â—„ Glavni razgovor #34 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Decembar 05, 2017, 18:58:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Muma187_ poslato Decembar 24, 2017, 10:03:51 PRE PODNE
Ojj spasavajte me od 2 zene koje pricaju o vjeri, koja tu kolicina gluposti ima jebem ti sunce...
Žalosno je što ljudima ne smetaju bludnice koje se svakodnevno pojavljuju po medijima, ne smeta im sve veći broj kriminalaca, narkomana i ostale bagre. A kada čovjek priča o onome što je dobro, o poštenju i o moralu onda je to "zaostalost", "glupost" itd.
Poslednja Izmena: Decembar 24, 2017, 18:39:04 POSLE PODNE od SolidSnake

#A.J.

Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:36:15 POSLE PODNE
Ojj spasavajte me od 2 zene koje pricaju o vjeri, koja tu kolicina gluposti ima jebem ti sunce...
Žalosno je što ljudima ne smetaju bludnice koje se svakodnevno pojavljuju po medijima, ne smeta im sve veći broj kriminalaca, narkomana i ostale bagre. A kada čovjek priča o onome što je dobro, o poštenju i o moralu onda je to "zaostalost", "glupost" itd.
Jesi l' čuo za ateizam ? Nevjerstvo u Boga i natprirodne stvari.. ?
Ja sam musliman i vjerujem u Boga (Allaha), a Muma je ateista, ne vjeruje, što ne znači da je 'zaostao'..
Poslednja Izmena: Decembar 24, 2017, 18:41:58 POSLE PODNE od Captain Foux

Ljudi ce sami sebe unistiti u buducnosti, vec su poceli samo sto nisu toliko svesni toga.

Citat: Captain Foux poslato Decembar 24, 2017, 18:40:56 POSLE PODNE
Ja sam musliman i vjerujem u Boga (Allaha), a Muma je ateista, ne vjeruje, što ne znači da je 'zaostao'..
Nije stvar u tome Å¡to je on ateista. Problem je u tome Å¡to on vrijeÄ'a ljude koji vjeruju i za vjeru kaže da je glupost.
Uostalom vjera nas može samo naučiti da budemo bolji ljudi i sigurno nas neće nićemu lošem naučiti.
Poslednja Izmena: Decembar 24, 2017, 18:49:13 POSLE PODNE od SolidSnake

I ja sam ateista vec godinama, postujem vase misljenje i to sto vjerujete u to, ali ja naprosto ne mogu vjerovati u to nit zelim

btw adr1 je jedan od najboljih skriptera sad kad sam vidio njegov noviji kod uhhhh naprosto ne mogu vjerovati sta je radio
Poslednja Izmena: Decembar 24, 2017, 21:10:52 POSLE PODNE od Łuk@
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Poštujem vaše odluke, ali žalosno je što deca postaju ateisti zbog neke poznate ličnosti koja ne veruje u Boga, ili zbog nečega što su "čuli", ateista može da bude načitan čovek, koji je prošao kroz neke stvari i faze u životu, teško da može biti neko jako mlad, naravno svako ima pravo na odluku, ali da li je ona opravdana, zapitajte se zbog čega ste ateisti?
No, ono zbog čega sam ovde:
Zamolio bih sve da popune anketu, potrebno mi je za rad, za anketu je potreban minut ili dva :)
https://goo.gl/forms/Cy4ClgvTrlQipwF73
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Decembar 24, 2017, 21:32:44 POSLE PODNE
Poštujem vaše odluke, ali žalosno je što deca postaju ateisti zbog neke poznate ličnosti koja ne veruje u Boga, ili zbog nečega što su "čuli", ateista može da bude načitan čovek, koji je prošao kroz neke stvari i faze u životu, teško da može biti neko jako mlad, naravno svako ima pravo na odluku, ali da li je ona opravdana, zapitajte se zbog čega ste ateisti?
No, ono zbog čega sam ovde:
Zamolio bih sve da popune anketu, potrebno mi je za rad, za anketu je potreban minut ili dva :)
https://goo.gl/forms/Cy4ClgvTrlQipwF73
Zapitajte se vi zašto se vi vjernici, jer iskreno evo primjer, neko danas napiše nešto i proširi se to i svi povjeruju u to isto tako moze i za Kuran, jeste se to zapitali? Prije bih vjerovao u više bogova nego u jednog boga, ali ne vjerujem, a i to je moja/naša stvar ateista, ovim ne osudjujem vas nego iznosim cinjenice samo

