â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 24, 2018, 16:47:35 POSLE PODNE
To Å¡to si moderator ne opravdava vreÄ'anje, Å¡ta viÅ¡e moderator ne treba uopÅ¡te da vreÄ'a.
A to pravilo da mora da savlada osnove je neprimenjivo jer nisi definisao osnove, koje osnove treba da savlada? Za nekoga je osnova otvaranje dokumenta i kreiranje novog a za nekog početak pisanja koda.
To nije vredjanje to je istina, ako je neko nesposoban to nije moj problem vec njegov sto nece da nesto shvati, 'Za nekoga je osnova otvaranje dokumenta i kreiranje novog a za nekog početak pisanja koda.' kakvo pisanje koda ako nema pojma?

TEMA STARA 7 GODINA OPET PONAVLJAM
Otvaram ovu temu sa zeljom da se sto vise sluzite SA-MP Wikipedijom jer ce vam puno pomoci u skriptanju, ovim bi trebali smanjiti otvaranje bezpotrebnih tema na kojima je vec odgovoreno u wikipediji, takodje tamo mozete naci korisne tutorijale i ostalo.
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=31646.0

da naglasim

Otvaram ovu temu sa zeljom da se sto vise sluzite SA-MP Wikipedijom jer ce vam puno pomoci u skriptanju, ovim bi trebali smanjiti otvaranje bezpotrebnih tema na kojima je vec odgovoreno u wikipediji,takodje tamo mozete naci korisne tutorijale i ostalo.

'koje osnove treba da savlada' - sve sto mu nije jasno treba on da vidi to je zasigurno 100% tacno sto kazem a ne da cmizdri po pdfu, a neke osnove koje treba da savlada - http://kamp.zabranjeno.com/, jest da je zabranjeno spominjati ovo na ovome forumu ali kad seres evo ti i neki link, ovo ce zasigurno pomoci onome ko zeli da savlada neke stvari

takoÄ'er

https://www.google.ba/search?q=pawn+documentation&oq=pawn+documentation&aqs=chrome..69i57j69i60.2463j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

nije tesko otvoriti google i upisati 2 rijeci osim ako si nesposoban i lijen
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Jao sta su vama brige, ja se ubijam sa PHP-om -_- :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Pozz ekipa, jel mozda netko zna tko je DonaldDuck sa forum sampa? Posto mi lik uzima radove sa ovoga foruma te yt kanala, postavlja na svoj te tamo predstavlja systeme kao svoje, pa ako netko zna koje taj klinac nek napise..
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Februar 24, 2018, 18:27:24 POSLE PODNE
Pozz ekipa, jel mozda netko zna tko je DonaldDuck sa forum sampa? Posto mi lik uzima radove sa ovoga foruma te yt kanala, postavlja na svoj te tamo predstavlja systeme kao svoje, pa ako netko zna koje taj klinac nek napise..
neki majmun iz indonezije, davno sam ga prijavio tamo, ali testeri nista nisu po tom pitanju uradili

bilo je lijepo dok je trajalo.

Da li je realno da ne mogu otici ni do burazera a da ne bude neke svadje? Msm ono, nigde logike.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Bašovski poslato Februar 24, 2018, 18:28:09 POSLE PODNE
neki majmun iz indonezije, davno sam ga prijavio tamo, ali testeri nista nisu po tom pitanju uradili

Prijavio sam ga i ja, i yt kanal cu mu prijaviti takoÄ'er, samo nzm odkud takav lik na balkanskim forumima
Software Developer

Citat: Bašovski poslato Februar 24, 2018, 18:28:09 POSLE PODNE
Republic of the Philippines

koje radove ti uzeo sa ovoga foruma i postavio tamo de link, pa da prijavimo da ga banuju
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823680#msg823680 date=1519494454]
Republic of the Philippines
koje radove ti uzeo sa ovoga foruma i postavio tamo de link, pa da prijavimo da ga banuju

Obrisao je teme, zadnji system je bio animation textdraws, uspio sam screenshotati sa fonom prije nego je obrisao

https://youtu.be/7Y3zkKbzKow

Et yt link
Software Developer

@DeksoN Scripter © 2008 Banuj ga sa foruma :)
EDIT: Lik izgleda ne ulazi na ovaj forum, napisat cu mu FB da ga banuje, ne brini @Ino42O :)
Poslednja Izmena: Februar 24, 2018, 19:06:52 POSLE PODNE od Nobody
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Trebaju mi ovi programeri da mi daju link za VStudio 2015 jer 2017 nema za C a godinu dana mi stoji u kompu

Citat: Nobody poslato Februar 24, 2018, 19:05:18 POSLE PODNE
@DeksoN Scripter © 2008 Banuj ga sa foruma :)
EDIT: Lik izgleda ne ulazi na ovaj forum, napisat cu mu FB da ga banuje, ne brini @Ino42O :)

E super, hvala
Software Developer

Å ta će ovo biti da je Slaven tukao doma Hajduk, a do neki dan ih zvali 'Goropadni Hajduk'  :D
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |