â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

vidi ovog, mrs na spavanje.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: SteXi.ılllı. poslato Mart 15, 2018, 01:05:03 PRE PODNE
vau sad si ti dosao ovde nekom da solis pamet, ne znam sto ulazis na forum ako si otisao?
putuj igumane
AHAHAHAHAHAAHAHHA kako jak roast covece
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Mart 14, 2018, 17:31:04 POSLE PODNE
http://steamcommunity.com/id/s11x , od skoro sam se vratio (tj ima 2 3 meseca , koristio sam acc od ortaka dok opet nisam nabavio ) stari main mi je hakovan i nabio mi slepac vac kad sam ga povratio...... Inc bio LE mozda me je delio koi win za lem , https://www.facebook.com/KSHMSCRIPTER mos pogledat ima slike gamea koje sam igrao :D Ez xd INC ko bi hteo igrati CW nek mi pise pm

@Sploxs[/me4mber]
aj vidit cu kad zavrsim fejsit turnir s ovim drugarim svojim

Citat: Sploxs poslato Mart 15, 2018, 11:32:42 PRE PODNE
aj vidit cu kad zavrsim fejsit turnir s ovim drugarim svojim

Davaj link da te addam :)
/\

Citat: anDro_ (otiš'o s foruma) poslato Mart 14, 2018, 20:41:24 POSLE PODNE
Ne kontam zašto se ova igrica još igra, uhvatite se knjiga ovi što trebaju pa na ljeto igrajte, ja od kako sam prest'o samp igrat i bit na forumu imam skoro sve bolje ocijene, inaće šta se radi ovde, vidim došlo neke nove raje..
Bitno da ti imas bolje OCIJENE
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Ne kontam zašto se ova igrica još igra, uhvatite se knjiga ovi što trebaju pa na ljeto igrajte, ja od kako sam prest'o samp igrat i bit na forumu imam skoro sve bolje ocijene, inaće šta se radi ovde, vidim došlo neke nove raje..
Ja ne igram SAMP ali ne zbog skole nego me jednostavno smorilo,ali zato prangijam po drugim igricama,i opet uspevam da imam dobre ocene i da provodim vreme ovako sa porodicom i na kraju za kompom ( SVE SE MOZE KADA SE HOCE )

Citat: #TheV1nny_ poslato Mart 15, 2018, 13:02:51 POSLE PODNE
Ja ne igram SAMP ali ne zbog skole nego me jednostavno smorilo,ali zato prangijam po drugim igricama,i opet uspevam da imam dobre ocene i da provodim vreme ovako sa porodicom i na kraju za kompom ( SVE SE MOZE KADA SE HOCE )
Mn samo matematika ne ide za sada :D :D jPg ...
Poslednja Izmena: Mart 15, 2018, 13:05:07 POSLE PODNE od Imamovich

Jebo i ocjene i fakultet ako vezu nemas posao nes nac

Slazem se, ne moras ni da se vracas sto se mene tice   ;)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Mart 15, 2018, 15:16:04 POSLE PODNE
Slazem se, ne moras ni da se vracas sto se mene tice   ;)
Slavicu naso sam ti curu
]