â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SteXi.ılllı. poslato Februar 25, 2018, 19:52:54 POSLE PODNE
sredjeno :D
aa djesam na portal :P (misli cojk u sebi jos si mi ti kasperzi falio ðŸ˜, ) kupit cu ti cokoladu svih mi xd

U kriminalu nije neka perspektiva kapiras, velika konkurencija, mala bara puno krokodila, i jbg ja odem u postare hahahahahh

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Februar 25, 2018, 19:57:53 POSLE PODNE
aa djesam na portal :P (misli cojk u sebi jos si mi ti kasperzi falio ðŸ˜, ) kupit cu ti cokoladu svih mi xd
e to vec mora vodka, napisao sam mu ja sredice kad bude video

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg824063#msg824063 date=1519580139]
Aleksandar Dimitrijevic (SM mod napravio) ako mislis na njega, on je zavrsio IT akademiju i skripta vise od 5 godina, 100% ne krade skripte

a ako mislis na onog lika na forumu sto je uzeo ime od Aleksandra, taj nema pojma

Dimi je moj prijatelj, poznajem ga 15ak godina. Pored toga, kreirao je jos dosta drugih, izmedju ostalog upamcen kao neko ko je vodio Xeptic zajednicu, bio skripter iste i za ono vreme (2014. godina) kreirao jako dobar, nadasve kvalitetan mod koji ovi danasnji kvazi skripteri ne mogu ni priblizno da izrade kad bi koristili svoj mozak i mastu.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Februar 25, 2018, 20:38:20 POSLE PODNE
Dimi je moj prijatelj, poznajem ga 15ak godina. Pored toga, kreirao je jos dosta drugih, izmedju ostalog upamcen kao neko ko je vodio Xeptic zajednicu, bio skripter iste i za ono vreme (2014. godina) kreirao jako dobar, nadasve kvalitetan mod koji ovi danasnji kvazi skripteri ne mogu ni priblizno da izrade kad bi koristili svoj mozak i mastu.
igrao sam na xepticu 2014te-2015te kad je neki lik koji je kupio admina vljd sve pobanao sa servera, bio neki hurricane event msm da se tako zove tada
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Poslednja Izmena: Februar 25, 2018, 21:03:27 POSLE PODNE od Ino42O
Software Developer

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: Muma187_ poslato Februar 25, 2018, 21:08:35 POSLE PODNE
Kako dobro hahaha

yeah, thnx, bas sada radim na cross platform igri, biti ce dostupna tic tac toe multiplayer igra koju ces moci igrati na desktopu (web), android te ios, te ces moci igrati s bilo kime, ne bitno na kojem ureÄ'aju :p

cisto igranje kodiranja malo posle posla
Software Developer

Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |