â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Hi
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Citat: Ino42O poslato Februar 25, 2018, 21:11:06 POSLE PODNE
yeah, thnx, bas sada radim na cross platform igri, biti ce dostupna tic tac toe multiplayer igra koju ces moci igrati na desktopu (web), android te ios, te ces moci igrati s bilo kime, ne bitno na kojem ureÄ'aju :p

cisto igranje kodiranja malo posle posla
Dobro je to, samo rokaj hahahaha

Citat: Ino42O poslato Februar 25, 2018, 21:11:06 POSLE PODNE
yeah, thnx, bas sada radim na cross platform igri, biti ce dostupna tic tac toe multiplayer igra koju ces moci igrati na desktopu (web), android te ios, te ces moci igrati s bilo kime, ne bitno na kojem ureÄ'aju :p

cisto igranje kodiranja malo posle posla

Slicno sam ja radio skoro, gradovi i sela, trebali smo izbaciti i ios verziju ali jebiga bilo precih stvari :D
https://scattergories.world/sr

Citat: Cadilab poslato Februar 25, 2018, 22:39:12 POSLE PODNE
Slicno sam ja radio skoro, gradovi i sela, trebali smo izbaciti i ios verziju ali jebiga bilo precih stvari :D

Super rad!, svaka cast, koliko vas je radilo ovo?
Software Developer

Ja sam radio backend sam, njih dvoje na frontendu

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

:( :( :( :(

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Meni nije verifikovao od kad sam se registrovao
@Łuk@69 ime acca, medju prvim sam se reg
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

@Ino42O jesam :D
Ne vjerujem da imas igraca sada, pa ces protiv botova igrati, i to je majstor napravio :D

Kad vidiš da ti neko pokušava kopirati skriptu:

Citat: Cadilab poslato Februar 25, 2018, 22:39:12 POSLE PODNE
Zaraza :3
haha