â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li neko moze da mi pojasni kako da instaliram win xp na noviji lap top?

Isto kao i na racunaru :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Decembar 25, 2017, 18:11:22 POSLE PODNE
@King2 Tvoj problem i problem većine ovde je Å¡to mislite da smo mi Balkanci najgori, da smo govna, ovo ono, mrzite ljudi sami sebe i ljude oko sebe, misliÅ¡ da u svetu nema toga, da je to samo kod nas? Nikome tuÄ' uspeh nije drag, nema potrebe da vreÄ'aÅ¡ ljude ovih prostora kao da smo mi neÅ¡to posebno i neÅ¡to drugačiji, svuda je tako, samo nemamo dovoljno kontakta van da bi to znali ;) Nikada ne mrzi svoje
Čim nešto nekome ne odgovara odmah su Balkanci govna, Balkanci ovo, Balkanci ono, ma dajte ljudi
Nisi bas razumio moju poruku,pretezno kazem pretezno vecina Balkanaca starijih ali ponekad i mladjih pravi tu predrasudu i bas ne vole tudji uspjeh i ne vole kad im npr komsija uspjedne u zivotu,ja sam napisao da sam protiv tih LBGT klinaca palaca,sto se vjere tice nek i u drvo vjeruje ko sto Amir Hadzic kaze ne zanima me,samo nek ne prosipa okolo i miran on miran ja,a nisam nigdje napisao da smo mi balkanci najgori i da smo govna prvenstveno Balkan ima extra ljude u Balkanskim drzavama Srbija ima Novaka Djovkovica covjek jebe reketom ne vadi znaci svaka cast,Bosna takodje ima Damira Dzumhura koji je isto jedna fina nada BiH u tenisu,Amel Tuka covjek trci kao Mercedes C63 AMG,Srbija ima veoma odlican kosarkaski sastav,Hrvati imaju isto odlican kosarkaski sastav a za fudbalski da ne pricamo,i ima jos mnostvo toga i Makedonija i Slovenija i razne drzave imaju extra ljude koji dolaze sa podrucja Balkana,tako da dok je ljudi dok prave te predrasude uvijek ce se smatrat da smo mi Balkanci primitivni i da smo ljudi teske naravi...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Ukoliko nastavite sa diskutovanjem o religiji, moci cete da kucate tek 2019.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Decembar 25, 2017, 21:23:07 POSLE PODNE
Ukoliko nastavite sa diskutovanjem o religiji, moci cete da kucate tek 2019.
Pa imamo pravo da iznesemo nase misljenje
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Da li postoji neki DayZ server, nas ili strani svejedno?
Sakupljajte bitcoine sufrovanjem putem Chrome-a. Bez ikakvog ulaganja.
Jednostavno dodajte extensiu na pretrazivac i polako prikupljajte BTC-ove koje kasnije mozete unovciti.
Mozda je sporo ali nista vas ne kosta. Kada neko doda extensiu preko vaseg linka, vama se automatski povecava brzina prikupljanja bit coina.

Hvala!

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg797830#msg797830 date=1514201428]
Citat: SolidSnake poslato Decembar 25, 2017, 10:54:56 PRE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 25, 2017, 00:54:43 PRE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:46:39 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 24, 2017, 18:40:56 POSLE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:36:15 POSLE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 24, 2017, 10:03:51 PRE PODNE
Ojj spasavajte me od 2 zene koje pricaju o vjeri, koja tu kolicina gluposti ima jebem ti sunce...
Žalosno je što ljudima ne smetaju bludnice koje se svakodnevno pojavljuju po medijima, ne smeta im sve veći broj kriminalaca, narkomana i ostale bagre. A kada čovjek priča o onome što je dobro, o poštenju i o moralu onda je to "zaostalost", "glupost" itd.
Jesi l' čuo za ateizam ? Nevjerstvo u Boga i natprirodne stvari.. ?
Ja sam musliman i vjerujem u Boga (Allaha), a Muma je ateista, ne vjeruje, što ne znači da je 'zaostao'..
Nije stvar u tome Å¡to je on ateista. Problem je u tome Å¡to on vrijeÄ'a ljude koji vjeruju i za vjeru kaže da je glupost.
Uostalom vjera nas može samo naučiti da budemo bolji ljudi i sigurno nas neće nićemu lošem naučiti.
aj ne seri pls i ne prosipaj mi pricu o nekom postenju
tebi ako je vjera i neki tamo "bog" potreban da budes bolji covjek onda si stvarno los covjek, samo glumis tkd zz...
Baj d vej, da, ismijavam "bogove" i "vjere" i?

