera UP,SG,LVG,SM,neki od modova u SELU,to je na tebi koji ti odgovara,a kada otprilike znas pogledaj malo podforum Gamemode Skripte :)

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 15, 2018, 21:26:03 POSLE PODNE
A cuj,ne znam prvo,kakav stil,tezine,uopste kod volis i preferiras,ali evo ti par primera UP,SG,LVG,SM,neki od modova u SELU,to je na tebi koji ti odgovara,a kada otprilike znas pogledaj malo podforum Gamemode Skripte :)
Razmisljam oko LVG al ne znam

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: ICode poslato Mart 15, 2018, 21:28:04 POSLE PODNE
Razmisljam oko LVG al ne znam
Pogledaj samo sta je @Muma187_ uradio sa LVG modom (projekat Abyss)  , ja ti licno preporucujem taj mod ako vec neces athlone,zato sto ima jako puno stvari  i sto je najvaznije mozes da napravis bombu od tog moda (ako znas)

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 15, 2018, 21:30:39 POSLE PODNE
Pogledaj samo sta je @Muma187_ uradio sa LVG modom (projekat Abyss)  , ja ti licno preporucujem taj mod ako vec neces athlone,zato sto ima jako puno stvari  i sto je najvaznije mozes da napravis bombu od tog moda (ako znas)
To i kazem imam sad fenomenalne ideje, napravicu perfekciju od moda.

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: ICode poslato Mart 15, 2018, 21:34:40 POSLE PODNE
To i kazem imam sad fenomenalne ideje, napravicu perfekciju od moda.
Srećnoo :)

Citat: SlavicBeast poslato Mart 15, 2018, 21:21:49 POSLE PODNE
Mmm, daj da viim
LuKKaKu, ako je ova sa profilne, ostavi Slavica daj je meni. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Facebook | Klik
Youtube | Klik

#A.J.

Momci, ima l' neko od vas da ide u srednju školu i da ima predmet Tehniča Mehanika ?
Pošto ne razumijem najbolje neke stvarčice, znam neke zadatke, ali jebe me pošto sam prva godina, sljedeće godine samo 7 predmeta ?

Momci, ima li koga za cs 1.6?
Nije bitno da li znate igrat', bitno je da igrate cs 1.6. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

oj kreno sam dm mod od 0,kad zavrsim cu objavim jbg dosadno mi ekkeekekek

inace sta se radi

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 15, 2018, 21:30:39 POSLE PODNE
Nije bitno šta uzmeš za edit već kako radiš hahahaha mnogi kad bi uzeli Dragonov NooBot i to bi sjebali..

Citat: Muma187_ poslato Mart 16, 2018, 01:55:36 PRE PODNE
Nije bitno šta uzmeš za edit već kako radiš hahahaha mnogi kad bi uzeli Dragonov NooBot i to bi sjebali..
Mogu samo NooBot mod iz 2012 koristiti, ovaj vjerojatno nece nikada ni imati
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci