â—„ Glavni razgovor #35 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Januar 19, 2018, 02:41:53 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Ima li ovde neko ko se bavi muzikom,tj. ko svira klavijaturu?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ino420, imas li ti nekih iskustva sa Appleom? Imam problem sa iphone 5s, dakle skinuo sam Viber, ali mi se nakon par sekundi fon ugasio (verovatno pao sistem). Sad pokusavam da povratim system, ali nikako ne ide. Stalno stane na nekih 60% i prikazuje mi se ovo neko sranje. http://prntscr.com/i522b4
Trazio sam po netu, ali jok nista zivo.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

I kod mene slicna situacijaa
Inace primjetio sam da se na vs code u zadnje vrijeme bas dostaa ljudi prebacuje :D
Bjezi sa mastera da nesto ne sjebes :P

Citat: Raptorâ,,¢ poslato Januar 24, 2018, 19:33:10 POSLE PODNE
Ino420, imas li ti nekih iskustva sa Appleom? Imam problem sa iphone 5s, dakle skinuo sam Viber, ali mi se nakon par sekundi fon ugasio (verovatno pao sistem). Sad pokusavam da povratim system, ali nikako ne ide. Stalno stane na nekih 60% i prikazuje mi se ovo neko sranje. http://prntscr.com/i522b4
Trazio sam po netu, ali jok nista zivo.

Nisam nikada koristio iphone niti apple prije, ovo mi je prvo iskustvo sa macom, kojeg sam dobio u ponedjeljak od firme, tako da ti nebih znao riješenje :/

Citat: Cadilab poslato Januar 24, 2018, 19:33:27 POSLE PODNE
I kod mene slicna situacijaa
Inace primjetio sam da se na vs code u zadnje vrijeme bas dostaa ljudi prebacuje :D
Bjezi sa mastera da nesto ne sjebes :P

da @Code nije los, uz to intellj IDE, ali naravno on se plaća, i može biti dosta skup ljudima koji se ne bave ovime ozbiljno..
Software Developer

Gde ste vi meni?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: Ino42O poslato Januar 24, 2018, 19:47:37 POSLE PODNE
Nisam nikada koristio iphone niti apple prije, ovo mi je prvo iskustvo sa macom, kojeg sam dobio u ponedjeljak od firme, tako da ti nebih znao riješenje :/
Koje je sranje ovaj apple, uzmem jedan beli iPhone 5s zajebao se, uzmem crni iPhone 5s i on ode u kurac.
Fora iPhone crni 5s nije kodiran (samo Francuska kartica), i sad ne mogu aktivirati iPhone..
Zivo sranje od telefona.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ja koristim Samsung i nemam nikakvih problema, evo vec 2 godine kao da je juce izasao iz fabrike.

Citat: \nLucius poslato Januar 24, 2018, 21:02:18 POSLE PODNE
Ja koristim Samsung i nemam nikakvih problema, evo vec 2 godine kao da je juce izasao iz fabrike.
koga god znam da ima samsung svima krene da baguje posle nekog vremena, zato ne volim samsung
imam sony xperiu z2 uzeo sam je pre malo vise od 2 godine i radi kao sat nikad nikakav problem
Poslednja Izmena: Januar 24, 2018, 21:31:16 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 24, 2018, 21:27:22 POSLE PODNE
koga god znam da ima samsung svima krene da baguje posle nekog vremena, zato ne volim samsung
ima sony xperiu z2 uzeo sam je pre malo vise od 2 godine i radi kao sat nikad nikakav problem
imam Huawei p8 lite oko godinu i ne baguje tolko. Moj brat ima samsung na leto ce 3 godine, jedva ga koristi.

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: Squart poslato Januar 24, 2018, 21:28:33 POSLE PODNE
imam Huawei p8 lite oko godinu i ne baguje tolko. Moj brat ima samsung na leto ce 3 godine, jedva ga koristi.
dobar je huawei, kad bi menjao moj verovatno bi uzeo to ili htc

Citat: SteXi.ılllı. poslato Januar 24, 2018, 21:27:22 POSLE PODNE
imam sony xperiu z2 uzeo sam je pre malo vise od 2 godine i radi kao sat nikad nikakav problem
Zavisi koji model, ja sam recimo imao A3 2016 jednu godinu i radio je kako treba, sve dok nije pao sa stolice i pukao ekran.
Sad mi se nesto ne placa servisiranje 100e.
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

imam nokiju, ne brinem da l ce da baguje i drzi bateriju 7 dana

Koristim iPhone od kad je izasao 5S i nikad necu preci na neki drugi telefon. Ubedljivo niko ne moze da se poredi sa njim, nema sta nije preziveo... A i posle par godina radi bolje nego vecina novih androida, sad imam 6S i treba da uzmem X u aprilu kad mi istekne ugovor...

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D