Da imam neki pc ili laptop rado bih ti malo pricao o tvojoj vjeri i ateizmu ali ovako sjebano pisati preko fona
Istinski vjernici su divni ljudi, a za ateiste to ne mogu reći. Ako je vjera "glupost" šta je onda ateizam? Vjerovanje da iz ničeg može nastati nešto?
Ako želiš da nastavimo debatu dat ću ti mail pa da razgovaramo ko civilizirani ljudi bez nekulture i primitivizma.
Istinski vjernici su divni ljudi, a za ateiste to ne mogu reći.Ti si sa ovim rekao da su istinski vjernici divni ljudi a oni koji nisu istinski da su govna itd (sve suprotno od divnog), i vidim kako si ti divan čovjek kad već tako govoriš za druge aj z
Ja nikome niÅ¡ta loÅ¡e nisam rekao, samo ne dozvoljavam da se vrijeÄ'a mene i ostale ljude koji vjeruju. Ako neko ne vjeruje neka to drži za sebe i neka ostale ne naziva budalama.

Dobro dosta nas sa vjerom precerali smo al bas haha
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: noiR poslato Decembar 25, 2017, 22:25:35 POSLE PODNE
Da li postoji neki DayZ server, nas ili strani svejedno?
Ima @Ino42O  DayZ server cini mi se

Citat: SolidSnake poslato Decembar 25, 2017, 22:28:40 POSLE PODNE
Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg797830#msg797830 date=1514201428]
Citat: SolidSnake poslato Decembar 25, 2017, 10:54:56 PRE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 25, 2017, 00:54:43 PRE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:46:39 POSLE PODNE
Citat: Captain Foux poslato Decembar 24, 2017, 18:40:56 POSLE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:36:15 POSLE PODNE
Citat: Muma187_ poslato Decembar 24, 2017, 10:03:51 PRE PODNE
Ojj spasavajte me od 2 zene koje pricaju o vjeri, koja tu kolicina gluposti ima jebem ti sunce...
Žalosno je što ljudima ne smetaju bludnice koje se svakodnevno pojavljuju po medijima, ne smeta im sve veći broj kriminalaca, narkomana i ostale bagre. A kada čovjek priča o onome što je dobro, o poštenju i o moralu onda je to "zaostalost", "glupost" itd.
Jesi l' čuo za ateizam ? Nevjerstvo u Boga i natprirodne stvari.. ?
Ja sam musliman i vjerujem u Boga (Allaha), a Muma je ateista, ne vjeruje, što ne znači da je 'zaostao'..
Nije stvar u tome Å¡to je on ateista. Problem je u tome Å¡to on vrijeÄ'a ljude koji vjeruju i za vjeru kaže da je glupost.
Uostalom vjera nas može samo naučiti da budemo bolji ljudi i sigurno nas neće nićemu lošem naučiti.
aj ne seri pls i ne prosipaj mi pricu o nekom postenju
tebi ako je vjera i neki tamo "bog" potreban da budes bolji covjek onda si stvarno los covjek, samo glumis tkd zz...
Baj d vej, da, ismijavam "bogove" i "vjere" i?

Da imam neki pc ili laptop rado bih ti malo pricao o tvojoj vjeri i ateizmu ali ovako sjebano pisati preko fona
Istinski vjernici su divni ljudi, a za ateiste to ne mogu reći. Ako je vjera "glupost" šta je onda ateizam? Vjerovanje da iz ničeg može nastati nešto?
Ako želiš da nastavimo debatu dat ću ti mail pa da razgovaramo ko civilizirani ljudi bez nekulture i primitivizma.
Istinski vjernici su divni ljudi, a za ateiste to ne mogu reći.Ti si sa ovim rekao da su istinski vjernici divni ljudi a oni koji nisu istinski da su govna itd (sve suprotno od divnog), i vidim kako si ti divan čovjek kad već tako govoriš za druge aj z
Ja nikome niÅ¡ta loÅ¡e nisam rekao, samo ne dozvoljavam da se vrijeÄ'a mene i ostale ljude koji vjeruju. Ako neko ne vjeruje neka to drži za sebe i neka ostale ne naziva budalama.
ma nisi

Citat: King2 poslato Decembar 25, 2017, 22:34:36 POSLE PODNE
Dobro dosta nas sa vjerom precerali smo al bas haha
Odkad je problem iznositi misljenje, ja nikoga nisam uvrijedio samo sam iznio svoje misljenje
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci