â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 24, 2018, 15:37:32 POSLE PODNE
SluÅ¡aj me uzviÅ¡eni, ako nemaÅ¡ preča posla napusti forum, niko te ne tera govnjivom motkom da ulaziÅ¡ ovde, veruj mi da si niko i niÅ¡ta, broj igrača ne odreÄ'uje niÅ¡ta druže moj, bitno da ti nisi propalica u životu, sa kojim pravom ti vreÄ'aÅ¡ bilo koga ovde? Ne glumi ludilo, obiće ti se u glavu, kad ti kažem :)
Prijatan dan

Zapravo, to je bilo upuceno majmunima koji jedva cekaju da mi se nesto lose desi, sama cinjenica da me pominjete 24/7 govori o svemu tome ; )

JA sam u svom zivotu uspeo, i ne gledam druge vec sebe, a preporucio bih i tebi  i ovim majmunima.

<3

PS DA se ne misunderstood, ja SAMP ne gledam kao uspeh, vec u zivotu, skola fakultet, posao i sve ostalo ; ) a ovo je hobi.
Poslednja Izmena: Februar 24, 2018, 15:40:55 POSLE PODNE od DeitY

Citat: DeitY poslato Februar 24, 2018, 15:38:44 POSLE PODNE
Zapravo, to je bilo upuceno majmunima koji jedva cekaju da mi se nesto lose desi, sama cinjenica da me pominjete 24/7 govori o svemu tome ; )

JA sam u svom zivotu uspeo, i ne gledam druge vec sebe, a preporucio bih i tebi  i ovim majmunima.

<3
Ko si ti da sudiš da li je neko uspeo? Imaš jako plitko razmišljanje i jako si prost a to zaključujem iz onoga što pišeš, veruj mi da to ljudi vide, ne vide tvoji igrači jer je dosta njih jako mlado i ne razmišljaju na taj način, ali svakako, ja ti nisam pomenuo server, srećno sa njim.
Graphic & Web Designer

Ohhh, tako je. Uspesni ljudi prozivaju druge i gledaju sta rade. Tako je. Hvala prosvetitelju. Inace ovde pisem 'prosto" jer me boli kurac sta ko misli o meni, a to i dokazujem ; )

Elem, time out. cyaaaaa

Citat: Luxxi Developer poslato Februar 24, 2018, 13:33:06 POSLE PODNE
Da skriptam za Ambush Gaming ili Balkan ulice???
HITNO BRT
nemoj povecavati font u postovima...

Deity cestitam sto si uspeo u zivotu, sad odjebi iz glavnog chata

Eo da se i ja nadovezem.
1) Vrijedjanje da je neko glup
Da, mozda sam i doslovno napisao tako ali mislio sam samo na odredjenu oblast. Cemu ucenje bilo kog programskog jezika ako ne znas npr kako procesor, ram radi uopste (sta je to). Uglavnom zbog toga je 99% Balkan servera shit i ne moze se igrati na preko 600 igraca ako ima imalo boljih skripti. I da, ovo se iskljucivo dogadja kada ne nauci osnove a hoce nesto da radi, i ja sam nekada bio pocetnik ali nisam odmah htjeo da radim sa MySQL socketima i kurcima vec prvo moras znati sta radi ovaj kod:
new st[10] = "blabla"; print(st);
da bi znao nesto komplikovanije. Easy.

2) Ne radi server
Da, ne radi i sta sada, 1000x smo imali probleme sa DDos, znamo sta je posljedica toga, nekome je krivo da gleda kako smo najjaci. Simple.
I ponovo cemo izaci kao pobjednici, a vrijeme ce to pokazati.

Neka vrijeme pokaze svoje. out

Citat: SteXi.ılllı. poslato Februar 24, 2018, 15:43:37 POSLE PODNE
nemoj povecavati font u postovima...

