â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

IMal koji skripter za nesto lagano da mi pomogne ?

Citat: #Kasperzi ãƒ,, poslato Februar 02, 2018, 00:23:20 PRE PODNE
IMal koji skripter za nesto lagano da mi pomogne ?
Zavisi koji je problem, ako je nesto bas lagano mogu ti ja pomoci. :D
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Za 70 eura kupiÅ¡ polovan motor  :P
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

za 70e 2 noci raspanja po klubovima
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg815243#msg815243 date=1517573309]
za 70e 2 noci raspanja po klubovima
za 70e 40 grama dzeje

za 70e 5 kurvi

da budem i ja u fazonu kad svi bacaju nešto za "70e" xaxaxxax

Koja glupost ovi objekti u sampu, uradim sistem pljackanja, 100% siguran da je najjebeniji na balkanu ako ne i sire i stojim iza toga, i uradim bukvalno, 2 hiljade linija skripta, i odem testiram i objekt nije moguce pogoditi oruzjem, tjst metak ide kroz njega ne moze se pogoditi, mars u picku materinu i deleteam, na sta meni ode 2h

uvijek nakon nekoliko dodataka testirajte skriptu a ne uradite sve pa krenete da testirate, losu naviku imam, i to nakon duzeg vremena krenem da nesto napravim i ovo mi se desi

edit: jos nekih 10  objekata sam zamijenio sa tim i takodje i kroz njih prolazi metak
Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 15:20:38 POSLE PODNE od Łuk@

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg815279#msg815279 date=1517581114]
Koja glupost ovi objekti u sampu, uradim sistem pljackanja, 100% siguran da je najjebeniji na balkanu ako ne i sire i stojim iza toga, i uradim bukvalno, 2 hiljade linija skripta, i odem testiram i objekt nije moguce pogoditi oruzjem, tjst metak ide kroz njega ne moze se pogoditi, mars u picku materinu i deleteam, na sta meni ode 2h

uvijek nakon nekoliko dodataka testirajte skriptu a ne uradite sve pa krenete da testirate, losu naviku imam, i to nakon duzeg vremena krenem da nesto napravim i ovo mi se desi

edit: jos nekih 10  objekata sam zamijenio sa tim i takodje i kroz njih prolazi metak

Jesi li radio nešto putem ovoga?: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=488317

Ili si neÅ¡to krivo uradio, ili je objekat raÄ'en od toga da sve prolazi kroz nj.
Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 15:36:19 POSLE PODNE od Bolex_
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |

Citat: Bolex_ poslato Februar 02, 2018, 15:35:00 POSLE PODNE
Jesi li radio nešto putem ovoga?: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=488317

Ili si neÅ¡to krivo uradio, ili je objekat raÄ'en od toga da sve prolazi kroz nj.
ma radi mi na sve vece objekte ali kroz te prolaze metci nece da udare, samo prodje kroz njih bukvalno, ali na manje nece, kalcor kancer

Citat: Mysterio poslato Februar 02, 2018, 14:48:44 POSLE PODNE
za 70e 5 kurvi

da budem i ja u fazonu kad svi bacaju nešto za "70e" xaxaxxax
hahahah