â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 24, 2018, 21:27:22 POSLE PODNE
koga god znam da ima samsung svima krene da baguje posle nekog vremena, zato ne volim samsung
imam sony xperiu z2 uzeo sam je pre malo vise od 2 godine i radi kao sat nikad nikakav problem

Druze, imam Samsung Galaxy Alpha vec 5 godina i radi kao da sam ga upravo kupio. Sve je to stvar odrzavanja.

Citat: Bryant. poslato Januar 24, 2018, 21:36:05 POSLE PODNE
Druze, imam Samsung Galaxy Alpha vec 5 godina i radi kao da sam ga upravo kupio. Sve je to stvar odrzavanja.
ovo je slucaj kod J modela samsunga..

Koristim Windows Lumiu 640XL vec 2 godine. Mogu reci da sam zadovoljan telefonom iako nema bas pretjeran izbor za aplikacije, ima drugih kvaliteta. Kad bi mijenjao vjerovatno bi odabrao Samsung ili neki koji mi pruza dobru kameru kao sto lumia ima.. I sasvim je ne bitno koji telefon imate dok on ispunjava vase potrebe. :)

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 24, 2018, 21:27:22 POSLE PODNE
koga god znam da ima samsung svima krene da baguje posle nekog vremena, zato ne volim samsung
imam sony xperiu z2 uzeo sam je pre malo vise od 2 godine i radi kao sat nikad nikakav problem

I ja takoÄ'er koristim sony xperia z2 - prezadovoljan sam, te cu sada dobiti iphone 6s koji će mi biti za development, nisam bas za iphone, radije se držim androida
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Januar 24, 2018, 22:18:50 POSLE PODNE
I ja takoÄ'er koristim sony xperia z2 - prezadovoljan sam, te cu sada dobiti iphone 6s koji će mi biti za development, nisam bas za iphone, radije se držim androida

Imao sam i ja z1 i z2 samo mi je mana kod njih sto imaju slabo staklo iskreno 2 puta sam ga izlomio..
/\

Citat: KSHM Nicky poslato Januar 24, 2018, 22:57:24 POSLE PODNE
Imao sam i ja z1 i z2 samo mi je mana kod njih sto imaju slabo staklo iskreno 2 puta sam ga izlomio..

nzm, meni se nije dogaÄ'alo, nije mi ispadao, a uz to ima dobru bateriju, ja po 2 dana mogu biti na jednom punjenju
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Januar 24, 2018, 23:41:14 POSLE PODNE
nzm, meni se nije dogaÄ'alo, nije mi ispadao, a uz to ima dobru bateriju, ja po 2 dana mogu biti na jednom punjenju
meni je ispadao bruku puta i to bas dobro, al nije mu nista :D

Sve zavisi koji model Samsung-a. Meni baterija od 3500mAh drzi jako dobro i zadovoljan sam njome.
Opet sve zavisi od modela i kako se koristi uredjaj.

Respect to Muma187, Sivir, Ino420, Tosic, Shomy Script, σgí, [CG]Johnny, [WG]Danny
Alfa Gaming Community Owner & Skripter
Alfa Gaming mod edit:100%

Ajd neko na forumske igre?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]