Deity cestitam sto si uspeo u zivotu, sad odjebi iz glavnog chata
Ok mozes da me prosvetlis pliz de da skriptam
]

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 24, 2018, 14:17:04 POSLE PODNE
Ti nemaš pravo nikome da kažeš da je glup, nisi ti doktor pa da dijagnostikuješ nečiju inteligenciju, ako je neko nov u pawn jeziku ne može odmah da shvati, vi ako mu napišete promeni varijable i radiće taj lik ne zna šta su varijable i treba da mu se objasni korak po korak, ti ako nećeš, objasniće neko drugi a ne da pričaš nekome da je glup, glup je onaj ko ima poremećaj ili retardaciju, sad da li je debil ili retard ili imbecil zavisi od njegovog iq-a, ali teško da takvih ima ovde.
Izvoli:
Idioti - 0â€"30;
Imbecili - 30â€"50;
Debili - 50â€"70.
Naprotiv ja sam moderator podforuma(http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0) te imam ovlast da ja uredjujem pravila (NAPOMENA: Dajemo sebi dozvolu da u bilo koje vreme i bez objave promenimo ova pravila ili napišemo potpuno nova!), te ako je neko nov u pawn jeziku ne može da shvati jer se ni ne trudi da shvati, želi sve odmah, toga nece biti dok sam ja moderator, zato i postoji ovo pravilo - Zabranjeno kreirati temu za pomoć ukoliko niste savladali osnove.
, 'treba da mu se objasni korak po korak' - milioni tema i dokumentacija o varijablama i svemu, 'ti ako nećeÅ¡', ne da ja neću, ja uvijek pomognem koliko mogu, oni neće, takoÄ'er postoji i ova tema STARA 7 GODINA - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=31646.0, te malo razmisli, ti ako hoces ti ces ici malo googlati i naci te se malo upoznati sa jezikom a ne doci 'imam error ne mogu rijesiti nece mi da radi pls pomozite', samim time krsi nekoliko pravila podforuma,
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0 - dok god sam ja moderator ovoga podforuma, nece niko da dodje i da se tu kmezi kako ne moze nista rijesiti sam, sve se moze kad se hoce, shvatas li sad sta hocu reci? lep pozdrav

edit: takoÄ'er ne smatram sebe nekim bogom skriptanja, ja ono sto ne shvatam potrazim na googleu posto postoji o svemu dokumentacija, i proucim, provjezbam kroz kod vidim kako radi i onda naucim, ko to ne zna/ne ume - on je nesposoban
Poslednja Izmena: Februar 24, 2018, 16:15:19 POSLE PODNE od Łuk@
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg823588#msg823588 date=1519485224]
Naprotiv ja sam moderator podforuma(http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0) te imam ovlast da ja uredjujem pravila (NAPOMENA: Dajemo sebi dozvolu da u bilo koje vreme i bez objave promenimo ova pravila ili napišemo potpuno nova!), te ako je neko nov u pawn jeziku ne može da shvati jer se ni ne trudi da shvati, želi sve odmah, toga nece biti dok sam ja moderator, zato i postoji ovo pravilo - Zabranjeno kreirati temu za pomoć ukoliko niste savladali osnove.
, 'treba da mu se objasni korak po korak' - milioni tema i dokumentacija o varijablama i svemu, 'ti ako nećeÅ¡', ne da ja neću, ja uvijek pomognem koliko mogu, oni neće, takoÄ'er postoji i ova tema STARA 7 GODINA - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=31646.0, te malo razmisli, ti ako hoces ti ces ici malo googlati i naci te se malo upoznati sa jezikom a ne doci 'imam error ne mogu rijesiti nece mi da radi pls pomozite', samim time krsi nekoliko pravila podforuma,
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=11.0 - dok god sam ja moderator ovoga podforuma, nece niko da dodje i da se tu kmezi kako ne moze nista rijesiti sam, sve se moze kad se hoce, shvatas li sad sta hocu reci? lep pozdrav

edit: takoÄ'er ne smatram sebe nekim bogom skriptanja, ja ono sto ne shvatam potrazim na googleu posto postoji o svemu dokumentacija, i proucim, provjezbam kroz kod vidim kako radi i onda naucim, ko to ne zna/ne ume - on je nesposoban
To Å¡to si moderator ne opravdava vreÄ'anje, Å¡ta viÅ¡e moderator ne treba uopÅ¡te da vreÄ'a.
A to pravilo da mora da savlada osnove je neprimenjivo jer nisi definisao osnove, koje osnove treba da savlada? Za nekoga je osnova otvaranje dokumenta i kreiranje novog a za nekog početak pisanja koda.
Graphic & Web Designer

ÄŒime se vi zamarate, gledaj svoje na ne tuÄ'e.
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |