â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Jel zna neko razlog zasto na balkanu nije bitno kakav je rad (u ovom slucaju skripta) vec ko je radio istu?

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Meni nije jasno vi starij kako možete joÅ¡ igrati igrice, no hate, naÄ'ite curu ako već nemate, Å¡ta troÅ¡ite vrijeme na igrice, ja ne igram mjesec saće.

Izvedete curu na kafu, hodate i to, meni baš omrzo samp i igrice uopšteno nisam ni 1 godinu igrao sampa.
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Februar 07, 2018, 19:19:37 POSLE PODNE
Meni nije jasno vi starij kako možete joÅ¡ igrati igrice, no hate, naÄ'ite curu ako već nemate, Å¡ta troÅ¡ite vrijeme na igrice, ja ne igram mjesec saće.

Izvedete curu na kafu, hodate i to, meni baš omrzo samp i igrice uopšteno nisam ni 1 godinu igrao sampa.
To nije tvoj problem ili bilo ciji :D Postoje neki ljudi, poput @.буÑ,иган koji zaradjuju pomocu, u ovom slucaju, SA:MP-a :D A verovatno i oni imaju svoj RL zivot i idu napolje itd...

Facebook - Klik

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Februar 07, 2018, 19:22:13 POSLE PODNE
To nije tvoj problem ili bilo ciji :D Postoje neki ljudi, poput @.буÑ,иган koji zaradjuju pomocu, u ovom slucaju, SA:MP-a :D A verovatno i oni imaju svoj RL zivot i idu napolje itd...
Rekao sam već "No Hate" samo kažem, meni je to nejasno, znam da se može zaraÄ'ivati, ali svaki dan sjediti za kompom, nije dobro ni za zdravlje.

Citat: Fojnica poslato Februar 07, 2018, 19:23:14 POSLE PODNE
Rekao sam već "No Hate" samo kažem, meni je to nejasno, znam da se može zaraÄ'ivati, ali svaki dan sjediti za kompom, nije dobro ni za zdravlje.
Nisam ni ja rekao da hejtas :D To sve stoji, ali eto, to je njihov zivot u ciji se mi ne bi trebali mesati :D

Sad cemo jos i ban popiti zbog razgovora u 2 u temi :D

Facebook - Klik

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Februar 07, 2018, 19:24:58 POSLE PODNE
Nisam ni ja rekao da hejtas :D To sve stoji, ali eto, to je njihov zivot u ciji se mi ne bi trebali mesati :D

Sad cemo jos i ban popiti zbog razgovora u 2 u temi :D

Samo smo iznjeli svoja mišljenja, nismo nikoga prozivali.
Ne planiram se mješat, samo mi to glupo a'l nije moja stvar tako da.

Citat: Fojnica poslato Februar 07, 2018, 19:19:37 POSLE PODNE

Ovakve komentare nikada necu ukapirati. Koliko imas ti godina?

Imam devojku skoro godinu dana. Studiram medicinu, oboje u stvari studiramo medicinu. Imam vremena za sve, ali imam i za igrarije, posebno za one na steamu, i da, takodje ih kupujem. Juce su takodje bili komentari "Kako neko moze da kupuje igrice" bla bla. Deco, ne prosipajte pamet.

Da, izneo si misljenje... Koji fazoni.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ne znam, moje misljenje je da je tesko prestati sa sampom, ja sam milion puta to odlucio i rekao ali eto, uvek se vratim, i tako godinama u nazad, vreme se uvek nadje, a i zivot, skola, samp, sve moze da se uskladi

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Ja sve uskladio mogu i igrat i ucit php i ic u grad za sve ima vremena et Mice mi

Nisu svi sesi kao ti  :P
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |