â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ghetoven poslato Februar 06, 2018, 17:34:39 POSLE PODNE
Ja 1. ako mi se svidi sve doniram nema problema al, deity je dobar covek moze ukoliko neko mnze donate da pokloni jednu stvar vjv uvek, sto ne bi neko trosio na igrice ako mu se svide?
Pa ne znam, ja nikad ne bih dao ni 5e na samp. Za igrice bih dao, al za SAMP nema sanse.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

allll sam se navuko na mta pubg,derem sa drustvom svaki dan ahahahah
ima jos neko da igra ovo?

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 06, 2018, 14:03:10 POSLE PODNE
@.ксундер Sve je to lepo, samo kod Vas nema druženja, igraju deca koja su bahata, NooBot Vas je zajebao i u skripti koja je manje bitna od društva, na NooBotu se 150 igrača slaže kao jedan ;)

Ne balavi kada ne znas. Zabave i te kako ima a konkurencija medju igracima i treba da ima a ne svako svakome da se uvlaci... RPG je igra prestiza ako to ne volis igraj na serverima gdje ce te svako nazvati bratom i slati ti srcad.
Iskreno nisam igrao na NooBot ali moras nauciti da ne mozes poredit babe i zabe jer native i custom funkcije nisu isto. NB koristi svoj Launcher koji implementuje neke stvari u tvoj GTA folder.
Daleko od toga d aje NooBot los, ali samo govorim da ne mozes to porediti.

Ja mislim da je jos pre 20 odgovora receno da se sa ovom raspravom batali ovde

Donacija, sama rijec donacija, ti doniras nesto svojom zeljom, niko te ne sili na to
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Xunder stvarno trosis vreme na mentalno retardirane osobe? pfff..

@ovog raptora ili kako vec bolesnika, idi decko leci se na vreme.

Inace za sve ove prozivke koje nisam procitao mozete samo da mi se sagnete.

simpl

kiss lepotani <3

PS2: ko jos ulazi na ovaj forum da cita nesto ozbiljno? Sve neki tryharderi klinci napaljeni majmuni id 12 godina.. steta sto ova administracija ne cisti ovakve pajsere..
Poslednja Izmena: Februar 07, 2018, 01:12:40 PRE PODNE od DeitY

Vodite jednu veliku zajednicu, ružno vas je vidjeti da upadate u svakakve rasprave, činjenice su činjenice, ko ne shvati odma, neće ni poslije rasprave

A mi iznosimo samo cinjenice fala Bogu.
Rekao je vec vrhovni vodja ovaj gore stexi nema svadje...
Volite li palacinke?

Ne znam čemu uzdizanje pojedinih ovde, ali 'ajde da ne nastavljamo..
Poslednja Izmena: Februar 07, 2018, 02:19:14 PRE PODNE od Ognjen𝓭𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Februar 07, 2018, 02:17:51 PRE PODNE
Ne znam čemu uzdizanje pojedinih ovde, ali 'ajde da ne nastavljamo..

Lol editujes XD
Poslednja Izmena: Februar 07, 2018, 02:22:25 PRE PODNE od .ксундер