[D] - Disaronno Community - Otvaranje [Petak - 24.11.] - 20:00

Započeo Slade, Novembar 23, 2017, 12:28:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Facebook stranica

Pozdrav svim članovima foruma, pozivamo vas da prisustvujete otvaranju naÅ¡eg servera u petak (24.11.) u 20:00. Na otvaranju je vrlo moguće da će biti dodjeljene razne nagrade u vidu novca i zlatnika (vjerojatno i level-upova). Posjećivanjem servera na otvaranju drastično olakÅ¡avate sebi igru na računu kada primite novac od 50.000$ Å¡to je veliko za ekonomiju servera (money up). TakoÄ'er, na svakih 50 igrača, nasumično ćemo birati VIP-a preko random ID generatora.

Početak igre
Kao što sam gore naveo, početak igre tu noć će biti drastično lakši negu ubuduće zbog toga što će se djeliti razne nagrade, a najviše u vidu novca. Novac nije preteško zaraditi, ali se i ne daje lako, samim time brže ćete moći kupiti bolju imovinu.

Posao
Svi poslovi su dostupni na svim levelima. Odmah se zaposlite i počnite zaraÄ'ivati. Aktivirana će biti dupla plata (job deal) istu noć i svakodnevno će se mjenjati posao. Listu poslova možete vidjeti u OpÅ¡tini, a zapoÅ¡ljavate se kod posla gdje uzimate i opremu.

Posjetite nas: 178.33.46.135:7804

Dolazim  ;D
Big Respect to: Captain Foux, Muma420, Hrustanovic & Basovski

Stavio sam server u fav, tako da se vidimo :)

“Without requirements or design, programming is the art of adding bugs to an empty text file.” - Louis Srygley

Dolazim da podrzim server :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Hvala svima, pogotovu ove koje računam na otvaranju, računajte i vi mene kada vam nešto bude trebalo ;)

Citat: Slade poslato Novembar 23, 2017, 19:27:25 POSLE PODNE
Hvala svima, pogotovu ove koje računam na otvaranju, računajte i vi mene kada vam nešto bude trebalo ;)
To mala