â—„ Glavni razgovor #36 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Mart 05, 2018, 17:08:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja kad sam pricao da sistem nije u redu svi su rekli da meni u glavi nije u redu, bili su u pravu xaxaxa

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Kad se zoves Muamer moras imat nadimak " Mumi " "Muma" itd itd  ;D

Slucajnooooo sam postavio temo pa sam lock
:P
]

Hoce li nekada biti radija gde se pusta strani rok/metal? Nemoguce da bas niko ne slusa takvu vrstu muzike...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Mart 07, 2018, 22:18:46 POSLE PODNE
Hoce li nekada biti radija gde se pusta strani rok/metal? Nemoguce da bas niko ne slusa takvu vrstu muzike...
Ako si zainteresovan da radiš na tome, mogu ti omogućiti, a uskoro će biti prvi na svetu Psytrance radio od strane par dj-eva sveta sa kojima radim

Inače za ljubitelje, sledeća je Raf Camora x Jala x Buba pa upadnite :)
http://dizajn-zona.com/liveradio/
Graphic & Web Designer

Caoo drugari :D , neko mozda ovde ima klan u csgou? Pa ako bi hteo da odigramo neki cw sa mojim klanom cisto da vidim kakvi su ovi moji sabani haha :D INC cekam nekog bas HARD
/\

ja nzm kako neko moze metal da slusa... Zaboli me glava od takve vrste muzike  :D

Ima nas , ima ... samo thrash / heavy metal i sve vrste rocka :P

Citat: Ognjen S. poslato Mart 07, 2018, 22:21:15 POSLE PODNE
Ako si zainteresovan da radiš na tome, mogu ti omogućiti, a uskoro će biti prvi na svetu Psytrance radio od strane par dj-eva sveta sa kojima radim

Inače za ljubitelje, sledeća je Raf Camora x Jala x Buba pa upadnite :)
http://dizajn-zona.com/liveradio/

Mozda i bih da imam vise slobodnog vremena. Ovako bih ipak voleo to da slusam, ali je nazalost to skoro pa nemoguce. Posebno nije popularno medju mladjom generacijom i bude mi zao zbog toga.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Jos to nisam slusao, samo Bonez MC + RAF 3.0.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: milfman poslato Mart 07, 2018, 22:22:59 POSLE PODNE
ja nzm kako neko moze metal da slusa... Zaboli me glava od takve vrste muzike  :D
A gledaj brate ti najvjerovatnije mislis da je metal ono deranje , vrištanje i kako god . Normalno da nije lako prijeći sa hip-hopa , rapa , cajki na teze stvari poput hard rocka ili metala . Mene osobno metal opusti vise nego bilo koja druga vrsta muzike .

Citat: SlavicBeast poslato Mart 07, 2018, 22:25:09 POSLE PODNE
Mozda i bih da imam vise slobodnog vremena. Ovako bih ipak voleo to da slusam, ali je nazalost to skoro pa nemoguce. Posebno nije popularno medju mladjom generacijom i bude mi zao zbog toga.
Siguran sam ćeš pronaći neku stranu stanicu na sajtovima za strim.
Svako se opredeli za svoje, ja najviše volim psytrance/dnb žurke, danas takozvani "rejv"...
Graphic & Web Designer