Zara Gaming v4.5.9 BugFix i mini edit

Započeo $50cent$, Februar 24, 2018, 11:50:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Lukky poslato Februar 24, 2018, 15:33:42 POSLE PODNE
Buraz molio bi da cutis kad ne znas, Ja sam vlasnik cele Mumbai Zajednice - Community koj se rasirio i na CS 1.6 servere.. Sam taylor je uradio citav sam uradio kad je na pustio zajednicu uradio sam 3/4 update po 15 stvarcica u svakom update.. I ja i Taylor smo ukontaktu i pomirili smo se  ;D
Okej :D

Onako

6/7 i nije homi napravio mod nego Jofi to ti je GTA:RP izvorna
Respect to: Fantom,Muma,Markoni.
-------------------- Moji Radovi -------------------------
-------------------- Gamemodes ------------------------
Castro RolePlay: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119369.0
Black Expensive x2.2: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120053.0
------------------- FilterScripts ------------------------
Bunny Hop: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120437.0
Bank System: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=119244.0

Dobro je samo pitanje glasi radel Auto Saloni tj pijace?

SIne koliko bugova xD,Moz eposluziti za pocetnike :) [pawn]JEJ[/pawn]
]

Citat: Luxxi Developer poslato Februar 24, 2018, 16:42:47 POSLE PODNE
SIne koliko bugova xD,Moz eposluziti za pocetnike :) [pawn]JEJ[/pawn]
Druze reko sam sredio sam par sitnica mozda cu i full edit da izbacim ^_^

Citat: EmilHD poslato Februar 24, 2018, 16:33:38 POSLE PODNE
Dobro je samo pitanje glasi radel Auto Saloni tj pijace?
Druze,iskreno nisam to proverio,udji vidi,sredio sam samo malo stvari,ovo je mini edit.

Kakav mini update odje ima? Ja da izmjenim sad u modu Opcina u Opstina napravio bih vise nego ti, i kakav bugfix ne znas ni koje bugove ima ta verzija, a ne da fiksas. Uostalom ta verzija ima probleme sa Salonima (ako su saloni) ako ne onda ima problem sa mijesanjem vozila (manji ddos ili lag moze prouzrokovati da se svi fajlovi vozila izmijesaju), vozilima, sa ulazenjem u vozila od organizaacija, poslova i renta to je skroz pomuceno takodje admin vozila bla bla, ima probleme sa zabadanjem komandi pa se server mora stalno restartovani (ne cuva dobro yini sjeban skroz na toj verziji takodje ne cuva akaunte_
plus pa jedno 50tak bugova koje znam za iskoriscavanje para, komandi, tajne komande itd itd... Jbg radili jesmo i grijesili jesmo sada imamo mozda i najsavrseniju verziju moda ikada reseno mnogo stvari i nadam se da ce iduci update v7.5 donijeti kompletno resenje sto se tice sistema vozila (trenutno su u sasvim zadovoljavajucem stanju ali ipak ima mjesta za napredak) Sto se moda tice v7.4 koristi mysql za cuvanje podataka sto ne moze da se poredi sa yiniem ko radi taj i grijesi ali sto se tice objavljenih verzija ZG moda garantujem da je svaka ubagovanija nego sto je bila dok je bila live na serveru. Tako nemojte se glupirati i pisati kako ste nesto radili, a zapravo niste nista.

Uploadujte svoje slike i fajlove brzo, lako i sa ocuvanim kvalitetom 100%

www.uploaduj.me

Owner Zara Gaming RPG! (Since 2014)

Citat: Nelson ZG poslato Februar 24, 2018, 17:43:10 POSLE PODNE
Kakav mini update odje ima? Ja da izmjenim sad u modu Opcina u Opstina napravio bih vise nego ti, i kakav bugfix ne znas ni koje bugove ima ta verzija, a ne da fiksas. Uostalom ta verzija ima probleme sa Salonima (ako su saloni) ako ne onda ima problem sa mijesanjem vozila (manji ddos ili lag moze prouzrokovati da se svi fajlovi vozila izmijesaju), vozilima, sa ulazenjem u vozila od organizaacija, poslova i renta to je skroz pomuceno takodje admin vozila bla bla, ima probleme sa zabadanjem komandi pa se server mora stalno restartovani (ne cuva dobro yini sjeban skroz na toj verziji takodje ne cuva akaunte_
plus pa jedno 50tak bugova koje znam za iskoriscavanje para, komandi, tajne komande itd itd... Jbg radili jesmo i grijesili jesmo sada imamo mozda i najsavrseniju verziju moda ikada reseno mnogo stvari i nadam se da ce iduci update v7.5 donijeti kompletno resenje sto se tice sistema vozila (trenutno su u sasvim zadovoljavajucem stanju ali ipak ima mjesta za napredak) Sto se moda tice v7.4 koristi mysql za cuvanje podataka sto ne moze da se poredi sa yiniem ko radi taj i grijesi ali sto se tice objavljenih verzija ZG moda garantujem da je svaka ubagovanija nego sto je bila dok je bila live na serveru. Tako nemojte se glupirati i pisati kako ste nesto radili, a zapravo niste nista.
Druze,neke sitnice su sredjene,ja tebe i homija postujem,trenutni ZG mod kida,cak i igram na ZG,ja sam neke stvari sredio,jer ovaj mod je previse zbugan,a ovo je uploadao prvi Muma,tako da ja sam neke komande promenio i jos neke stvarcice,vozila na zg su i sad extra,moda vam je pre dobar,jedini bug koji sam primetio jeste onaj kad kupujes deagle,hvala za komentar i za ovo,znao sam da je ovaj mod sjeban,ali nisam znao da je toliko,lep pozdrav druze.

Super
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Nelson ZG poslato Februar 24, 2018, 17:43:10 POSLE PODNE