Vera se nameće rodjenjem, to ne biraÅ¡, gde se rodiÅ¡ od toga zavisi tvoja vera, ti je naravno možeÅ¡ promeniti, svi mi verujemo u Allaha, samo ne u istog. Vera je stvar iz davnina, ateizam je nov, i onda se tu ljudi opredeljuju za neÅ¡to. To "neko danas napiÅ¡e neÅ¡to" nije isto, danas postoje mediji i razne gluposti i moguće je da narod poveruje, ali vera je stara 2017 godina, muslimanska neÅ¡to manje, pa ti razmisli. Ja verujem jer sam imao odreÄ'ene dogaÄ'aje u životu koji su me uverili u postojanje toga u Å¡ta verujem, to se ne može dokazati jer to doživljava pojedinac. Da zavrÅ¡imo sa ovom temom jer ovo nije forum za to, svakako je biti lepo čuti tvoje miÅ¡ljenje..
Graphic & Web Designer

Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Decembar 24, 2017, 23:09:43 POSLE PODNE
Vera se nameće rodjenjem, to ne biraÅ¡, gde se rodiÅ¡ od toga zavisi tvoja vera, ti je naravno možeÅ¡ promeniti, svi mi verujemo u Allaha, samo ne u istog. Vera je stvar iz davnina, ateizam je nov, i onda se tu ljudi opredeljuju za neÅ¡to. To "neko danas napiÅ¡e neÅ¡to" nije isto, danas postoje mediji i razne gluposti i moguće je da narod poveruje, ali vera je stara 2017 godina, muslimanska neÅ¡to manje, pa ti razmisli. Ja verujem jer sam imao odreÄ'ene dogaÄ'aje u životu koji su me uverili u postojanje toga u Å¡ta verujem, to se ne može dokazati jer to doživljava pojedinac. Da zavrÅ¡imo sa ovom temom jer ovo nije forum za to, svakako je biti lepo čuti tvoje miÅ¡ljenje..
TakoÄ'er, poÅ¡tujem sve vjere, nisam neki retard da vrijeÄ'am po vjerskoj osnovi itd

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=117030.msg797770#msg797770 date=1514153778]
Citat: Ognjenð"­ð"®ð"¼ð"²ð"°ð"· poslato Decembar 24, 2017, 23:09:43 POSLE PODNE
TakoÄ'er, poÅ¡tujem sve vjere, nisam neki retard da vrijeÄ'am po vjerskoj osnovi itd
Ja realno i bas nemam vremena da mislim na vjeru,ono ukoliko je praznik toliko sam i posvecen ostalo sam vrijeme posvetio skolovanju a sad sam se malo i u neku sitnu politiku bacio tako da nemam vremena ni za sebe a kamol za vjeru(ovo za politiku pokro Ä'ubre tuzite ga odma sad znaci iz iste sekunde)
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:46:39 POSLE PODNE
Nije stvar u tome Å¡to je on ateista. Problem je u tome Å¡to on vrijeÄ'a ljude koji vjeruju i za vjeru kaže da je glupost.
Uostalom vjera nas može samo naučiti da budemo bolji ljudi i sigurno nas neće nićemu lošem naučiti.
aj ne seri pls i ne prosipaj mi pricu o nekom postenju
tebi ako je vjera i neki tamo "bog" potreban da budes bolji covjek onda si stvarno los covjek, samo glumis tkd zz...
Baj d vej, da, ismijavam "bogove" i "vjere" i?

