â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg815302#msg815302 date=1517583986]
kod mene 7 za te pare dobijes xd
kod nas se daju i bez para

Kurve daju i bez, prostitutke su zahtevnije  ::)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: 𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥 poslato Januar 31, 2018, 10:23:55 PRE PODNE
Ne isplati se raditi mod od 0 :D Kako su prosli Starling City i Contraband? ... Preporucujem da uzmete neki dobar mod i editujete
Iako su modovi bili od 0 nisu bili dovoljno unikatni jer većina uzimaju i skidaju FSove sa neta pa stave na mod i onda kažu da imaju mod od 0, a opet max 2 stvari na modu su unikatne, a ima onih koji otvore neki server, imaju 20 igrača pa zatvore jer kako oni kažu "samp je propao", isto tako ovi "poznati" serveri nisu imali odma ovoliko igrača. @𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥

Ima li neko od vas koriscenu graficku kartu da kupim? Ne treba mi za rudarenje i slicno nego za neka testiranja..  :)

Citat: Denzla Harambaša poslato Februar 02, 2018, 18:21:24 POSLE PODNE
Iako su modovi bili od 0 nisu bili dovoljno unikatni jer većina uzimaju i skidaju FSove sa neta pa stave na mod i onda kažu da imaju mod od 0, a opet max 2 stvari na modu su unikatne, a ima onih koji otvore neki server, imaju 20 igrača pa zatvore jer kako oni kažu "samp je propao", isto tako ovi "poznati" serveri nisu imali odma ovoliko igrača. @𝕊𝕙𝕠𝕞𝕪 𝕊ð•"𝕣𝕚𝕡𝕥
Zato je denzlica moj pametan i radi mod od 0 <3
#BDNacija
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

AE ako neko od ovih profi TD-era sto ih aktivno objvaljuju da kad vecu budu pravili naprave Balkan Direct hahaha
|========================================================================
Hello darkness, my old friend
I've come to talk with you again
Because a vision softly creeping
Left its seeds while I was sleeping
And the vision that was planted in my brain
Still remains
Within the sound of silence

In restless dreams I walked alone
Narrow streets of cobblestone
'Neath the halo of a street lamp
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash of a neon light
That split the night
And touched the sound of silence

And in the naked light I saw
Ten thousand people maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices never shared
No one dared
Disturb the sound of silence

"Fools," said I, "you do not know
Silence like a cancer grows
Hear my words that I might teach you
Take my arms that I might reach you"
But my words like silent raindrops fell
And echoed in the wells of silence

And the people bowed and prayed
To the neon god they made
And the sign flashed out its warning
In the words that it was forming
And the sign said "The words of the prophets are written on the subway walls
And tenement halls
And whispered in the sound of silence"

This is the original version from 1964 from the album "Wednesday Morning, 3 AM." Just Simon's guitar and the vocals. The famous version was released in 1966. After "Wednesday Morning, 3 AM" flopped, they split up. Without either their knowledge, electric guitars and drums were added and that version of The Sound of Silence became very popular, reaching #1 on the charts in America on New Years Day, 1966. Because of this, Simon and Garfunkel teamed up again and created three more studio albums, one of which one a Grammy award for album of the year and song of the year (Bridge Over Troubled Water).
Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 22:14:24 POSLE PODNE od Nobody
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
(Ono gore Joey)

#A.J.

Poslednja Izmena: Februar 02, 2018, 23:03:51 POSLE PODNE od Captain Foux

Svaki dan u 5 se ustaje, bez alarma nit ista, a zaspe se u 8-9, kad zamijenis dan i noc hh
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=118744.msg815549#msg815549 date=1517639226]
Svaki dan u 5 se ustaje, bez alarma nit ista, a zaspe se u 8-9, kad zamijenis dan i noc hh
Ja zaspim tek oko 8 ujutru a ustanem tek oko 15h. Hvala bogu da je poceo zimski raspust :D
Sem vezbanja i sedenja za PCom (uglavnom nocu) se nema sta radit. xD
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Februar 03, 2018, 07:33:51 PRE PODNE
Ja zaspim tek oko 8 ujutru a ustanem tek oko 15h. Hvala bogu da je poceo zimski raspust :D
Sem vezbanja i sedenja za PCom (uglavnom nocu) se nema sta radit. xD
auh, kod mene mrtvi snijeg jos kad ovi pocnu stavljati po storyu fazon 'vidi snijeg' ono tebra ne vidim ja snijeg al haj
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Kada je @MEDO  dobio skidanje :D

ili
(Ono gore Joey)

Gledam na FB-u svaki drugi komentar je baziran na 'skidanju' nekakvih kapa dolje. E sada neznam dali je to čisto onako, ili je obično uvlačenje u neciji čmar...
Former Developer | COD: Lords Of War - Modern Warfare 3 | Stunt Planet | Global Warfare |