â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: milfman poslato Mart 07, 2018, 22:22:59 POSLE PODNE
ja nzm kako neko moze metal da slusa... Zaboli me glava od takve vrste muzike  :D

Isto kao i mene kad cujem svakodnevni skart koji se servira na netu/tvu/radiju.

#sVK, primetio sam da ljudi na forumu masovno sto bi se reklo slusaju te svabe :D svi u nekom hiphop fazonu, ali to je i donekle i normalno u tim godinama  8)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Mart 07, 2018, 22:32:15 POSLE PODNE
Isto kao i mene kad cujem svakodnevni skart koji se servira na netu/tvu/radiju.

#sVK, primetio sam da ljudi na forumu masovno sto bi se reklo slusaju te svabe :D svi u nekom hiphop fazonu, ali to je i donekle i normalno u tim godinama  8)
Što se tiče Rafa, nemačkog repa, repa inače i toga, ne volim.
Od naših pesama volim stare lepe pesme i eventualno neke današnje koje me smore kroz jedan dan, ostalo je dno dna i užas
Graphic & Web Designer

Citat: milfman poslato Mart 07, 2018, 22:39:23 POSLE PODNE
pozz od mene iz picarenja  8)

Došao sam da jebem i da se slikam a već sam se slikao
Graphic & Web Designer

Citat: SlavicBeast poslato Mart 07, 2018, 22:32:15 POSLE PODNE
Meni nekako hiphop pomaze tokom igranja cs-a, mogu se vise fokusirati.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: KSHM Nicky poslato Mart 07, 2018, 22:22:10 POSLE PODNE
Caoo drugari :D , neko mozda ovde ima klan u csgou? Pa ako bi hteo da odigramo neki cw sa mojim klanom cisto da vidim kakvi su ovi moji sabani haha :D INC cekam nekog bas HARD
ae neam klan da igram 1v1 sa svakim iz tvog tima xd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg827791#msg827791 date=1520460563]
ae neam klan da igram 1v1 sa svakim iz tvog tima xd
Iskoci da te pitam nesto haha :)
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Mart 07, 2018, 22:22:10 POSLE PODNE
Caoo drugari :D , neko mozda ovde ima klan u csgou? Pa ako bi hteo da odigramo neki cw sa mojim klanom cisto da vidim kakvi su ovi moji sabani haha :D INC cekam nekog bas HARD
mozda ja mogu da skupim neku mix ekipicu, solidni igraci pa da odigramo 1 game dodaj me
http://steamcommunity.com/id/stexi

L3o

*

Kako je ekipa? Usput vidim nešto oko csgo-a divanite pa ko oce može me dodat -> add.
retired

Citat: SteXi.ılllı. poslato Mart 08, 2018, 00:31:17 PRE PODNE
mozda ja mogu da skupim neku mix ekipicu, solidni igraci pa da odigramo 1 game dodaj me
http://steamcommunity.com/id/stexi
Moze dodacu te tamo oko subote 1 2 popodne ili tek uvece oko 10 igeamo neki solisan bo3 sad cu te dodati pa da se dog haha
/\

Sta mislite, koliko bi vredeo ovaj mod? https://imgur.com/a/0Vew1
Naravno, nisam slikao mnogo unikatnih stvari, ali eto :)

Facebook - Klik

Citat: _Shomy_ poslato Mart 08, 2018, 16:49:34 POSLE PODNE
Sta mislite, koliko bi vredeo ovaj mod? https://imgur.com/a/0Vew1
Naravno, nisam slikao mnogo unikatnih stvari, ali eto :)
mape kao mape ne vrijede mnogo, a taj td nista lakse i formatirati to, slikaj nesto unikatno to je sve vec vidjeno, nece platiti niko za to sto je vidjeno + kod se gleda vecinom
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=120400.msg827995#msg827995 date=1520527817]
mape kao mape ne vrijede mnogo, a taj td nista lakse i formatirati to, slikaj nesto unikatno to je sve vec vidjeno, nece platiti niko za to sto je vidjeno + kod se gleda vecinom
Ima na BSampu par systema, mrzelo me je slikati sve :D Kod nije los, nas deo, e sad, ima tu nekih stvari sto bih fixao sto se tice koda, ali me mrzi :)

Facebook - Klik