Da imam neki pc ili laptop rado bih ti malo pricao o tvojoj vjeri i ateizmu ali ovako sjebano pisati preko fona

Citat: Oliver. poslato Decembar 19, 2017, 17:48:23 POSLE PODNE
Odose Raptor i Kova na hlaÄ'enje  ;D
Bravo i sta si time dobio? Mozda sam debil jer se svadjam sa retardiranim osobama? Ili sam debil jer citere nosim u tri lepe? Ili sam mozda debil jer nisam opsovao nikog a da pritom on nije prvi poceo? Ti ocigledno nisi pogledao ranije komentare te 'dobre duse' gde mi je opsovao sve redom + zatim preko privatnih poruka.
Posto sam ja ocigledno debil, a ti si normalna osoba, neka me banuju opet s. moderatori. Nikada nisam i nikada necu biti dobar prema likovima koji mi opsuju mater.. -.-
Prvo pogledaj sliku a zatim reci jesam li debil. https://imgur.com/a/6h1k6
Poslednja Izmena: Decembar 25, 2017, 01:13:02 PRE PODNE od Raptorâ„¢
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Muma187_ poslato Decembar 25, 2017, 00:54:43 PRE PODNE
Citat: SolidSnake poslato Decembar 24, 2017, 18:46:39 POSLE PODNE
aj ne seri pls i ne prosipaj mi pricu o nekom postenju
tebi ako je vjera i neki tamo "bog" potreban da budes bolji covjek onda si stvarno los covjek, samo glumis tkd zz...
Baj d vej, da, ismijavam "bogove" i "vjere" i?

Da imam neki pc ili laptop rado bih ti malo pricao o tvojoj vjeri i ateizmu ali ovako sjebano pisati preko fona
Ma nisu @Muma187_ problem vjera ni ateizam,neg je problem napaceni Balkan,na Balkanu uspjeh je grijeh to znam iz iskustva,moj otac dok je radio za sitnu platu ma svi ljudi su bili sretni sto ne radi za vecu od njihove,kada je moj otac fino digao kredit rijesio problem kupio propalu firmu i digao je na noge,pocese price kako je moj otac od nekud i od nekog napravio nesta ukro ili se poceo baviti kriminalom da bi ovorio firmu a firma mu kao pokrice za kriminal koji radi,to je jedan od dokaza koji daje pojam napacenost ovog mjesta,ne smijes biti razlicit to je problem,ja iskreno jesam protiv LGBT-a i tih sranja,jer svi mi znamo onu bog da je htio pedere nebi svorio Adama i Evu nego Adama i Stevu,tako da to se mora rijesit da ti ljudi ukoliko to hoce sprovodit da ne sprovode ovde jer ljudi to mrze a i vise je mrznja praktikovana vjerski jer kao to oni racunaju kao blud i tako neke stvari,ja znam da su mene djeca podjebavala da izvinete od 1 do 3 razreda jer bukvalno nekad imas da kupis da jedes nekad nemas,a sad sute,jer imam da kupim da jedem imam da kupim sebi cigare da platim kafu ili shishu eventualno,a isti ti danas ne mogu prijustiti ono sto ja danas mogu sebi,njihovi sad ocevi mogu da vozaju auta maksimalno do Golfa 6 ili Audi A4 i to da nije D4 nego do D3 verzije,one od 2001 godista,a moj otac moze da prijusti od dobrog posla koji je krenuo sve bolje i bolje on moze da prijusti Golfa 7 ili sada novog Passata B8,ko me ima na instagramu slika pored sivog Audia A6 quattro 2.0 TFSI,to je auto moga oca ali moj otac je to auto posudio Kumu da nebi on morao Rentat,A mi posjedujemo 2 auta Mercedes C220 i Audi A6,tako da mnostvo ima primjera ali ugl to je jedan od razloga koji pravi taj problem na balkanu oko razlicitosti...
Respect: Harexe,Muma,Depay,Hrustanovic,Tosic,#Rakic,Maxwell,Medo,anDro,Dedic,SlavicBeast,gReeDy.amx,berroni.amx,LoOdak,Kasperzi

GAME OVER

Iskoristio bih ovu priliku da pozdravim sve prisutne clanove foruma i moderatore istog i da vam kazem da vas puno volim  8) 8)